Je woning verkopen in Eindhoven & omgeving

Haal het meeste uit de verkoop van je huis!

Je woning verkopen in Eindhoven & omgeving

Wil jij je woning ook verkopen voor de beste prijs? Maak kennis met de nummer 1 verkoopmakelaar van Eindhoven met het grootste bereik. Wij zijn de makelaar met het grootste netwerk van potentiële huizenkopers. De verkoop zetten we online breed in. Zo maken we gebruik van Funda en onze sociale media kanalen waar wij een enorm bereik hebben. Het grootste van Eindhoven. Standaard gebruiken wij de meest uitgebreide woningpresentatie inclusief virtuele tour. Met onze lage verkoopcourtage van 1,25% weten wij elk huis snel te verkopen. Wij doen het anders!

Unieke Woningpresentatie met Matterport 3D

Bij de verkoop van jouw woning laten wij standaard een 3D presentatie maken zodat een potentiële koper vanuit zijn luie stoel de woning kan bezichtigen.

Deze techniek van het bedrijf Matterport onderscheidt zich van bestaande technologieën als fotografie en 360-graden foto’s door de realistische, levensechte beleving zonder vertekening van grootte en diepte. Met deze nieuwe manier van presenteren is de kans groter dat geïnteresseerden overgaan tot koop. Men kan namelijk vanaf zijn eigen computer, smartphone of tablet “echt” door jouw woning lopen.

Er zijn maar liefst drie verschillende manieren om een woning te bekijken: Als virtual reality tour, 3D-plattegrond, en als poppenhuis-model. Je krijgt een perfect totaalbeeld van de woning! Tevens kunnen we met Matterport direct de woning inmeten en plattegronden hiervan maken.

Verkochte woningen

De huizenmarkt is erg overspannen momenteel. Maar ook voor deze periode hebben wij met veel succes woningen verkocht. Onze makelaars verkopen succesvol huizen in Eindhoven en omgeving, bijvoorbeeld in Veldhoven, Waalre en Geldrop. Klik op onderstaande button om een kijkje te nemen in de door ons verkochte woningen.

Verkochte woningen

Je woning verkopen via DHVC Vastgoed

 • Makelaar met het grootste netwerk van potentiële huizenkopers
 • Met een gemiddelde verkooptermijn van 1 maand
 • De meest uitgebreide woning presentatie (incl o.a. 3D virtuele tour)
 • Jouw makelaar is altijd bereikbaar via Whats app
 • Help mee tool om jouw eigen relaties persoonlijk te benaderen

Gemiddelde verkooptijd woning?

De snelheid waarmee je woning wordt verkocht is afhankelijk van een aantal factoren. Zo zijn afwerkingsniveau, oppervlakte en de locatie van je woning van belang. Natuurlijk houden wij bij het opstellen van het verkoopplan daar rekening mee. Hierdoor wordt je woning zo snel mogelijk tegen de beste condities verkocht.

Afgelopen jaar hebben wij een gemiddelde verkooptermijn gehad van 3 weken. Vanwege ons grote bereik is het regelmatig voorgekomen dat wij woningen hebben verkocht binnen 1 week en soms zelfs binnen 1 dag.

Wat is de waarde van mijn woning?

Een woning heeft voor jou als eigenaar vaak een enorme emotionele waarde. Daarom is het belangrijk dat een objectieve makelaar de waarde van jouw woning komt inschatten. Onze makelaars zijn allemaal experts. Een onjuiste (Over)waardering is de grootste valkuil. Natuurlijk wil je het maximale resultaat uit jouw woning halen. Dat wil elke verkoper! Toch is het heel belangrijk om je niet te laten leiden door de hoogste prijs maar wel door de juiste prijs.

Je woning verkopen: Verkoopplan

Het verkoopplan bespreken we samen. Je kent je eigen huis het best. Daarna nemen wij jou al het werk uit handen en begeleiden wij jou tijdens het verkoopproces. Wij zorgen voor een perfecte presentatie en lichten daarbij de unieke elementen van jouw woning eruit. Wanneer jij tevreden bent met het resultaat dan wordt jouw woning gepresenteerd wordt bij het grootst mogelijke publiek.

Ons Team

De verschillende variabelen die de waarde bepalen:

 • Locatie van jouw woning
 • Jouw woonoppervlak
 • Jouw perceeloppervlak
 • Het bouwjaar van jouw woning
 • Het afwerkingsniveau van jouw woning
 • De verkooprijzen van woningen bij jou in de buurt

Vraag een gratis waardebepaling aan

Er zijn tal van redenen waarom je graag wil weten wat je huis waard is. De meest voor de hand liggende reden is een mogelijke verhuizing. Heb je verhuisplannen en ben je benieuwd welke prijs je voor jouw huis kan krijgen? Vraag bij ons een vrijblijvende en gratis waardebepaling aan en je krijgt jouw antwoord op die vraag.

Vraag je gratis waardebepaling aan

Het is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

 • Met het invullen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring, enkel om contact
  op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails.
 • Hidden

Wat je allemaal wilt weten

Wij begrijpen dat je vragen hebt bij de verkoop van jouw woning. Veel gestelde vragen zijn; "wat is de juiste waarde van mijn woning en hoe lang duurt de verkoop?" Veel van je vragen kun je terugvinden op onze website onder het kopje Q&A. Mocht jouw vraag er niet bijstaan dan worden veelgestelde vragen ook beantwoord onderaan op onze verschillende webpagina's: Makelaar Eindhoven,  Aankoopmakelaar Eindhoven en Verhuurmakelaar Eindhoven. Je kan natuurlijk ook gerust contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij de verkoop van jouw woning. 

Q&A

Wat klanten van ons vinden

Op Funda beoordeeld met 9,2, en op Google beoordeeld met een 9,8 (verkoop).

Heel goed DHVC. Jullie zijn makkelijk in de omgang. Top makelaar👍 Je hoeft maar te appen of te bellen en het wordt geregeld.

Pim

Veldhoven
Bekijk alle reviews

Veelgestelde vragen

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Contact opnemen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×