Huis verhuren aan Expats Eindhoven

Je woning snel verhuren voor een topprijs. Laat geen geld liggen, behaal het maximale rendement.

DHVC Vastgoed: Huis verhuren aan Expats Eindhoven

DHVC Vastgoed is gespecialiseerd in het verhuren van huizen en appartementen aan expats in Eindhoven en omgeving. Wij hebben veel connecties met bedrijven die expats inhuren waardoor wij snel een geschikte huurder vinden voor jouw woning. Onze ervaren verhuurmakelaars staan voor je klaar om de perfecte Expat huurder te vinden.

Jouw woning verhuren?

Wij hebben een groot Expat netwerk.

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

Wie zijn de Expats in Eindhoven?

Expats zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Eindhoven komen werken. Ze worden vaak uitgezonden door hun werkgever in het thuisland of ze worden ingehuurd door Nederlandse bedrijven. Expats zijn vaak hoog opgeleid en hebben een behoorlijk goed inkomen. Als huurders zijn ze betrouwbaar en ze zoeken vaak woningen in het in het hogere segment. Expats uit de IT Branche worden vaak geplaatst bij werkgevers in de Brainport-regio zoals ASML en Philips. Een huurder via DHVC Vastgoed is een zorgvuldig gescreende huurder. Wij toetsen op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Wij maken voor jou een waterdicht huurcontract.

 • Gemiddeld binnen 1.5 week verhuurd
 • Gescreende kandidaten
 • Meer rendement uit de verhuur

DHVC Vastgoed: Huis verhuren aan Expats Eindhoven

In Eindhoven en de dorpen eromheen bestaat er een grote vraag naar huizen en appartementen die geschikt zijn voor expat verhuur. Tegenwoordig is Eindhoven een bruisende stad en koploper op het gebied van innovatie, design en technologie. Werknemers en studenten van over heel de wereld moeten de bloeiende hightechsector in onze regio straks van de broodnodige impulsen voorzien. DHVC Vastgoed maakt deel uit van een netwerk van internationale bedrijven (ASML, Bosch, Philips, de NAVO en High Tech Campus) en makelaars die in de Expat branche opereren (relocation agencies). Doordat we dichtbij de bron opereren, minimaliseren wij jouw leegstand en zorgen we voor een optimaal rendement.

 • Gedegen juridisch advies en professionele tijdelijke huurcontracten
 • Ervaring in je huis verhuren aan expats Eindhoven
 • Bied mogelijkheid tot het volledig ontzorgen door middel van beheer

DHVC Vastgoed: professionele verhuurmakelaar 

Huis verhuren Eindhoven

Wij zetten breed in zodat de woningverhuur van jouw huis, studio of appartement snel geregeld is. Wij adverteren jouw appartement op Facebook en talloze websites waaronder Pararius, Funda, Expatrentals, Huurwoningen.nl. We bereiken hiermee op grote schaal de Nederlandse huurder alsmede de internationale Expat.

 • Uitgebreid netwerk van partners
 • Dynamisch verhuurteam met jarenlange ervaring
 • Gespecialiseerd in de verhuurmarkt van Eindhoven en omgeving

JOS:
“IK BEN AL MEER DAN 15 JAAR KLANT BIJ DHVC VASTGOED”. “IK KAN ZE IEDEREEN AANRADEN”

Ik heb nooit last van leegstaande woningen. DHVC Vastgoed verhuurt mijn woningen snel met betrouwbare huurders die altijd netjes op tijd betalen. Ze zijn goed bereikbaar en in het verhuurproces houden ze mij continue op de hoogte van nieuwe huurkandidaten. Ik heb een vaste verhuurmakelaar. Wel zo fijn.                                                                       Ze adviseert mij over de huurprijzen en ontwikkelingen in de markt. Ik ben zeer tevreden over haar.

SUCCESTEAM WONINGMARKETING

Meer dan 8.500 volgers

AANGESLOTEN BIJ

 

Jouw woning verhuren?

Wij hebben een groot Expat netwerk.

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

EEN HUIS SUCCESVOL VERHUREN TEGEN EEN AANTREKKELIJK TARIEF. HOE KAN DAT? ONTDEK ONS PROCES.

We hebben door de jaren heen duizenden woningen verhuurd. Onze looptijd van het verhuurproces is relatief kort. Wij besteden er minder tijd aan dan bijv. 5  jaar geleden. Hier profiteert de klant van doordat wij onze verhuurcourtage laag kunnen houden. Hoe dat kan? Ons verhuurproces is de afgelopen 5 jaar continu geoptimaliseerd en efficiënter geworden. Wij beschikken over vele afzetkanalen waaronder ook social media. Wij zijn de #1 verhuurmakelaar op Facebook in Eindhoven.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG HUURPRIJSINDICATIE

Je vraagt bij ons een gratis huurprijsindicatie aan en je wordt teruggebeld voor een vrijblijvende afspraak.

VRIJBLIJVENDE HUURPRIJSINDICATIE

Aan de hand van referentiepanden en de opname van de woning zelf, bepalen we de huurwaarde van je woning.

HUURDERSSPROFIEL & MARKETING

We maken een profiel van de huurdersdoelgroep en weten juist die groep te bereiken via diverse internet platforms en een netwerk van internationale bedrijven en makelaars die in de verhuurbranche opereren. Doordat we dichtbij de bron opereren, minimaliseren wij jouw leegstand en zorgen we voor een optimaal rendement.

WONING IN DE VERHUUR

Onze professionele verhuurmakelaars stellen een hoogwaardig presentatiepakket samen. Deze content wordt op social media getoond aan exact de juiste doelgroep. En natuurlijk via de gebruikelijke kanalen zoals Pararius, Funda, huurwoningen.nl, expatrentals.

BEZICHTIGING

We plannen bezichtigingen volgens een strak schema in, zodat jij of je huurder er zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Tevens houden we je op de hoogte van de feedback van de huurkandidaten.

HUURCONTRACT

We stellen een juridisch getoetst huurcontract op volgens het laatste ROZ model.

WETTELIJKE VOORSCHRIFTEN

Voor gesplitste woningen en kamerpanden moet je een vergunning aanvragen bij de gemeente om te mogen verhuren. En vergeet de brandveiligheid en de verschillende belastingen niet. Koop je een appartement? Dan heb je ook nog eens toestemming nodig van de Vereniging Van Eigenaren (VvE) voor je mag verhuren.

JOUW WONING SUCCESVOL VERHUREN VIA DHVC VASTGOED?

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT ZIJN DE VERHUURKOSTEN MAKELAAR? COURTAGE VERHUURMAKELAAR?

75 % van de bruto huurprijs exclusief BTW. Hiervoor doen wij het volgende: jouw woning presenteren, de bezichtigingen verzorgen en via Huurcheck Nederland de kandidaten grondig screenen en selecteren. Daarnaast stellen wij het juridisch getoetst contract op, begeleiden de huurder tijdens het in- en uitchecken en incasseren wij de borg- en huurbetaling.

WELKE HUURPRIJS KAN IK VRAGEN?

Dat gaat blijken uit de gratis waardebepaling die je op deze pagina kunt aanvragen. Aan de hand van referentiepanden en de opname van de woning zelf, bepalen we de huurwaarde van je woning.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT MIJN WONING IN DE VERHUUR STAAT?

Dat kan heel snel, binnen 2 dagen al. Dat is dan inclusief beschrijving, foto's, presentatie op o.a. Pararius, Funda en een Facebook advertentie.

WAT IS JULLIE ERVARING MET WONINGEN VERHUREN EXPATS EINDHOVEN?

In Eindhoven en de dorpen eromheen bestaat er een grote vraag naar huizen en appartementen die geschikt zijn voor Expat verhuur. Tegenwoordig is Eindhoven een bruisende stad en koploper op het gebied van innovatie, design en technologie. Werknemers en studenten vanuit heel de wereld komen hier naar toe om te werken of studeren. Ze zoeken ook allemaal woonruimte!

HOE WEET IK OF EEN HUURDER DE HUUR KAN BETALEN?

Door het gebruik van de Wwft check voorkomt DHVC Vastgoed als NVM-makelaar zoveel mogelijk dat je in zee gaat met personen die achteraf niet betalen, geld witwassen of op het randje van een faillissement naar de schuldsanering wankelen.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT MIJN WONING VERHUURD IS?

Een woning is bij DHVC Vastgoed gemiddeld binnen 1.5 week verhuurd. De woning moet dan wel in een goede staat zijn en de huurprijs marktconform.

HOE BEREIKEN JULLIE MIJN POTENTIËLE HUURDER?

Wij hebben een enorm bereik! Naast het actief adverteren van jouw woning op diverse internet platforms en social media, maakt DHVC Vastgoed bovendien deel uit van een netwerk van internationale bedrijven en makelaars die in de Expat branche opereren (relocation agencies).

HOE BEREIKEN JULLIE MIJN POTENTIËLE KOPER?

Wij hebben een enorm bereik online, en veel volgers op social media. Daarnaast gebruiken wij nauwgezette segmentatie en zeer gerichte advertentietechnieken om juist de kopers die jij zoekt te bereiken.

IS HET VERSTANDIG OM IN VASTGOED TE BELEGGEN?

Sparen levert weinig op. Wat ga je met je spaargeld doen? Beleggen op de beurs is riskant. Zeker als je hier nog geen ervaring mee hebt. Er is een alternatief die minder risicovol is en een hoog rendement oplevert. Namelijk een tweede woning kopen voor de verhuur. Het voordeel hiervan is dat je de zekerheid hebt van eigendom. Je legt jouw spaargeld vast en ontvangt huurinkomsten. Omdat de woning eigen bezit is, kunt je deze met meerwaarde verkopen. Daarom is beleggen in woonruimte een veilige en rendabele keuze. 

CONTACT  EN OPENINGSTIJDEN

Aalsterweg 224
5644 RJ Eindhoven
Nederland
E-MAIL: info@dhvc.nl
TEL: 040 2457844

Maandag 09.30 – 18.00 uur
Dinsdag 09.30 – 18.00 uur
Woensdag 09.30 – 18.00 uur
Donderdag 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

#1 op social media

 

Jouw woning verhuren?

Wij hebben duizenden woningzoekers in portefeuille.

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×