Aankoopmakelaar Waalre

DHVC Vastgoed als aankoopmakelaar Waalre. Bespaar jezelf geld.

AANKOOPMAKELAAR WAALRE: DHVC VASTGOED  

Wanneer je een huis wil kopen en je schakelt DHVC Vastgoed in als aankoopmakelaar Waalre  dan bespaar je jezelf geld. Dit is ten opzichte van kopers die geen aankoopmakelaar in Waalre inschakelen. Uiteraard verschilt de besparing per huis en is het afhankelijk van de omstandigheden. Maar door onze expertise en onderhandelingstechnieken weten wij in de meeste gevallen er een betere prijs uit te slepen dan een particuliere koper die zelf de aankoop doet.  

 

WIJ ZIJN ER VOOR WAALRENAREN

Ons kantoor op de Aalsterweg ligt op een steenworp afstand van Aalst/Waalre. Wij hebben dus zeker affiniteit met onze zuidelijke buurgemeente waar wij met succes al meerdere huizen hebben aangekocht. Kom gerust een keer binnen voor een kop koffie. Behalve professioneel zijn we namelijk ook heel aardig!

Wat klanten van ons vinden

Op Funda beoordeeld met 9,2, en op Google beoordeeld met een 9,8 (verkoop).

"Je moet aan zoveel zaken denken als je een huis koopt. Ik was blij met de kundigheid van mijn aankoopmakelaar Marcel"

aankoopklant

Waalre
Bekijk alle reviews

Bespaar geld bij de aankoop van je droomhuis!

Bij een bezichtiging heb je al snel een emotionele band met het huis van jouw keuze. Dit verzwakt jouw onderhandelingspositie bij zowel het onderhandelingsproces als bij het onderzoek naar het huis. DHVC Vastgoed heeft als aankoopmakelaar Waalre deze emotie niet en blijft altijd jouw belang dienen.

WIJ DIENEN JOUW BELANG

Een verkoopmakelaar wil jou vooral de zonnige kanten van het huis laten zien. Zonder aankoopmakelaar zal jij zelf de schaduwkanten van de koop moeten overzien. Als je gebreken over het hoofd ziet kan dat desastreus zijn voor jouw portemonnee. DHVC Vastgoed begeleidt jou door het proces; wij handelen o.a. alle juridische zaken voor jou af en onderzoeken de bouwkundige staat van het huis.

AANKOOPMAKELAAR DHVC VASTGOED: VOORDELEN OP EEN RIJ

 • Professionele NVM aankoopbegeleiding  
 • Wij zorgen ervoor dat je geen miskoop doet
 • Je krijg als eerste aanbod nieuwe koophuizen
 • Mogelijkheid bezichtiging vòòr huis op Funda komt
 • Gratis 1e hypotheekgesprek (hoeveel kan je lenen?)

NVM AANKOOPMAKELAAR WAALRE

Je hebt een mooi huis gevonden dat nog maar net op Funda staat. Je belt de makelaar en krijgt te horen dat het huis al “onder bod” is. Of je hebt een leuk appartement gezien en er volgt een inschrijving en je bent het weer niet geworden. Het is inmiddels bekend dat het in de meeste stedelijke gebieden lastig is om een woning te vinden en te kopen. Je moet dus op zoek naar manieren om te zorgen dat jij de volgende keer wél de woning kunt aankopen. Een aankoopmakelaar biedt dan zeker uitkomst.

VRIJBLIJVEND AANKOOPADVIES

Als aankoopmakelaar Waalre behartigen we jouw belangen; we begeleiden je in het hele traject om een huis te kopen. Tijdens het gehele proces zijn wij je aanspreekpunt. We denken met je mee in opties wanneer je tegen dingen aanloopt. We beginnen met een gratis oriënterend gesprek waarbij we een aantal onderwerpen bespreken. Wat voor woning zoek je precies en in welk stadsdeel? Hoeveel kun je maximaal lenen? Kies je voor een bestaande- of nieuwbouw woning? Zie je geen gebreken over het hoofd? Onze aankoopmakelaar helpt je graag bij het zoeken, bezichtigen, onderhandelen en afhandelen.

COURTAGE

DHVC Vastgoed biedt jou als aankoopmakelaar Waalre een full-service aankooppakket aan voor €3.695 incl. btw. Dit betekent dat wij alles van A tot Z voor jou regelen (eerste bezichtiging tot aan het tekenen van de akte bij de notaris).

DHVC VASTGOED: JOUW NVM AANKOOPMAKELAAR WAALRE

 • DHVC Vastgoed zorgt voor een Gratis email-zoekservice (Je krijgt het nieuwste woningaanbod uit de NVM database voordat het op Funda.nl is geplaatst)
 • DHVC Vastgoed coördineert en maakt de afspraken voor de bezichtigingen
 • DHVC Vastgoed doet namens jou de onderhandelingen
 • DHVC Vastgoed waarborgt de juridische aspecten in het koopproces
 • DHVC Vastgoed plant namens jou de bouwtechnische keuring en het taxatierapport

WAARDEBEPALING

De juiste waarde van jouw droomhuis is de basis voor de onderhandelingen met de verkoper. Belangrijkste factoren voor de waardebepaling zijn de ligging van de woning en het perceel. Niet alleen de ligging maar ook de staat waarin het huis verkeert is relevant. Is er sprake van achterstallig onderhoud van de kozijnen, dak of schilderwerk? Is er recentelijk nog een nieuwe keuken geplaatst? Is de CV ketel inmiddels al 10 jaar oud? Bij aankoop van appartementen is een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren van belang. Bij elke waardebepaling kijkt DHVC Vastgoed ook zorgvuldig naar de prijzen van vergelijkbare woningen in de buurt en checken wij alle mogelijke (juridische) bronnen die iets over de waarde kunnen zeggen (NVM Database, kadaster).

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Maak een afspraak

Bespaar geld bij de aankoop van je droomhuis!

 • Met het invullen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring, enkel om contact
  op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails.
 • Hidden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×