Huis kopen Eindhoven

DHVC Vastgoed als aankoopmakelaar Eindhoven. Bespaar jezelf geld.

HUIS KOPEN EINDHOVEN VIA DHVC VASTGOED: HOE WERKT DAT?

Als aankoopmakelaar Eindhoven behartigen we jouw belangen; we begeleiden je in het hele traject inzake een huis kopen in Eindhoven. Tijdens het gehele proces zijn wij je aanspreekpunt. We denken met je mee in opties wanneer je tegen dingen aanloopt. We beginnen met een gratis oriënterend gesprek waarbij we een aantal onderwerpen bespreken. Wat voor huis zoek je precies en in welk stadsdeel van Eindhoven? Hoeveel kun je maximaal lenen? Kies je voor een bestaande- of nieuwbouw woning? Zie je geen gebreken over het hoofd? Onze aankoopmakelaars zijn experts in Eindhoven en helpen je graag bij het zoeken, bezichtigen, onderhandelen en afhandelen.

Wat klanten van ons vinden

Op Funda beoordeeld met 9,2, en op Google beoordeeld met een 9,8 (verkoop).

"Very professional, experienced and committed. His suggestions were precious and he really helped us."

Expat Aankoopklant

Eindhoven
Bekijk alle reviews

Bespaar geld bij de aankoop van je droomhuis!

Overweeg je om een huis te kopen dan kan je natuurlijk zelf onderhandelen met de verkoopmakelaar van het huis. Wij handelen als aankoopmakelaar altijd zakelijk (zonder emotie) en dienen altijd jouw belang. Onze kosten worden veelal terug verdiend in de onderhandeling.

Huis kopen overspannen markt

Je wil een mooi huis kopen in Eindhoven dat nog maar net op Funda staat. Je belt de makelaar en krijgt te horen dat het huis al “onder bod” is. Of je hebt een leuk appartement gezien en er volgt een inschrijving en je bent het weer niet geworden. Het is bekend dat het in de steden lastig is om een huis te kopen. Een aankoopmakelaar zoals DHVC Vastgoed biedt dan zeker uitkomst.

Maak een afspraak

HUIS KOPEN EINDHOVEN VIA DHVC VASTGOED?

 • Gespannen markt? Zonder eigen makelaar kleine kans
 • Één van de belangrijkste aankopen uit jouw leven
 • Stressvol als je niet de nodige kennis hebt
 • Geen risico nemen bij zo'n belangrijke beslissing
 • Mogelijk betaal je te veel en zie je gebreken niet

Huis kopen Eindhoven: Zoeken

DHVC Vastgoed wil je daarbij graag van dienst zijn want wij behartigen alleen jouw belangen als koper. Wij beschikken over een heel netwerk aan contacten en weten vaak al eerder dat een woning te koop komt voordat deze op Funda verschijnt. Informatie over een huis kopen in Eindhoven die je als consument niet hebt maar wij wel. In een gespannen markt kan snel handelen soms net dat verschil maken. Wil je bijvoorbeeld graag in een specifieke buurt wonen, dan kunnen wij dat onder onze collega’s delen en levert je dat een voordeel op.

Huis kopen Eindhoven: Bezichtigen

Wij gaan met jou mee om huizen in Eindhoven te bezichtigen. Dankzij onze expertise en ervaring weten wij precies waar we op moeten letten. Dat is wel zo geruststellend, want als koper heb je een onderzoeksplicht. Dat wil zeggen dat jij er alles aan moet doen om goed op de hoogte te zijn van de conditie van het huis. Wij adviseren je over de bouwtechnische staat en zullen bij onduidelijkheden een aanvullend (bouwkundig-) onderzoek aanraden. Dan weet je dat er niets over het hoofd wordt gezien en dat er geen vervelende zaken aan het licht komen. Is na onderzoek dit nog steeds je droomhuis dan gaan we verder met onderhandelen.

Onderhandelen

Onderhandelen is ons vak! Wij zijn dagelijks bezig met het aan- en verkopen van huizen in Eindhoven. Onze ervaring heeft ons geleerd dat kopers zich vaak laten leiden door hun emotie. Daardoor kunnen kopers achteraf spijt krijgen omdat ze wellicht teveel betaald hebben. Wij onderhandelen zonder emotie en proberen jouw droomhuis in Eindhoven aan te kopen tegen een zo laag mogelijke prijs en onder de meest gunstige voorwaarden. Uiteraard nemen wij hierin ook zaken mee als ontbindende voorwaarden, aanvaarding en roerende zaken. Iedere stap in het onderhandelingsproces wordt met je doorgenomen en we houden je op de hoogte.

Maak een afspraak

Hieronder vind je een lijst met een aantal tips die wij aanbevelen:

 • Onderzoek eerst je financiële mogelijkheden
 • Bezichtig overdag
 • Bekijk meerdere huizen
 • Maak zelf ook foto’s en neem een meetlint mee
 • Bezichtig altijd met z’n tweeën
 • Verken de buurt
 • Koop een huis voor de toekomst
 • Bezichtig een interessant huis minimaal twee keer
 • Niet te enthousiast, maar ook niet te kritisch

AFHANDELEN

Wij controleren de koopakte en de stukken die bij het huis horen. Tegelijkertijd plannen we de bouwtechnische keuring. Na de keuring en een heldere uitleg teken je de koopakte en leggen we je uit wat je nog allemaal te wachten staat. De taxatie vragen wij voor je aan en nu kun je aan de slag met je hypotheek. Wij houden samen met jou alle deadlines in de gaten. Tot slot gaan we samen met jou nog een laatste keer het huis inspecteren voordat je naar de notaris gaat. Zo weet je zeker dat het huis in orde is. Als dat niet zo is helpen wij je en zoeken we naar een oplossing. Daarna kun je met een gerust hart je handtekening zetten onder de akte van levering. Een huis kopen in Eindhoven via DHVC Vastgoed geeft jou rust en zekerheid. Ook onderhandelen wij voor jou de beste voorwaarden.

Ontmoet ons team

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Maak een afspraak

Vele huishoudens uit Eindhoven zijn je voorgegaan. Het is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

 • Met het invullen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring, enkel om contact
  op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails.
 • Hidden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×