• Neem telefonisch contact op! 040 2457844

Makelaar Helmond

Haal het meeste uit de verkoop van je huis!

Makelaar Helmond – Jouw partner bij het verkopen van je woning!

Na een aantal matte en moeilijke jaren in de huizenmarkt is er weer volop leven. De huizenmarkt is weer booming. Jouw huis verkopen lijkt nu makkelijk te zijn, maar jouw huis verkopen voor een goede prijs is een vak apart. Hieronder staan een aantal tips hoe je jouw huis voor de juiste prijs kunt verkopen.

 

DHVC Vastgoed reviews

 

Op Funda beoordeeld met 9,2

Op Google beoordeeld met 4,9 (verkoop)

Voltooi hier je vrijblijvende aanvraag

Al 489 Eindhovense huishoudens zijn je voorgegaan met een gratis waardebepaling

  • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

WIJ ZIJN ER VOOR HELMONDERS

 

Al meer dan 15 jaar verhuren wij woningen in Helmond. 5 jaar geleden is daar verkoop bij gekomen. Erg succesvol overigens. Wij kennen de weg in Helmond en we krijgen steeds meer tevreden klanten die ons aanbevelen aan anderen. Dat komt door onze professionele dienstverlening en heldere voorwaarden. Wij bieden klanten een scherpe courtage en wij adverteren deze ook van te voren. Geen geheimen bij ons. Gewoonlijk eerlijk makelen!

 

Makelaar Helmond – Woning taxeren

 

Allereerst moet je natuurlijk weten wat je woning ongeveer waard is. Dit kan je doen door het te laten taxeren door mensen die daar verstand van hebben. Het liefst wil je natuurlijk een erkende taxateur. Zij vragen u of bijvoorbeeld ook of de taxatie benodigd is voor NHG (Nationale Hypotheek Garantie) of wellicht moet er rekening worden gehouden met een marktwaarde na verbouwing.

Gratis waardebepaling

Je kan ook gaan voor een gratis waardebepaling. Hierbij wordt gekeken naar de juridische randvoorwaarden en de marktverschillen betreft de ligging. Voor de rest zijn er nog veel meer factoren die de waarde van jouw woning bepalen. Zoals woonoppervlakte, afwerkingsniveau, type, bouwjaar en details die het verschil maken. Als laatste wordt er uiteraard naar gelijkwaardige panden gekeken.

Foto’s maken

Om jouw woning op internet te zetten moeten er foto’s gemaakt worden. Volgens veel experts is dit het belangrijkste onderdeel van de verkoop en kun je het beste een professionele fotograaf inzetten. Uiteraard mag je zelf wat dingen voorbereiden voordat de fotograaf komt.

  1. Het is natuurlijk een mooier gezicht als de woning er opgeruimd uitziet
  2. Haal persoonlijke spullen weg, zoals portretten en foto’s
  3. Zorg ervoor dat er weinig items liggen. Denk aan tandenborstels in de badkamer of het tosti-ijzer in de keuken. Dit creëert namelijk meer ruimte.
  4. Repareer eventuele (kleine) beschadigingen
  5. Zorg voor een goede belichting
  6. Doe hetzelfde buiten. Want er moet ook een foto van het buitenaanzicht gemaakt worden.

Wanneer je jouw huis laat verkopen door DHVC, Makelaar Helmond, dan ontzorgen wij je uiteraard volledig op gebied van presentatie.

RAYMOND:
“HET RESULTAAT WAS SUPER, IK ZOU HET WEER ZO DOEN”

Van eerste contact tot uiteindelijke verkoop, voor Raymond ging het hele proces zoals hij gehoopt had. Vooral het directe contact en de communicatie: “Geen verkooppraatjes, maar gewoon: afspraak is afspraak — zoals het hoort.”

Online zetten

De volgende stap in de verkoop is het online zetten van uw woning. Tegenwoordig gaat bijna alle verkoop online. Dit gebeurt op sites, zoals Funda.

Bezichtigingen, onderhandelingen en verkoopakte

Als er eenmaal interesse is getoond in uw woning, is een logisch gevolg hierop een bezichtiging. Want soms kunnen de foto’s zo goed zijn dat deze een ander beeld creëren dan de werkelijkheid. Of er zijn andere specificaties die niet op de foto te zien zijn. Na de bezichtiging is de interesse in uw woning gestegen? Dan beginnen de onderhandelingen met Makelaar Helmond. Dit kan er soms heftig aan toe gaan omdat het vaak over grote bedragen gaat. Wanneer er een akkoord is gekomen vanuit beide partijen volgt er nog het schriftelijk bewijs van verkoop. Dit gebeurt bij een notaris.

Meer dan 8.500 volgers

AANGESLOTEN BIJ

VRAAG JE GRATIS WAARDEBEPALING AAN

Al 489 huishoudens uit Helmond zijn je voorgegaan. Vrijblijvend; je zit nergens aan vast.

  • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

Makelaar Helmond

Tijdens het gehele verkoopproces begeleidt DHVC Vastgoed je uitstekend bij zo’n intensief en belangrijk proces. Wij bieden een zeer persoonlijke innovatieve aanpak en informeren je voortdurend. Ook maken wij gebruik van innovatieve technologieën. Zo maken wij gebruik van een professionele fotograaf die een 3D virtual tour maakt. Door het inzetten van onze eigen kanalen voor de verkoop is ons bereik twee keer zo groot. En hoe meer bereik hoe groter de meerwaarde van jouw woning. De verkoop van jouw woning bij DHVC neerleggen heeft nog meer voordelen. Wij hebben namelijk een groot huurdersbestand, die allemaal potentiële kopers zijn.
Van taxeren tot het regelen van bezichtigingen tot de overdracht van de woning bij de notaris. En dat voor een aantrekkelijk tarief van 1,25% courtage op de verkoopprijs.

 

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Je vraagt bij ons een gratis waardebepaling aan en je wordt teruggebeld voor een vrijblijvende afspraak. Ook 's avonds en in het weekend.

VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING

Aan de hand van referentiepanden en de opname van de woning zelf, bepalen we de marktwaarde van je woning.

KOPERSPROFIEL & MARKETING + MEDIAPAKKET

We maken een gedetailleerd profiel van de kopersdoelgroep en weten juist die groep te bereiken met een op maat gemaakte multi-channel marketingcampagne.

WONING IN DE VERKOOP

Een professional stelt een hoogwaardig presentatiepakket samen. Deze content wordt op social media getoond aan exact de juiste doelgroep. En natuurlijk via de gebruikelijke kanalen zoals Funda.

BEZICHTIGING

We plannen bezichtigingen volgens een strak schema in, zodat jij er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. Tevens sturen we elke kijker een enquete om vast stellen hoe de woning en bezichtiging wordt ervaren.

KOOPCONTRACT

We stellen de benodigde documentatie op: vragenlijst, lijst van zaken en de koopakte. Zo ben jij volledig ontzorgd — het papierwerk nemen wij voor onze rekening.

OPLEVERING

We plannen een afspraak bij de notaris voor de levering. Voor de oplevering wordt een opleverinspectie gepland waar wij met de koper en jouzelf voor de laatste keer door de woning lopen. Een correcte staat van het huis en de meterstanden worden vastgesteld.

LUISTER NAAR PAUL ZIJN SUCCESVERHAAL

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT KOST HET BIJ JULLIE? WAT IS JULLIE COURTAGE?

1,25 % van de koopsom inclusief BTW + €595 presentatiekosten — inclusief onderhandelingen, virtuele tour, video, foto's, en een op maat gemaakte reclamecampagne.

WAT IS DE WONING WAARD?

Dat gaat blijken uit de gratis waardebepaling die je op deze pagina kunt aanvragen. Aan de hand van referentiepanden en de opname van de woning zelf, bepalen we de marktwaarde van je woning.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT MIJN WONING IN DE VERKOOP STAAT?

Dat kan heel snel, binnen 2 weken al. Dat is dan inclusief foto's, video's en presentatie. Wil je de woning later verkopen, dan passen wij daar het verkoopmoment op aan.

WAT IS JULLIE ERVARING MET WONINGEN VERKOPEN IN EINDHOVEN?

De woningvoorraad is nog steeds te laag — er is een grote vraag en een gering aanbod. En ondanks dat is een juiste vraagprijs de sleutel tot succes. Overvragen kan bijvoorbeeld leiden tot geen bezichtigingen/kopers. Wij helpen je met een prijsstelling waarmee je het maximale uit je woning haalt.

WAT ALS DE WONING NIET WORDT VERKOCHT?

Dat is nog nooit voorgekomen. Als jij netjes aangeeft de verkoop te willen intrekken voor het maken van de foto's en presentatie, rekenen we niets. Worden er wel kosten gemaakt voor bijvoorbeeld een presentatie, dan brengen we die specifiek in rekening, maar meer ook niet.

WANNEER IS EEN WONING NOU ÉCHT VERKOCHT?

De verkoop van woningen heeft een schriftelijkheidseis. Ofwel: er moeten koopcontracten getekend worden. Na het tekenen van dat contract zijn er nog 3 wettelijke bedenkdagen. Daarna is er nog een voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Komt de koper niet opdagen bij de notaris, dan heb je recht op 10% waarborg.

KRIJG IK HULP BIJ DE FOTOGRAFIE EN VIDEO'S?

Ja, zeker. Je krijgt vantevoren instructievideo's hoe je de woning en eventueel tuin het beste kunt presenteren. Denk aan de mate van decoratie, tuinonderhoud, etc.

HOE BEREIKEN JULLIE MIJN POTENTIËLE KOPER?

Wij hebben een enorm bereik online, en veel volgers op social media. Daarnaast gebruiken wij nauwgezette segmentatie en zeer gerichte advertentietechnieken om juist de kopers die jij zoekt te bereiken.

VOOR WIE ZIJN DE KOSTEN KOPER? WIE BETAALT DE NOTARIS?

Beide worden betaald door de koper. Je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten. De keuze van de notaris wordt bepaald door de koper.

CONTACT  EN OPENINGSTIJDEN

Aalsterweg 224
5644 RJ Eindhoven
Nederland
E-MAIL: info@dhvc.nl
TEL: 040 2457844

Maandag 09.30 – 18.00 uur
Dinsdag 09.30 – 18.00 uur
Woensdag 09.30 – 18.00 uur
Donderdag 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

VRAAG JE GRATIS WAARDEBEPALING AAN

Al 489 Eindhovense huishoudens zijn je voorgegaan. Vrijblijvend; je zit nergens aan vast.

  • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×