Courtage makelaar Eindhoven

Betaal niet teveel en behaal de maximale verkoopprijs.

Courtage makelaar Eindhoven

Je huis verkopen doe je misschien maar 1 á 2 keer in je leven. Een verhuizing is altijd een flinke stap. Je verlaat je plek waar je kinderen zijn opgegroeid. Nu gaat er ineens iemand anders in je huis wonen! Vaak een emotionele bezigheid. Je wil de verkoop zo goed mogelijk laten verlopen. En de kosten moeten ook niet te veel in de papieren lopen. Hieronder vind je een overzicht van alle uitgaven. Zo kom je niet voor verassingen te staan.

Wat klanten van ons vinden

Op Funda beoordeeld met 9,2, en op Google beoordeeld met een 9,8 (verkoop).

Mijn huis was binnen 1 week verkocht boven de vraagprijs. Ik werd volledig ontzorgt. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Paul

Eindhoven
Bekijk alle reviews

Standaardkosten makelaar

Elke makelaar rekent jou een makelaarscourtage. Dit betekent dat zij een bepaald percentage van de verkoopprijs krijgen bij een succesvolle verkoop van jouw huis. Bij de meeste makelaars ligt deze courtage tussen de 1% en 2%. Als jouw huis wordt verkocht voor € 300.000 dan betaal je de makelaar maximaal €6.000.

Courtage makelaar Eindhoven: Opstartkosten

Daarnaast is het gebruikelijk dat makelaars opstartkosten rekenen. Deze kosten bestaan uit het opmaken en plaatsen van een advertentie op Funda, een verkoopbord in jouw tuin en professionele foto’s die online komen te staan. De precieze kosten die hieronder vallen verschillen per makelaar.

Ons Team

Courtage makelaar Eindhoven: Wat doet de makelaar?

 • De juiste vraagprijs vaststellen
 • Energielabel aanvragen
 • Woningbrochure maken
 • Een advertentie op Funda
 • Adverteren op andere huizensites of social media
 • Professionele foto’s aanvragen
 • Plattegrond van de woning
 • Bezichtigingen plannen, organiseren en opvolgen
 • Koopcontract opstellen
 • Onderhandelingen voeren

Huis verkopen via DHVC

Wanneer je besluit jouw woning te verkopen via DHVC Vastgoed dan ontzorgen wij jou op alle vlakken. DHVC Vastgoed heeft als verkoopmakelaar niet de emotionele band die jij wel met je huis hebt. Wij blijven altijd jouw belang dienen en zorgen ervoor dat je het meeste uit de verkoop van je huis haalt.

Kosten huis verkopen via DHVC

Bij veel makelaars is het onduidelijk wat de tarieven zijn. Negen van de tien makelaars zal niet direct antwoorden bij vragen over de hoogte van de courtage. Wij zijn graag transparant als het gaat om onze tarieven. Wij vragen aan courtage 1,25 % van de koopsom inclusief BTW + €595 presentatiekosten. 

Bovenstaande tarieven zijn inclusief onderhandelingen, virtuele woningpresentatie (Matterport 3D), video, foto's, en een op maat gemaakte reclamecampagne.

Marketing

Wij zijn de makelaar met het grootste netwerk van potentiële huizenkopers. Wij hebben een enorm bereik online en veel volgers op Social Media (meer dan 8.500!). Daarnaast gebruiken wij nauwgezette segmentatietechnieken om de juiste kopers te bereiken. We maken een gedetailleerd profiel van de kopersdoelgroep en weten juist die groep te bereiken met een op maat gemaakte multi-channel marketingcampagne. Standaard gebruiken wij ook de meest uitgebreide woningpresentatie inclusief virtuele tour. Wij doen het anders!

Gratis waardebepaling aanvragen

DHVC Vastgoed als verkoopmakelaar: Alle voordelen:

 • Makelaar met het grootste netwerk van potentiële huizenkopers
 • Met een gemiddelde verkooptermijn van 1 maand
 • De meest uitgebreide woning presentatie (incl o.a. 3D virtuele tour)
 • Jouw makelaar is altijd bereikbaar via Whats app
 • Help mee tool om jouw eigen relaties persoonlijk te benaderen

RAYMOND'S HUIS: NIET STANDAARD

Raymond had bepaald geen standaard woning, en voorzag daarom een langere doorlooptijd. En dan was het ook nog maar de vraag tegen welke prijs hij de woning kon verkopen. Maar met de hulp van DHVC was het huis toch zo verkocht en tegen een topprijs. Bekijk Raymond's verhaal in de video.

Raymond's verhaal

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Vraag je gratis waardebepaling aan

Vele huishoudens uit Eindhoven zijn je voorgegaan. Het is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

 • Met het invullen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring, enkel om contact
  op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails.
 • Hidden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×