Verhuistips!

Bij verhuizen komt altijd een hoop kijken. Er moet een hoop geregeld worden en alles moet ook nog overzichtelijk blijven. Daarom helpen wij je met een aantal handige tips om het verhuizen zo handig en efficiënt mogelijk te laten gebeuren.  Succes!

 1. Verhuis planner

Maak een verhuisplanner op die manier kun je overzicht bewaren in de hectische periode. En op die manier vergeet u ook niks in te pakken.

 

 1. Elektronische apparatuur

Gebruik zoveel mogelijk van de originele verpakkingen van elektronische apparatuur bedrijven maken de verpakkingen zo dat u ze veilig kunt vervoeren.

 

 1. Servies

Combineer servies en bijvoorbeeld handdoeken in een verhuisdoos. Op die manier kunt u voorkomen dat er servies beschadigd raakt.

 

 1. Kamers

Pak de dozen in per kamer en schrijf erop van welke kamer het afkomt. Zo kunt u bij het uitpakken precies zien waar u wat wilt hebben.

 

 1. Op tijd beginnen

Begin op tijd met de voorbereidingen. Zo is het niet chaotisch op het moment dat alles verhuisd wordt en kunt u het overzicht bewaren.

 

 1. Meten is weten

Meet alle grote kasten en banken op. Zo weet u of ze door de deur passen of dat u ze uit elkaar moet halen.

 

 1. Foto’s van elektronica

Voordat u elektronische apparaten gaat inpakken kunt u een foto maken van de achterkant. Zo kunt u terugzien waar dat alle kabels in moesten.

 

 1. Zware dozen?

Gebruik grote dozen voor lichten dingen zoals handdoeken of kussens. En gebruik kleine dozen voor zware dingen zoals boeken.

 

 1. Eerste nacht

Eerste nacht. Pak een doos in die u de eerste nacht nodig hebt met wat kleren en toiletspullen. Zo hoeft u niet alle dozen door te zoeken de eerste nacht.

 

 1. Adres wijzigen

Wijzig uw adres tijdig. Dan komt als u iets bestelt het meteen bij het goede adres terecht.

 

 1. Stinkende koelkast?

Maak u koelkast goed schoon en zet de dag voor u gaat verhuizen de koelkast uit en de deur open. Zo voorkomt u dat uw koelkast gaat stinken.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×