Makelaardij Eindhoven

Haal het meeste uit de verkoop van uw huis!

Makelaardij Eindhoven – Uw partner bij het verkopen van uw woning!

Wilt u uw huis verkopen in Eindhoven? Of wilt u een woning kopen? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de Eindhovense woningmarkt door en door. Wij begeleiden u graag in het gehele aan- en verkoopproces van uw huis of appartement. Daarnaast kunt u gerust ons kantoor bezoeken of bellen voor advies bij een vrijblijvende waardebepaling, taxatie en verhuur. Onze makaleaars staan voor uw klaar!

 

DHVC Vastgoed reviews

 

Op Funda beoordeeld met 9,2

Op Google beoordeeld met 4,9 (verkoop)

Voltooi hier uw vrijblijvende aanvraag

Al 489 Eindhovense huishoudens zijn u voorgegaan met een gratis waardebepaling

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. U zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

Woning taxeren

Voor het maken van het taxatierapport hebben wij enkele gegevens van u nodig.

U dient aan te geven of het een taxatie voor NHG ( Nationale Hypotheek Garantie) betreft of een taxatie waarbij we rekening moeten houden met een marktwaarde na verbouwing. Graag zouden wij ook een kopie van de leveringsakte ontvangen en indien aanwezig een kopie van de oude brochure. Deze zou een lijst moeten bevatten van de wijzigingen die zijn aangebracht sinds dat u eigenaar bent van de woning. Mocht het een taxatierapport betreffen om de marktwaarde na verbouwing te taxeren dan mailen we u nog een verbouwingsspecificatie.

Voor een taxatie kunt u altijd terecht bij onze erkende taxateurs. Bovendien is DHVC Vastgoed is lid van NVM en NWWI. Ook zijn we ingeschreven bij Vastgoedcert & NRVT.

Gratis waardebepaling

Er zijn tal van redenen waarom u graag wilt weten wat uw huis waard is. De meest voor de hand liggende reden is een mogelijke verhuizing. Heeft u verhuisplannen en bent u  benieuwd welke prijs u voor uw huis kan krijgen? Vraag bij ons een vrijblijvende en gratis waardebepaling aan en u krijgt uw antwoord op die vraag.

 

Verschil tussen een waardebepaling of taxatierapport?

Een waardebepaling van uw huis kan u zien als een inschatting van de prijs door onze makelaar op basis van zijn expertise en kennis van de woningmarkt in Eindhoven. Dit is dus wel anders dan het opstellen van een officieel taxatierapport. De gratis waardebepaling is bedoeld om een vraagprijs te kunnen bepalen. Meer informatie over een taxatierapport vindt u hier.

 

Hoe komt een waardebepaling tot stand?

Vanuit de makelaardij gezien bepalen wij de waarde van uw woning op basis van verschillende variabelen zoals:

 • Locatie van uw woning
 • Uw woonoppervlak
 • Uw perceeloppervlak
 • Het bouwjaar van uw woning
 • Het afwerkingsniveau van uw woning
 • De verkooprijzen van woningen bij u in de buurt

Woningen in dezelfde wijk kunnen soms behoorlijk in prijs verschillen. Vooral door investering in energiebesparende maatregelen (zonnepanelen en/of warmtepomp) zijn sommige woningen meer waard geworden. In de makelaardij onderbouwen wij de waardebepaling altijd.

Presentatie

De eerste indruk telt. Het is dus belangrijk om uw huis of appartement perfect te presenteren. Een goed beeld levert meer op, daarom werken wij graag samen met een professionele vastgoedfotograaf. Dat doen we altijd in overleg met u.

Onze vastgoedfotograaf weet precies hoe zij uw huis moeten presenteren. Potentiële kopers beslissen aan de hand van de foto’s of ze uw huis willen bezichtigen. Dus uw woningpresentatie is letterlijk en figuurlijk goud waard.

Uiteraard mag u zelf wat dingen voorbereiden voordat de fotograaf komt.

 1. Het is natuurlijk een mooier gezicht als de woning er opgeruimd uitziet
 2. Haal persoonlijke spullen weg, zoals portretten en foto’s
 3. Zorg ervoor dat er weinig items liggen. Denk aan tandenborstels in de badkamer of het tosti-ijzer in de keuken. Dit creëert namelijk meer ruimte.
 4. Repareer eventuele (kleine) beschadigingen
 5. Zorg voor een goede belichting
 6. Doe hetzelfde buiten. Want er moet ook een foto van het buitenaanzicht gemaakt worden.

Wanneer u uw huis laat verkopen door DHVC dan ontzorgen wij u uiteraard volledig op gebied van presentatie.

RAYMOND:
“HET RESULTAAT WAS SUPER, IK ZOU HET WEER ZO DOEN”

Van eerste contact tot uiteindelijke verkoop, voor Raymond ging het hele proces zoals hij gehoopt had. Vooral het directe contact en de communicatie: “Geen verkooppraatjes, maar gewoon: afspraak is afspraak — zoals het hoort.”

Online zetten

Is de (digitale) brochure af? Dan sturen we uw woning het internet op. Uw huis of appartement verschijnt o.a. op Funda.nl, Jaap.nl en uiteraard op onze Facebookpagina en Instagram-account (Meer dan 8.500 volgers). Uw ideale doelgroep zit hier tussen: allemaal mensen die op zoek zijn naar woningen in de omgeving van Eindhoven.

Via onze diverse communicatiekanalen en de inzet van de sociale media krijgt uw woning een groot bereik. Eén van de grote voordelen van samenwerken met DHVC Vastgoed: uw betrouwbare NVM verkoopmakelaar!

Bezichtigingen, onderhandelingen en verkoopakte

Wij plannen met geïnteresseerde kopers een bezichtiging in. Wij nemen hiervoor de tijd en tonen onze interesse zodat kopers er een goed gevoel bij krijgen. Want het is logisch dat wij alles weten van de bouwtechnische en de marktwaarde. Maar het verschil maken wij door te luisteren naar de wensen van de geïnteresseerde kopers en daarop in te spelen.

Wanneer er een akkoord is gekomen vanuit beide partijen volgt er nog het schriftelijk bewijs van verkoop. Dit gebeurt bij een notaris. Wij maken het koopcontract op en kunnen u in contact brengen met notarissen waarmee wij samenwerken.  Wij begeleiden u van A tot Z.

Meer dan 8.500 volgers

AANGESLOTEN BIJ

VRAAG UW GRATIS WAARDEBEPALING AAN

Al 489 Eindhovense huishoudens zijn u voorgegaan. Vrijblijvend; u zit nergens aan vast.

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. U zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

Makelaardij Eindhoven

Tijdens het gehele verkoopproces begeleidt DHVC Vastgoed u uitstekend bij zo’n intensief en belangrijk proces. Wij bieden u een zeer persoonlijke aanpak en informeren u voortdurend over de voortgang van de verkoop van uw huis. Ook maken wij gebruik van innovatieve technologieën zoals een professionele fotograaf die een 3D virtual tour maakt. Door het inzetten van onze eigen kanalen voor de verkoop is ons bereik twee keer zo groot. En hoe meer bereik hoe groter de meerwaarde van uw woning. De verkoop van uw woning bij DHVC neerleggen heeft nog meer voordelen. Wij beschikken namelijk over een groot huurdersbestand die allemaal potentiële kopers zijn.
Van taxeren tot het regelen van bezichtigingen tot de overdracht van de woning bij de notaris. En dat voor een aantrekkelijk tarief van 1,25% courtage op de verkoopprijs.

 

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

U vraagt bij ons een gratis waardebepaling aan en u wordt teruggebeld voor een vrijblijvende afspraak. Ook 's avonds en in het weekend.

VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING

Aan de hand van referentiepanden en de opname van de woning zelf, bepalen we de marktwaarde van uw woning.

KOPERSPROFIEL & MARKETING + MEDIAPAKKET

We maken een gedetailleerd profiel van de kopersdoelgroep en weten juist die groep te bereiken met een op maat gemaakte multi-channel marketingcampagne.

WONING IN DE VERKOOP

Een professional stelt een hoogwaardig presentatiepakket samen. Deze content wordt op social media getoond aan exact de juiste doelgroep. En natuurlijk via de gebruikelijke kanalen zoals Funda.

BEZICHTIGING

We plannen bezichtigingen volgens een strak schema in, zodat u er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. Tevens sturen we elke kijker een enquête om vast stellen hoe de woning en bezichtiging wordt ervaren.

KOOPCONTRACT

We stellen de benodigde documentatie op: vragenlijst, lijst van zaken en de koopakte. Zo bent u volledig ontzorgd — het papierwerk nemen wij voor onze rekening.

OPLEVERING

We plannen een afspraak bij de notaris voor de levering. Voor de oplevering wordt een opleverinspectie gepland waar wij met de koper en uzelf voor de laatste keer door de woning lopen. Een correcte staat van het huis en de meterstanden worden vastgesteld.

LUISTER NAAR PAUL ZIJN SUCCESVERHAAL

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT KOST HET BIJ JULLIE? WAT IS JULLIE COURTAGE?

1,25 % van de koopsom inclusief BTW + €595 presentatiekosten — inclusief onderhandelingen, virtuele tour, video, foto's, en een op maat gemaakte reclamecampagne.

WAT IS DE WONING WAARD?

Dat gaat blijken uit de gratis waardebepaling die u op deze pagina kunt aanvragen. Aan de hand van referentiepanden en de opname van de woning zelf, bepalen we de marktwaarde van uw woning.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT MIJN WONING IN DE VERKOOP STAAT?

Dat kan heel snel, binnen 2 weken al. Dat is dan inclusief foto's, video's en presentatie. Wilt u de woning later verkopen, dan passen wij daar het verkoopmoment op aan.

WAT IS JULLIE ERVARING MET WONINGEN VERKOPEN IN EINDHOVEN?

De woningvoorraad is nog steeds te laag — er is een grote vraag en een gering aanbod. En ondanks dat is een juiste vraagprijs de sleutel tot succes. Overvragen kan bijvoorbeeld leiden tot geen bezichtigingen/kopers. Wij helpen u met een prijsstelling waarmee u het maximale uit uw woning haalt.

WAT ALS DE WONING NIET WORDT VERKOCHT?

Dat is nog nooit voorgekomen. Als u netjes aangeeft de verkoop te willen intrekken voor het maken van de foto's en presentatie, rekenen we niets. Worden er wel kosten gemaakt voor bijvoorbeeld een presentatie, dan brengen we die specifiek in rekening, maar meer ook niet.

WANNEER IS EEN WONING NOU ÉCHT VERKOCHT?

De verkoop van woningen heeft een schriftelijkheidseis. Ofwel: er moeten koopcontracten getekend worden. Na het tekenen van dat contract zijn er nog 3 wettelijke bedenkdagen. Daarna is er nog een voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Komt de koper niet opdagen bij de notaris, dan heeft u recht op 10% waarborg.

KRIJG IK HULP BIJ DE FOTOGRAFIE EN VIDEO'S?

Ja, zeker. U krijgt van tevoren instructievideo's hoe u de woning en eventueel tuin het beste kunt presenteren. Denk aan de mate van decoratie, tuinonderhoud, etc.

HOE BEREIKEN JULLIE MIJN POTENTIËLE KOPER?

Wij hebben een enorm bereik onlinemen veel volgers op social media. Daarnaast gebruiken wij nauwgezette segmentatie en zeer gerichte advertentietechnieken om juist de kopers die u zoekt te bereiken.

VOOR WIE ZIJN DE KOSTEN KOPER? WIE BETAALT DE NOTARIS?

Beide worden betaald door de koper. U hoeft zich geen zorgen te maken over extra kosten. De keuze van de notaris wordt bepaald door de koper.

CONTACT  EN OPENINGSTIJDEN

Aalsterweg 224
5644 RJ Eindhoven
Nederland
E-MAIL: info@dhvc.nl
TEL: 040 2457844

Maandag 09.30 – 18.00 uur
Dinsdag 09.30 – 18.00 uur
Woensdag 09.30 – 18.00 uur
Donderdag 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

VRAAG UW GRATIS WAARDEBEPALING AAN

Al 489 Eindhovense huishoudens zijn u voorgegaan. Vrijblijvend; u zit nergens aan vast.

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. U zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×