Huis verkopen tips

Je woning snel voor een topprijs verkocht. Laat geen geld liggen, behaal de maximale verkoopprijs.

Bepaal de juiste vraagprijs met de juiste verkoopmakelaar

Wat levert jouw woning nu écht op? Win hierbij altijd een deskundig advies in van de makelaar. Let goed op of de makelaar wel over de juiste papieren beschikt. Beëdigd NVM makelaar/taxateurs voeren regelmatig woningtaxaties uit en kunnen jou dus vrij nauwkeurig de juiste verkoopprijs adviseren. Een woning heeft voor de eigenaar vaak een enorme emotionele waarde. Daarom is het belangrijk dat een objectieve makelaar de woning komt schatten. Onze makelaars zijn allemaal experts. Een onjuiste (Over)waardering is de grootste valkuil. Natuurlijk wil je het maximale resultaat uit jouw woning halen. Dat wil elke verkoper. Toch is het heel belangrijk om je niet te laten leiden door de hoogste prijs maar wel door de juiste prijs. Een verkoopmakelaar van DHVC Vastgoed kent de omgeving dor en door en is op de hoogte van de actuele verkoopprijzen van omliggende huizen.

Vrijblijvend advies nodig? Neem gerust contact op!

 

Wat klanten van ons vinden

Op Funda beoordeeld met 9,2, en op Google beoordeeld met een 9,8 (verkoop).

Mijn huis was binnen 1 week verkocht boven de vraagprijs. Ik werd volledig ontzorgt. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Paul

Eindhoven
Bekijk alle reviews

Zorg ervoor dat je woning is opgeruimd

Zorg ervoor dat je woning mooi is opgeruimd. Gooi weg wat er weggegooid kan worden. Berg je persoonlijke spullen op, bijvoorbeeld in de berging (die mag vol). Een opgeruimd huis geeft een rustig gevoel en meer ruimte. Dus geen kinderspeelgoed ergens in een hoek of een wasmand met kleding in de badkamer laten staan!

Zorg voor een neutrale inrichting

Een paar persoonlijke spullen in het huis is niet erg maar probeer de inrichting van het huis zo neutraal mogelijk te laten. Niet te veel foto’s. Geen spoor van uit de hand gelopen hobby’s. De meeste potentiële kopers houden van neutraal en opgeruimd maar toch gezellig. Laat je woning luchten voor de bezichtigingen. Sommige bezoekers kunnen allergisch zijn voor bloemen en huisdieren.

Ons Team

KIES VOOR DHVC, ZODAT JE HET MAXIMALE UIT JE HUIS HAALT

 • 1000+ woningtransacties in Eindhoven.
 • Grootste volgersschare op social media.
 • Niet zomaar posten op Funda maar gepersonaliseerd
 • Technologie die het cruciale verschil maakt
 • Persoonlijk contact; er staat altijd iemand klaar

Achterstallig onderhoud

Achterstallig onderhoud dat jou als eigenaar niet meer stoort kan een koper van jouw huis wel opvallen. De kandidaat kopers zijn tegenwoordig kritisch en kijken vooral naar matig schilderwerk (kozijnen), vochtplekken lekkende kranen etc. Als je deze probleempjes oplost dan verkoopt het huis beter. Ook zal jouw makelaar jou hierover adviseren.

 

Zorg voor een goede woningpresentatie

Professionele foto’s zijn essentieel voor de verkoop van jouw huis. Beelden zeggen meer dan woorden. Woningfotografie lijkt zo makkelijk maar laat het door de professional doen. Dit geldt niet alleen voor de foto’s maar voor het gehele verkoopproces. DHVC Vastgoed begeleidt je uitstekend bij zo’n intensief proces. Bij de verkoop van jouw huis laten wij standaard een 3D presentatie maken van jouw woning zodat een potentiële koper vanuit zijn luie stoel de woning kan bezichtigen. Deze techniek van het bedrijf Matterport onderscheidt zich van bestaande technologieën als 360-graden foto’s d.m.v. realistische, levensechte beleving zonder vertekening van grootte en diepte.

Marketing

De combinatie van uitgebreide marketing, timing en een groot eigen netwerk zijn de voorwaarden voor de beste verkoopprijs. De juiste mensen moeten op het juiste moment jouw huis bezichtigen. Jouw huis moet in ieder geval aangeboden worden via Funda en Jaap. Door de combinatie van de traditionele kanalen (o.a. Funda) en moderne kanalen (Facebook en Instagram) zorg je voor meer potentiële kopers. Dit leidt tot een hogere verkoopprijs.

Veel makelaars hanteren in grote lijnen dezelfde verkoopstrategie. Dan wordt het natuurlijk moeilijk kiezen. DHVC Vastgoed heeft haar slogan, ‘Wij doen het anders’ echt niet voor niks uitgekozen.

Gratis waardebepaling aanvragen

Wat je zelf al kunt voorbereiden voordat de fotograaf komt:

 • Het is natuurlijk een mooier gezicht als de woning er opgeruimd uitziet
 • Haal persoonlijke spullen weg, zoals portretten en foto’s
 • Zorg ervoor dat er weinig items liggen. Denk aan tandenborstels in de badkamer of het tosti-ijzer in de keuken. Dit creëert namelijk meer ruimte
 • Repareer eventuele (kleine) beschadigingen
 • Zorg voor een goede belichting
 • Doe hetzelfde buiten. Want er moet ook een foto van het buitenaanzicht gemaakt worden.

Social Media

Facebook en Instagram zijn voor veel mensen niet meer weg te denken. Zij behoren tot de belangrijkste tools om je huis goed te verkopen. Deze kanalen hebben een bijzonder groot bereik. Adverteren op social media is ook weer een vak apart. Zo kan je met een advertentie heel gericht je doelgroep benaderen. Of je nu wel of geen gebruik maakt van social media, wij bij DHVC Vastgoed  doen dat zeker wel. Wij zijn één van de grootste online makelaars van Eindhoven. Op zowel Funda als Facebook hebben wij een gemiddelde score hoger dan 9!  

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Vraag je gratis waardebepaling aan

Vele huishoudens zijn je voorgegaan. Het is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

 • Met het invullen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring, enkel om contact
  op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails.
 • Hidden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×