Makelaardij Eindhoven

Haal het meeste uit de verkoop van uw huis!

Makelaardij Eindhoven – Uw partner bij het verkopen van uw woning!

Wilt u uw huis verkopen in Eindhoven? Of wilt u een woning kopen? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. DHVC Makelaardij Eindhoven kent de woningmarkt door en door. Wij begeleiden u graag in het gehele aan- en verkoopproces van uw huis of appartement. Daarnaast kunt u gerust ons kantoor bezoeken of bellen voor advies bij een vrijblijvende waardebepaling, taxatie en verhuur. Onze makelaars staan voor u klaar!

Tijdens het gehele verkoopproces begeleidt DHVC Makelaardij Eindhoven u uitstekend bij zo’n intensief en belangrijk proces. Wij bieden u een zeer persoonlijke aanpak en informeren u voortdurend over de voortgang van de verkoop van uw huis. Ook maken wij gebruik van innovatieve technologieën zoals een professionele fotograaf die een 3D virtual tour maakt. Door het inzetten van onze eigen kanalen voor de verkoop is ons bereik twee keer zo groot. En hoe meer bereik hoe groter de meerwaarde van uw woning. De verkoop van uw woning bij DHVC Makelaardij Eindhoven  neerleggen heeft nog meer voordelen. Wij beschikken namelijk over een groot huurdersbestand die allemaal potentiële kopers zijn. Van taxeren tot het regelen van bezichtigingen tot de overdracht van de woning bij de notaris. En dat voor een aantrekkelijk tarief van 1,25% courtage op de verkoopprijs.

Wat klanten van ons vinden

Op Funda beoordeeld met 9,2, en op Google beoordeeld met een 9,8 (verkoop).

Mijn huis was binnen 1 week verkocht boven de vraagprijs. Ik werd volledig ontzorgt. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Paul

Eindhoven
Bekijk alle reviews

Makelaardij Eindhoven

Er zijn tal van redenen waarom u graag wil weten wat uw huis waard is. De meest voor de hand liggende reden is een mogelijke verhuizing. Heeft u verhuisplannen en bent u benieuwd welke prijs u voor uw huis kunt krijgen? Vraag bij ons een vrijblijvende en gratis waardebepaling aan en u krijgt uw antwoord op die vraag.

Verschil tussen waardebepaling of taxatie?

Een waardebepaling van uw huis kan u zien als een inschatting van de prijs door onze makelaar op basis van zijn expertise en kennis van de woningmarkt in Eindhoven. Dit is dus wel anders dan het opstellen van een officieel taxatierapport. De gratis waardebepaling is bedoeld om een vraagprijs te kunnen bepalen.

Ons Team

Hoe komt een waardebepaling tot stand?

 • Locatie van uw woning
 • Uw woonoppervlak
 • Uw perceeloppervlak
 • Het bouwjaar van uw woning
 • Het afwerkingsniveau van uw woning
 • De verkooprijzen van woningen bij u in de buurt

Makelaardij Eindhoven: Online

Is de (digitale) brochure af? Dan sturen we uw woning het internet op. Uw huis of appartement verschijnt o.a. op Funda.nl, Jaap.nl en uiteraard op onze Facebookpagina en Instagram-account (Meer dan 8.500 volgers). Uw ideale doelgroep zit hier tussen: allemaal mensen die op zoek zijn naar woningen in de omgeving van Eindhoven.

Via onze diverse communicatiekanalen en de inzet van de sociale media krijgt uw woning een groot bereik. Eén van de grote voordelen van samenwerken met DHVC Vastgoed: uw betrouwbare NVM verkoopmakelaar!

Bezichtiging, onderhandeling & verkoopakte

Wij plannen met geïnteresseerde kopers een bezichtiging in. Wij nemen hiervoor de tijd en tonen onze interesse zodat kopers er een goed gevoel bij krijgen. Want het is logisch dat wij alles weten van de bouwtechnische en de marktwaarde. Maar het verschil maken wij door te luisteren naar de wensen van de geïnteresseerde kopers en daarop in te spelen.

Wanneer er een akkoord is gekomen vanuit beide partijen volgt er nog het schriftelijk bewijs van verkoop. Dit gebeurt bij een notaris. Wij maken het koopcontract op en kunnen u in contact brengen met notarissen waarmee wij samenwerken.  Wij begeleiden u van A tot Z.

Presentatie

De eerste indruk telt. Het is dus belangrijk om uw huis of appartement perfect te presenteren. Een goed beeld levert meer op, daarom werken wij graag samen met een professionele vastgoedfotograaf. Dat doen we altijd in overleg met u.

Onze vastgoedfotograaf weet precies hoe zij uw huis moeten presenteren. Potentiële kopers beslissen aan de hand van de foto's of ze uw huis willen bezichtigen. Dus uw woningpresentatie is letterlijk en figuurlijk goud waard.

Uiteraard mag u zelf wat dingen voorbereiden voordat de fotograaf komt.

Gratis waardebepaling aanvragen

Wat u zelf al kunt voorbereiden voordat de fotograaf komt:

 • Het is natuurlijk een mooier gezicht als de woning er opgeruimd uitziet
 • Haal persoonlijke spullen weg, zoals portretten en foto’s
 • Zorg ervoor dat er weinig items liggen. Denk aan tandenborstels in de badkamer of het tosti-ijzer in de keuken. Dit creëert namelijk meer ruimte
 • Repareer eventuele (kleine) beschadigingen
 • Zorg voor een goede belichting
 • Doe hetzelfde buiten. Want er moet ook een foto van het buitenaanzicht gemaakt worden.

RAYMOND'S HUIS: NIET STANDAARD

Raymond had bepaald geen standaard woning, en voorzag daarom een langere doorlooptijd. En dan was het ook nog maar de vraag tegen welke prijs hij de woning kon verkopen. Maar met de hulp van DHVC was het huis toch zo verkocht en tegen een topprijs. Bekijk Raymond's verhaal in de video.

Raymond's verhaal

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Vraag uw gratis waardebepaling aan

Vele huishoudens uit Eindhoven zijn u voorgegaan. Het is geheel vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast.

 • Met het invullen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring, enkel om contact
  op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails.
 • Hidden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×