Woningverhuur Eindhoven

 

Markt voor woningverhuur Eindhoven

Voor verhuurders is het aantrekkelijk om tegenwoordig over een huurwoning te beschikken in Eindhoven. Tegenwoordig is de vraag naar huurwoningen groter dan het aanbod.

Van alle grote steden zijn de huren in de vrije sector in Eindhoven het afgelopen jaar het hardst gestegen, zo blijkt uit een onderzoek van verhuurbemiddelaar Pararius.

In Eindhoven zijn de huurprijzen nog meer gestegen dan het landelijke gemiddelde. Dat komt door de aantrekkingskracht van de grote internationale bedrijven als Philips en ASML. Expats worden vaak uitgezonden door hun werkgever in het thuisland of ze worden voor een paar jaar ingehuurd door Nederlandse bedrijven. Expats zijn vaak hoog opgeleid en hebben een behoorlijk goed inkomen. E zoeken naar een comfortabele woning en willen daar ook voor betalen.

Wij denken dat de krapte op de huurdersmarkt nog wel een tijdje aanhoudt. Het is een kwestie van vraag en aanbod. Er is op dit moment te weinig aanbod. Wij zouden nog veel meer kunnen verhuren, want de vraag naar kwalitatief hoogwaardige huurwoningen is groot. Dus zullen de huurprijzen in de vrije sector waarschijnlijk nog wel verder blijven stijgen.

 

DHVC Vastgoed: professionele verhuurmakelaar Eindhoven en omgeving

 

Waarom een verhuurmakelaar

Als verhuurder wil je rust. Je zit niet te wachten op administratief werk. Tevens moet je als verhuurder je aan de regels en wetten van de woningverhuur houden. Een verhuurmakelaar heeft alle kennis in huis om jou hierin te ontzorgen. DHVC Vastgoed kent als verhuurmakelaar alle regeltjes en wetswijzigingen m.b.t. woningverhuur in Eindhoven.

Door DHVC Vastgoed als verhuurmakelaar in te schakelen bespaar je jezelf een hoop tijd en moeite en wij zorgen dat de verhuur van jouw huis zonder zorgen verloopt.

 

Onze diensten als verhuurmakelaar

Als DHVC Vastgoed de verhuur doet van jouw huurwoning dan kunnen wij jou van A tot Z begeleiden. Bij ons ben je verzekerd van een gescreende, betrouwbare huurder. Als allround verhuurmakelaar in Eindhoven kunnen wij jou compleet ontzorgen. Wij zijn één van langst bestaande verhuurmakelaars van de regio Eindhoven en tevens NVM lid. Betrouwbaarheid en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel.

 

 

De “juiste huurder” vinden via DHVC Vastgoed!

Een huurder vinden is tegenwoordig niet zo moeilijk. Maar het is de kunst om de “juiste huurder” te vinden. Het is van belang dat jouw huurder betrouwbaar is en over voldoende inkomen beschikt om de huur te kunnen betalen.

Ons doel is jou te ontzorgen en maximaal rendement uit de verhuur van jouw huis te halen. Dit betekent dat DHVC Vastgoed in overleg met jou de verhuurprijs voor jouw huis of appartement vast stelt, de voorwaarden bepaalt, jouw huis of appartement presenteert, de bezichtigingen verzorgt en via wwftcheck.nl de kandidaten grondig screent en selecteert. Daarnaast stellen wij het juridisch getoetst contract op, begeleiden de huurder tijdens het in- en uitchecken, incasseren de borg- en huurbetaling en zorgen voor een uitgebreid inspectierapport. Indien gewenst lossen wij eventuele klachten voor je op. Het voordeel hiervan is dat je zelf geen omkijken hebt naar het verhuren van jouw huis of appartement en dat alles geheel volgens jouw wensen, wet- en regelgeving verloopt.

 

EEN HUIS SUCCESVOL VERHUREN TEGEN EEN AANTREKKELIJK TARIEF. HOE KAN DAT? ONTDEK ONS PROCES.

We hebben door de jaren heen duizenden woningen verhuurd. Onze looptijd van het verhuurproces is relatief kort. Wij besteden er minder tijd aan dan bijv. 5  jaar geleden. Hier profiteert de klant van doordat wij onze verhuurcourtage laag kunnen houden. Hoe dat kan? Ons verhuurproces is de afgelopen 5 jaar continu geoptimaliseerd en efficiënter geworden. Wij beschikken over vele afzetkanalen waaronder ook social media. Wij zijn de #1 verhuurmakelaar op Facebook in Eindhoven.

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×