Makelaar Helmond

Haal het meeste uit de verkoop van je huis!

Makelaar Helmond – Jouw partner bij het verkopen van je woning!

Wil je jouw huis verkopen in Helmond? Wij kennen de Helmondse woningmarkt door en door. Wij begeleiden je graag in het gehele verkoopproces van jouw huis of appartement. Daarnaast kan je gerust ons kantoor bezoeken of bellen voor advies bij een vrijblijvende waardebepaling, taxatie en verhuur. Onze makelaars staan voor je klaar!

 

DHVC Vastgoed reviews

 

Op Funda beoordeeld met 9,2

Op Google beoordeeld met 4,9 (verkoop)

Voltooi hier je vrijblijvende aanvraag

Al 489 Eindhovense huishoudens zijn je voorgegaan met een gratis waardebepaling

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

WIJ ZIJN ER VOOR HELMONDERS

 

Al meer dan 15 jaar verhuren wij woningen in Helmond. 5 jaar geleden is daar verkoop bij gekomen. Erg succesvol overigens. Wij kennen de weg in Helmond en we krijgen steeds meer tevreden klanten die ons aanbevelen aan anderen. Dat komt door onze professionele dienstverlening en heldere voorwaarden. Wij bieden klanten een scherpe courtage en wij adverteren deze ook van te voren. Geen geheimen bij ons. Gewoonlijk eerlijk makelen!

 

Makelaar Helmond – Woning taxeren

Voor het maken van het taxatierapport hebben wij enkele gegevens van je nodig.

Je dient aan te geven of het een taxatie voor NHG ( Nationale Hypotheek Garantie) betreft of een taxatie waarbij we rekening moeten houden met een marktwaarde na verbouwing. Graag zouden wij ook een kopie van de leveringsakte ontvangen en indien aanwezig een kopie van de oude brochure. Deze zou een lijst moeten bevatten van de wijzigingen die zijn aangebracht sinds dat je eigenaar bent van de woning. Mocht het een taxatierapport betreffen om de marktwaarde na verbouwing te taxeren dan mailen we jou nog een verbouwingsspecificatie.

Voor een taxatie kan je altijd terecht bij onze erkende taxateurs. Bovendien is DHVC Vastgoed lid van NVM en NWWI. Ook zijn we ingeschreven bij Vastgoedcert & NRVT.

Makelaar Helmond – Gratis waardebepaling

Er zijn tal van redenen waarom je graag wil weten wat je huis waard is. De meest voor de hand liggende reden is een mogelijke verhuizing. Heb je verhuisplannen en ben je  benieuwd welke prijs je voor jouw huis kan krijgen? Vraag bij ons een vrijblijvende en gratis waardebepaling aan en je krijgt jouw antwoord op die vraag.

 

Verschil tussen een waardebepaling of taxatierapport?

Een waardebepaling van jouw huis kan je zien als een inschatting van de prijs door onze makelaar op basis van zijn expertise en kennis van de woningmarkt in Helmond. Dit is dus wel anders dan het opstellen van een officieel taxatierapport. De gratis waardebepaling is bedoeld om een vraagprijs te kunnen bepalen. Meer informatie over een taxatierapport vind je hier.

 

Hoe komt een waardebepaling tot stand?

Vanuit de makelaardij gezien bepalen wij de waarde van jouw woning op basis van verschillende variabelen zoals:

 • Locatie van jouw woning
 • Jouww woonoppervlak
 • Jouw perceeloppervlak
 • Het bouwjaar van jouw woning
 • Het afwerkingsniveau van jouw woning
 • De verkooprijzen van woningen bij jou in de buurt

Woningen in dezelfde wijk kunnen soms behoorlijk in prijs verschillen. Vooral door investering in energiebesparende maatregelen (zonnepanelen en/of warmtepomp) zijn sommige woningen meer waard geworden. In de makelaardij onderbouwen wij de waardebepaling altijd.

Presentatie

De eerste indruk telt. Het is dus belangrijk om jouw huis of appartement perfect te presenteren. Een goed beeld levert meer op, daarom werken wij graag samen met een professionele vastgoedfotograaf. Dat doen we altijd in overleg met jou.

Onze vastgoedfotograaf weet precies hoe zij jouw huis moeten presenteren. Potentiële kopers beslissen aan de hand van de foto’s of ze jouw huis willen bezichtigen. Dus jouw woningpresentatie is letterlijk en figuurlijk goud waard.

Uiteraard mag je zelf wat dingen voorbereiden voordat de fotograaf komt.

 1. Het is natuurlijk een mooier gezicht als de woning er opgeruimd uitziet
 2. Haal persoonlijke spullen weg, zoals portretten en foto’s
 3. Zorg ervoor dat er weinig items liggen. Denk aan tandenborstels in de badkamer of het tosti-ijzer in de keuken. Dit creëert namelijk meer ruimte.
 4. Repareer eventuele (kleine) beschadigingen
 5. Zorg voor een goede belichting
 6. Doe hetzelfde buiten. Want er moet ook een foto van het buitenaanzicht gemaakt worden.

Wanneer je jouw huis laat verkopen door DHVC Vastgoed dan ontzorgen wij jou uiteraard volledig op gebied van presentatie.

“SUPER RESULTAAT. IK ZOU DHVC AAN IEDEREEN AANBEVELEN”

DHVC heeft geleverd wat ze hadden beloofd. Een uitstekende verkoopprijs binnen een korte tijd. Ik zou ze iedereen aanbevelen!

Online zetten

Is de (digitale) brochure af? Dan sturen we jouw woning het internet op. Jouw huis of appartement verschijnt o.a. op Funda.nl, Jaap.nl en uiteraard op onze Facebookpagina en Instagram-account (Meer dan 8.500 volgers). Jouw ideale doelgroep zit hier tussen: allemaal mensen die op zoek zijn naar woningen in de omgeving van Helmond.

Via onze diverse communicatiekanalen en de inzet van de sociale media krijgt jouw woning een groot bereik. Eén van de grote voordelen van samenwerken met DHVC Vastgoed: jouw betrouwbare NVM verkoopmakelaar!

 

Bezichtigingen, onderhandelingen en verkoopakte

Wij plannen met geïnteresseerde kopers een bezichtiging in. Wij nemen hiervoor de tijd en tonen onze interesse zodat kopers er een goed gevoel bij krijgen. Want het is logisch dat wij alles weten van de bouwtechnische staat en de marktwaarde. Maar het verschil maken wij door te luisteren naar de wensen van de geïnteresseerde kopers en daarop in te spelen.

Wanneer er een akkoord is gekomen vanuit beide partijen volgt er nog het schriftelijk bewijs van verkoop. Dit gebeurt bij een notaris. Wij maken het koopcontract op en kunnen jou in contact brengen met notarissen waarmee wij samenwerken.  Wij begeleiden je van A tot Z.

Meer dan 8.500 volgers

AANGESLOTEN BIJ

VRAAG JE GRATIS WAARDEBEPALING AAN

Al 489 huishoudens uit Helmond zijn je voorgegaan. Vrijblijvend; je zit nergens aan vast.

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

Makelaar Helmond

Tijdens het gehele verkoopproces begeleidt DHVC Vastgoed je uitstekend bij zo’n intensief en belangrijk proces. Wij bieden jou een zeer persoonlijke aanpak en informeren je voortdurend over de voortgang van de verkoop van jouw huis. Ook maken wij gebruik van innovatieve technologieën zoals een professionele fotograaf die een 3D virtual tour maakt. Door het inzetten van onze eigen kanalen voor de verkoop is ons bereik twee keer zo groot. En hoe meer bereik hoe groter de meerwaarde van jouw woning. De verkoop van jouw woning bij DHVC neerleggen heeft nog meer voordelen. Wij beschikken namelijk over een groot huurdersbestand die allemaal potentiële kopers zijn.
Van taxeren tot het regelen van bezichtigingen tot de overdracht van de woning bij de notaris. En dat voor een aantrekkelijk tarief van 1,25% courtage van de verkoopprijs.

 

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Je vraagt bij ons een gratis waardebepaling aan en je wordt teruggebeld voor een vrijblijvende afspraak. Ook 's avonds en in het weekend.

VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING

Aan de hand van referentiepanden en de opname van de woning zelf, bepalen we de marktwaarde van je woning.

KOPERSPROFIEL & MARKETING + MEDIAPAKKET

We maken een gedetailleerd profiel van de kopersdoelgroep en weten juist die groep te bereiken met een op maat gemaakte multi-channel marketingcampagne.

WONING IN DE VERKOOP

Een professional stelt een hoogwaardig presentatiepakket samen. Deze content wordt op social media getoond aan exact de juiste doelgroep. En natuurlijk via de gebruikelijke kanalen zoals Funda.

BEZICHTIGING

We plannen bezichtigingen volgens een strak schema in, zodat jij er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. Tevens sturen we elke kijker een enquete om vast stellen hoe de woning en bezichtiging wordt ervaren.

KOOPCONTRACT

We stellen de benodigde documentatie op: vragenlijst, lijst van zaken en de koopakte. Zo ben jij volledig ontzorgd — het papierwerk nemen wij voor onze rekening.

OPLEVERING

We plannen een afspraak bij de notaris voor de levering. Voor de oplevering wordt een opleverinspectie gepland waar wij met de koper en jouzelf voor de laatste keer door de woning lopen. Een correcte staat van het huis en de meterstanden worden vastgesteld.

LUISTER NAAR PAUL ZIJN SUCCESVERHAAL

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT KOST HET BIJ JULLIE? WAT IS JULLIE COURTAGE?

1,25 % van de koopsom inclusief BTW + €595 presentatiekosten — inclusief onderhandelingen, virtuele tour, video, foto's, en een op maat gemaakte reclamecampagne.

WAT IS DE WONING WAARD?

Dat gaat blijken uit de gratis waardebepaling die je op deze pagina kunt aanvragen. Aan de hand van referentiepanden en de opname van de woning zelf, bepalen we de marktwaarde van je woning.

HOE LANG DUURT HET VOORDAT MIJN WONING IN DE VERKOOP STAAT?

Dat kan heel snel, binnen 2 weken al. Dat is dan inclusief foto's, video's en presentatie. Wil je de woning later verkopen, dan passen wij daar het verkoopmoment op aan.

WAT IS JULLIE ERVARING MET WONINGEN VERKOPEN IN EINDHOVEN?

De woningvoorraad is nog steeds te laag — er is een grote vraag en een gering aanbod. En ondanks dat is een juiste vraagprijs de sleutel tot succes. Overvragen kan bijvoorbeeld leiden tot geen bezichtigingen/kopers. Wij helpen je met een prijsstelling waarmee je het maximale uit je woning haalt.

WAT ALS DE WONING NIET WORDT VERKOCHT?

Dat is nog nooit voorgekomen. Als jij netjes aangeeft de verkoop te willen intrekken voor het maken van de foto's en presentatie, rekenen we niets. Worden er wel kosten gemaakt voor bijvoorbeeld een presentatie, dan brengen we die specifiek in rekening, maar meer ook niet.

WANNEER IS EEN WONING NOU ÉCHT VERKOCHT?

De verkoop van woningen heeft een schriftelijkheidseis. Ofwel: er moeten koopcontracten getekend worden. Na het tekenen van dat contract zijn er nog 3 wettelijke bedenkdagen. Daarna is er nog een voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Komt de koper niet opdagen bij de notaris, dan heb je recht op 10% waarborg.

KRIJG IK HULP BIJ DE FOTOGRAFIE EN VIDEO'S?

Ja, zeker. Je krijgt vantevoren instructievideo's hoe je de woning en eventueel tuin het beste kunt presenteren. Denk aan de mate van decoratie, tuinonderhoud, etc.

HOE BEREIKEN JULLIE MIJN POTENTIËLE KOPER?

Wij hebben een enorm bereik online, en veel volgers op social media. Daarnaast gebruiken wij nauwgezette segmentatie en zeer gerichte advertentietechnieken om juist de kopers die jij zoekt te bereiken.

VOOR WIE ZIJN DE KOSTEN KOPER? WIE BETAALT DE NOTARIS?

Beide worden betaald door de koper. Je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten. De keuze van de notaris wordt bepaald door de koper.

CONTACT  EN OPENINGSTIJDEN

Aalsterweg 224
5644 RJ Eindhoven
Nederland
E-MAIL: info@dhvc.nl
TEL: 040 2457844

Maandag 09.30 – 18.00 uur
Dinsdag 09.30 – 18.00 uur
Woensdag 09.30 – 18.00 uur
Donderdag 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

VRAAG JE GRATIS WAARDEBEPALING AAN

Al 489 Eindhovense huishoudens zijn je voorgegaan. Vrijblijvend; je zit nergens aan vast.

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×