Makelaar Helmond

Haal het meeste uit de verkoop van je huis!

DHVC Vastgoed: Makelaar Helmond

Wil je jouw huis verkopen in Helmond? Wij kennen als makelaar Helmond de woningmarkt door en door. Wij begeleiden je graag in het gehele verkoopproces van jouw huis of appartement. Daarnaast kan je gerust ons kantoor bezoeken of bellen voor advies bij een vrijblijvende waardebepaling, taxatie en verhuur. Onze makelaars staan voor je klaar!

 

WIJ ZIJN ER VOOR HELMONDERS

Al meer dan 15 jaar verhuren wij woningen in Helmond. 5 jaar geleden is daar verkoop bij gekomen. Erg succesvol overigens. Wij kennen de weg in Helmond en we krijgen steeds meer tevreden klanten die ons aanbevelen aan anderen. Dat komt door onze professionele dienstverlening en heldere voorwaarden. Wij bieden klanten een scherpe courtage en wij adverteren deze ook van te voren. Geen geheimen bij ons. Gewoonlijk eerlijk makelen!

 

Wat klanten van ons vinden

Op Funda beoordeeld met 9,2, en op Google beoordeeld met een 9,8 (verkoop).

Wij hadden DHVC als makelaar. Hier hebben wij geen seconde spijt van gehad. Professioneel en deskundig, van begin tot eind.

Huiseigenaar

Helmond
Bekijk alle reviews

Vraag een gratis waardebepaling aan

Er zijn tal van redenen waarom je graag wil weten wat je huis waard is. De meest voor de hand liggende reden is een mogelijke verhuizing. Heb je verhuisplannen en ben je benieuwd welke prijs je voor jouw huis kan krijgen? Vraag bij ons een vrijblijvende en gratis waardebepaling aan en je krijgt jouw antwoord op die vraag.

Makelaar Helmond: Waardebepaling

Vanuit de makelaardij gezien bepalen wij de waarde van jouw woning op basis van verschillende variabelen. Woningen in dezelfde wijk kunnen soms behoorlijk in prijs verschillen. Vooral door investering in energiebesparende maatregelen (zonnepanelen en/of warmtepomp) zijn sommige woningen meer waard geworden. In de makelaardij onderbouwen wij de waardebepaling altijd.

Ons Team

De verschillende variabelen die de waarde bepalen:

 • Locatie van jouw woning
 • Jouw woonoppervlak
 • Jouw perceeloppervlak
 • Het bouwjaar van jouw woning
 • Het afwerkingsniveau van jouw woning
 • De verkooprijzen van woningen bij jou in de buurt

Online zetten

Is de (digitale) brochure af? Dan sturen we jouw woning het internet op. Jouw huis of appartement verschijnt o.a. op Funda.nl, Jaap.nl en uiteraard op onze Facebookpagina en Instagram-account (Meer dan 8.500 volgers). Jouw ideale doelgroep zit hier tussen: allemaal mensen die op zoek zijn naar woningen in de omgeving van Helmond.

Via onze diverse communicatiekanalen en de inzet van de sociale media krijgt jouw woning een groot bereik. Eén van de grote voordelen van samenwerken met DHVC Vastgoed: jouw betrouwbare NVM makelaar Helmond!

Bezichtiging, onderhandelingen en verkoopakte

Wij plannen met geïnteresseerde kopers een bezichtiging in. Wij nemen hiervoor de tijd en tonen onze interesse zodat kopers er een goed gevoel bij krijgen. Want het is logisch dat wij alles weten van de bouwtechnische staat en de marktwaarde. Maar het verschil maken wij door te luisteren naar de wensen van de geïnteresseerde kopers en daarop in te spelen.

Wanneer er een akkoord is gekomen vanuit beide partijen volgt er nog het schriftelijk bewijs van verkoop. Dit gebeurt bij een notaris. Wij maken het koopcontract op en kunnen jou in contact brengen met notarissen waarmee wij samenwerken. Wij begeleiden je van A tot Z.

Presentatie

De eerste indruk telt. Het is dus belangrijk om jouw huis of appartement perfect te presenteren. Een goed beeld levert meer op, daarom werken wij graag samen met een professionele vastgoedfotograaf. Dat doen we altijd in overleg met jou.

Onze vastgoedfotograaf weet precies hoe zij jouw huis moeten presenteren. Potentiële kopers beslissen aan de hand van de foto’s of ze jouw huis willen bezichtigen. Dus jouw woningpresentatie is letterlijk en figuurlijk goud waard. Wanneer je jouw huis laat verkopen door DHVC Vastgoed dan ontzorgen wij jou uiteraard volledig op gebied van presentatie.

Gratis waardebepaling aanvragen

Wat je zelf al kunt voorbereiden voordat de fotograaf komt:

 • Het is natuurlijk een mooier gezicht als de woning er opgeruimd uitziet
 • Haal persoonlijke spullen weg, zoals portretten en foto’s
 • Zorg ervoor dat er weinig items liggen. Denk aan tandenborstels in de badkamer of het tosti-ijzer in de keuken. Dit creëert namelijk meer ruimte
 • Repareer eventuele (kleine) beschadigingen
 • Zorg voor een goede belichting
 • Doe hetzelfde buiten. Want er moet ook een foto van het buitenaanzicht gemaakt worden.

Makelaar Helmond

Tijdens het gehele verkoopproces begeleidt DHVC Vastgoed je uitstekend bij zo’n intensief en belangrijk proces. Wij bieden jou een zeer persoonlijke aanpak en informeren je voortdurend over de voortgang van de verkoop van jouw huis. Ook maken wij gebruik van innovatieve technologieën zoals een professionele fotograaf die een 3D virtual tour maakt. Door het inzetten van onze eigen kanalen voor de verkoop is ons bereik twee keer zo groot. En hoe meer bereik hoe groter de meerwaarde van jouw woning. De verkoop van jouw woning bij DHVC neerleggen heeft nog meer voordelen. Wij beschikken namelijk over een groot huurdersbestand die allemaal potentiële kopers zijn. Van taxeren tot het regelen van bezichtigingen tot de overdracht van de woning bij de notaris. En dat voor een aantrekkelijk tarief van 1,25% courtage van de verkoopprijs.

Je woning verkopen

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Vraag je gratis waardebepaling aan

Vele huishoudens uit Helmond zijn je voorgegaan. Het is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

 • Met het invullen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring, enkel om contact
  op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails.
 • Hidden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×