Huis verkopen in Helmond:
Gratis Waardebepaling

Je woning snel voor een topprijs verkocht. Laat geen geld liggen, behaal de maximale verkoopprijs.

Huis verkopen in Helmond: Gratis Waardebepaling

Op deze pagina vraag je een gratis waardebepaling aan. Doel: samen uitvinden hoeveel jouw woning waard is — en hoe (snel) we jouw huis kunnen verkopen in Helmond.

Heb je plannen om je huis te verkopen in Helmond en wil je een gratis waardebepaling? Vul dan je gegevens in op deze pagina. Nadat je je gegevens invult neemt een medewerker van DHVC binnen 2 werkdagen contact met je op. En nogmaals: alles is geheel vrijblijvend.

Wat klanten van ons vinden

Op Funda beoordeeld met 9,2, en op Google beoordeeld met een 9,8 (verkoop).

Wij hadden DHVC als makelaar. Hier hebben wij geen seconde spijt van gehad. Professioneel en deskundig, van begin tot eind.

Huiseigenaar

Helmond
Bekijk alle reviews

Huis verkopen Helmond Gratis Waardebepaling

Er zijn tal van redenen waarom je graag wil weten wat je huis waard is. De meest voor de hand liggende reden is een mogelijke verhuizing. Heb je verhuisplannen en ben je benieuwd welke prijs je voor jouw huis kan krijgen? Vraag bij ons een vrijblijvende en gratis waardebepaling aan en je krijgt jouw antwoord op die vraag.

Helmond Gratis Waardebepaling

Vanuit de makelaardij gezien bepalen wij de waarde van jouw woning op basis van verschillende variabelen. Woningen in dezelfde wijk kunnen soms behoorlijk in prijs verschillen. Vooral door investering in energiebesparende maatregelen (zonnepanelen en/of warmtepomp) zijn sommige woningen meer waard geworden. In de makelaardij onderbouwen wij de waardebepaling altijd.

Ons Team

KIES VOOR DHVC, ZODAT JE HET MAXIMALE UIT JE HUIS HAALT

 • 300+ woningtransacties in Helmond.
 • Grootste volgersschare op social media.
 • Niet zomaar posten op Funda maar gepersonaliseerd
 • Technologie die het cruciale verschil maakt
 • Persoonlijk contact; er staat altijd iemand klaar

EEN HUIS SUCCESVOL VERKOPEN

Een huis succesvol verkopen hoeft echt niet moeilijk te zijn. Ontdek ons proces.

We hebben huizen verkocht waar klanten maar letterlijk enkele uren tijd kwijt zijn geweest. Hoe dat kan? Door een proces wat de afgelopen 10 jaar continu is geoptimaliseerd. Zodat jij je woning snel en met weinig inspanning tegen een topprijs verkoopt.

Bezichtiging, onderhandeling & verkoopakte

Wij plannen met geïnteresseerde kopers een bezichtiging in. Wij nemen hiervoor de tijd en tonen onze interesse zodat kopers er een goed gevoel bij krijgen. Want het is logisch dat wij alles weten van de bouwtechnische staat en de marktwaarde. Maar het verschil maken wij door te luisteren naar de wensen van de geïnteresseerde kopers en daarop in te spelen.

Wanneer er een akkoord is gekomen vanuit beide partijen volgt er nog het schriftelijk bewijs van verkoop. Dit gebeurt bij een notaris. Wij maken het koopcontract op en kunnen jou in contact brengen met notarissen waarmee wij samenwerken. Wij begeleiden je van A tot Z.

Presentatie

De eerste indruk telt. Het is dus belangrijk om jouw huis of appartement perfect te presenteren. Een goed beeld levert meer op, daarom werken wij graag samen met een professionele vastgoedfotograaf. Dat doen we altijd in overleg met jou.

Onze vastgoedfotograaf weet precies hoe zij jouw huis moeten presenteren. Potentiële kopers beslissen aan de hand van de foto’s of ze jouw huis willen bezichtigen. Dus jouw woningpresentatie is letterlijk en figuurlijk goud waard. Wanneer je jouw huis laat verkopen door DHVC Vastgoed dan ontzorgen wij jou uiteraard volledig op gebied van presentatie.

Gratis waardebepaling aanvragen

Wat je zelf al kunt voorbereiden voordat de fotograaf komt:

 • Het is natuurlijk een mooier gezicht als de woning er opgeruimd uitziet
 • Haal persoonlijke spullen weg, zoals portretten en foto’s
 • Zorg ervoor dat er weinig items liggen. Denk aan tandenborstels in de badkamer of het tosti-ijzer in de keuken. Dit creëert namelijk meer ruimte
 • Repareer eventuele (kleine) beschadigingen
 • Zorg voor een goede belichting
 • Doe hetzelfde buiten. Want er moet ook een foto van het buitenaanzicht gemaakt worden.

RAYMOND'S HUIS: NIET STANDAARD

Raymond had bepaald geen standaard woning, en voorzag daarom een langere doorlooptijd. En dan was het ook nog maar de vraag tegen welke prijs hij de woning kon verkopen. Maar met de hulp van DHVC was het huis toch zo verkocht en tegen een topprijs. Bekijk Raymond's verhaal in de video.

Raymond's verhaal

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Vraag je gratis waardebepaling aan

Vele huishoudens uit Helmond zijn je voorgegaan. Het is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

 • Met het invullen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring, enkel om contact
  op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails.
 • Hidden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×