Aankoop van je droomhuis met Copaan!

DHVC Vastgoed als aankoopmakelaar Eindhoven. Bespaar jezelf geld.

DHVC VASTGOED WERKT MET COPAAN 

Met Copaan vind je beter, sneller en leuker de perfect passende woning. Je geeft heel eenvoudig al je eisen en wensen op. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen. Woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

 

 

Wat klanten van ons vinden

Op Funda beoordeeld met 9,2, en op Google beoordeeld met een 9,8 (verkoop).

"Via DHVC Vastgoed & hun software snel een mooi huis gevonden. Dagelijks ontving ik nieuw aanbod. Werkte super"

aankoopklant

Eindhoven
Bekijk alle reviews

JOUW PERSOONLIJKE ONLINE ZOEKSYSTEEM!

Copaan is een persoonlijk online zoeksysteem die aangesloten NVM aankoopmakelaars gebruiken om jou als zoeker op maat van dienst te kunnen zijn. Je kan gebruik maken van Copaan bij DHVC Vastgoed. Wil je meer informatie of direct aan de slag met Copaan via ons? Vul dan je gegevens in voor een Vrijblijvend & Gratis gesprek.

Persoonlijke inlogcode

Door middel van een persoonlijke inlogcode die je van je aankoopmakelaar ontvangt heb je toegang tot het systeem wanneer je wilt. Nu kun je aan de slag.

Je wordt (online&offline) begeleid door DHVC Vastgoed

 • De beste matches
 • Alle plussen en minnen op een rij
 • Directe alerts
 • Samen met je NVM aankoopmakelaar

Woonwensen & Beste matches

Je vult daarna heel gemakkelijk je woonwensen in. Je wordt stap voor stap door het systeem geloodst. Aan de wensen die je echt heel belangrijk vindt kun je een hoge prioriteit geven. Zo kun je onderscheid maken tussen absolute voorwaarden en "nice-to-have's".

Copaan selecteert zo de beste matches en laat, op basis van je woonwensen en prioriteiten, de plus- en minpunten van alle matches zien.

Actueel aanbod via mail of app & Bekijk de match

Dagelijks ontvangt je een overzicht van alle passende woningen. Goede matches worden direct via de mail of Copaan-app verstuurd. Dit is meestal eerder dan de woning op Funda staat!
Met de plus- en minpunten zie je direct wat er matcht met jouw wensen. En door alle details te bekijken (foto's, video, brochure, ligging & voorzieningen, etc.) krijg je een goed beeld van de woning.

Bezichtigen

Daarmee bepaal jij meteen of het de moeite waard is om de woning te bezichtigen. Ja? Klik op "Woning bezichtigen" en je aankoopmakelaar is direct op de hoogte!

DHVC VASTGOED: JOUW NVM AANKOOPMAKELAAR EINDHOVEN

 • Persoonlijke inlogcode
 • Woonwensen
 • Direct de beste matches zien
 • Actueel aanbod via mail of app
 • Bekijk de match
 • Effectief bezichtigen

COPAAN: HOE WERKT HET

Je creëert eenvoudig, online, een volledig beeld van prioriteiten, wensen en eisen ten aanzien van je nieuwe woning. Het systeem matcht op basis van je voorkeuren het nieuwe aanbod aan woningen. Buurtinformatie zit in het systeem geïntegreerd. Dagelijks ontvang je via de mail het aanbod aan nieuwe woningen, tenminste als er een match is van meer dan 50% met je eisen en wensen. Het aanbod dat minder dan 50% matcht krijg je niet gemaild, maar kun je wel in het overzicht van aangeboden woningen vinden. Matching van een woning gebeurt op basis van de prioriteiten die je stelt. Als je een eis als absolute voorwaarde in het systeem opgeeft, dan weegt dit zwaar in de matching. Het systeem sluit echter geen woningen uit, zoals in andere zoekmachines wel gebeurt. Het weegt je eisen en bepaalt op basis daarvan het percentage van de match.

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Maak een afspraak

Bespaar geld bij de aankoop van je droomhuis!

 • Met het invullen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring, enkel om contact
  op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails.
 • Hidden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×