Verhuurmakelaar Helmond

Je woning snel verhuren voor een topprijs. Laat geen geld liggen, behaal het maximale rendement.

Verhuurmakelaar Helmond: Huis verhuren aan Expats 

In Helmond bestaat er een grote vraag naar huizen en appartementen die geschikt zijn voor expat verhuur. De Automotive Campus in Helmond, midden in de Brainport Regio, is de nationale en internationale hotspot, ontmoetingsplaats en potentiële vestigingslocatie voor automotive bedrijven. De Automotive Campus biedt een aantrekkelijke leer- en werkomgeving, state of the art technologie en en bijbehorende (test-) faciliteiten. Dat trekt natuurlijk expats aan uit de hele wereld. DHVC Vastgoed maakt als verhuurmakelaar Helmond deel uit van een netwerk van internationale bedrijven en makelaars die in de Expat branche opereren (relocation agencies). Doordat we dichtbij de bron opereren, minimaliseren wij jouw leegstand en zorgen we voor een optimaal rendement. 

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN

VERHUUR- & BEHEERKLANTEN

"MIJN APPARTEMENT WAS SNEL VERHUURD AAN EEN EXPAT VOOR EEN TOPPRIJS".

Verhuurder

Helmond
Bekijk alle reviews

Jouw woning verhuren?

DHVC Vastgoed kan jou van A tot Z begeleiden. Bij ons ben je verzekerd van een gescreende, betrouwbare huurder. Als allround verhuurmakelaar Helmond kunnen wij jou compleet ontzorgen. Wij zijn één van de langst bestaande verhuurmakelaars van de regio Eindhoven-Helmond en tevens NVM lid. Betrouwbaarheid en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel.

DHVC Vastgoed: verhuurmakelaar Helmond

Er zijn voldoende mogelijkheden om jouw huis te verhuren. Er zijn meerdere verhuurmakelaars in Helmond. Maar heb je ook de juiste verhuurmakelaar? DHVC Vastgoed bied je de zekerheid van een betrouwbare huurder in combinatie met professionele dienstverlening. De markt in Helmond is volop in beweging en daar spelen wij op in door actief te zijn op social media en expat platforms.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Huis verhuren aan Expats Helmond
  • Appartement verhuren Helmond 
  • Studentenkamers verhuren Helmond

Waarom een verhuurmakelaar?

Als verhuurder wil je rust. Je zit niet te wachten op administratief werk. Tevens moet je als verhuurder je aan de regels en wetten van de woningverhuur houden. Een verhuurmakelaar heeft alle kennis in huis om jou hierin te ontzorgen. DHVC Vastgoed kent als verhuurmakelaar Helmond alle regeltjes en wetswijzigingen m.b.t. de woningverhuur. Door DHVC Vastgoed als verhuurmakelaar Helmond in te schakelen bespaar je jezelf een hoop tijd en moeite en wij zorgen dat de verhuur van jouw huis zonder zorgen verloopt.

Appartementen en kamers verhuren Helmond

Wij zetten breed in zodat de woningverhuur van jouw flat, studio of appartement snel geregeld is. Wij adverteren jouw appartement op Facebook en talloze websites waaronder Pararius, Funda, Expatrentals, Huurwoningen.nl. We bereiken hiermee op grote schaal de Nederlandse huurder alsmede de internationale Expat.


In Eindhoven wonen bijna 20.000 studenten die o.a. studeren aan de TU/e, De Design Academy, Fontys Hogescholen en de Sportacademy. Het overgrote deel van deze studenten zoekt een leuke en goed onderhouden kamer om te huren in een leuk studentenhuis in Eindhoven en omgeving (waaronder Helmond).

AANTREKKELIJK TARIEF

We hebben door de jaren heen duizenden woningen verhuurd. Onze looptijd van het verhuurproces is relatief kort. Wij besteden er minder tijd aan dan bijv. 5  jaar geleden. Hier profiteert de klant van doordat wij onze verhuurcourtage laag kunnen houden. Hoe dat kan? Ons verhuurproces is de afgelopen 5 jaar continu geoptimaliseerd en efficiënter geworden. Wij beschikken over vele afzetkanalen waaronder ook social media. Wij zijn de #1 verhuurmakelaar in Helmond op Facebook.

Waarom DHVC Vastgoed als verhuurmakelaar Helmond?

  • Gedegen juridisch advies en professionele huurcontracten
  • Ervaring in je huis verhuren aan expats Helmond
  • Bied mogelijkheid tot het volledig ontzorgen door middel van beheer

HUURDERSSPROFIEL & MARKETING

We maken een profiel van de huurdersdoelgroep en weten juist die groep te bereiken via diverse internet platforms en een netwerk van internationale bedrijven en makelaars die in de verhuurbranche opereren. Doordat we dichtbij de bron opereren, minimaliseren wij jouw leegstand en zorgen we voor een optimaal rendement. Onze professionele verhuurmakelaars stellen een hoogwaardig presentatiepakket samen. Deze content wordt op social media getoond aan exact de juiste doelgroep. En natuurlijk via de gebruikelijke kanalen zoals Pararius, Funda, huurwoningen.nl, expatrentals.

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Jouw woning verhuren?

Wij hebben duizenden woningzoekers in portefeuille.

  • Met het invullen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring, enkel om contact
    op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails.
  • Hidden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×