• Neem telefonisch contact op! 040 2457844

Je woning verkopen

Huis verkopen in Eindhoven

Maak kennis met de nummer 1 verkoopmakelaar van Eindhoven met het grootste bereik. Wij zijn de makelaar met het grootste netwerk van potentiële huizenkopers. De verkoop zetten we online breed in. Zo maken we gebruik van Funda en onze sociale media kanalen waar wij een enorm bereik hebben. Het grootste van Eindhoven. Standaard gebruiken wij de meest uitgebreide woningpresentatie inclusief virtuele tour. Met onze lage verkoopcourtage van 1,25% weten wij elk huis snel te verkopen. Wij doen het anders!

  • Makelaar met het grootste netwerk van potentiële huizenkopers
  • Met een gemiddelde verkooptermijn van 1 maand
  • De meest uitgebreide woning presentatie (incl o.a. 3D virtuele tour)
  • Uw makelaar is altijd bereikbaar via Whats app
  • Help mee tool om uw eigen relaties persoonlijk te benaderen

Neem contact op

Het verkoopplan stellen we met je op. Jij kent jouw huis het beste en natuurlijk heeft iedereen zijn specifieke wensen. Daarna nemen wij jou al het werk uit handen en begeleiden wij het hele verkoopproces. Je hebt nergens meer omkijken naar. Wij zorgen voor een perfecte presentatie en lichten daarbij de unieke elementen van uw woning uit. Wanneer jij tevreden bent met het resultaat zorgen wij dat de woning gepresenteerd wordt bij het grootst mogelijke publiek.

Verkochte woningen

De huizenmarkt is erg overspannen momenteel, maar ook eerder hebben wij met veel succes woningen verkocht. Onze makelaars verkopen succesvol huizen in Eindhoven en omgeving, bijvoorbeeld in Veldhoven, Waalre en Geldrop. Klik op onderstaande button om een kijkje te nemen in de door ons verkochte woningen.

Te koop en verkochte woningen

 Wat je allemaal wilt weten als huizenverkoper

Wij begrijpen dat je vragen hebt bij de verkoop van jouw woning. Veel gestelde vragen zijn de juiste waarde van jouw woning en de verkooptermijn. Veel van je vragen kun je terugvinden op onze website onder het kopje Q&A. Mocht jouw vraag er niet bijstaan neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag bij de verkoop van uw woning. 

Wat is de waarde van mijn woning?

Een woning heeft voor de eigenaar heel vaak een enorme emotionele waarde, daarom is het belangrijk dat een objectieve makelaar de woning komt schatten. Onze makelaars zijn allemaal experts. Een onjuiste (Over)waardering is de grootste valkuil. Natuurlijk wil je het maximale resultaat uit jouw woning halen, dat wilt elke verkoper. Toch is het heel belangrijk om je niet te laten leiden door de hoogste prijs maar wel door de juiste prijs.

Contact - woning verkoop

    • Test

Hoe snel wordt mijn woning verkocht?

De snelheid waarmee je woning wordt verkocht is afhankelijk van een aantal factoren. Zo zijn afwerkingsniveau, oppervlakte en de locatie van je woning van belang. Natuurlijk houden wij bij het opstellen van het verkoopplan daar rekening mee, om je woning zo snel mogelijk tegen de beste condities te verkopen.

Afgelopen jaar hebben wij een gemiddelde verkooptermijn van iets meer dan 1 maand. Vanwege ons grote bereik is het regelmatig voorgekomen dat woningen zijn verkocht binnen 1 week, of zelfs soms binnen 1 dag.

Unieke Woningpresentatie met Matterport 3D

Bij verkoop laten wij standaard een 3D presentatie maken van jouw woning zodat een potentiële koper vanuit zijn luie stoel de woning kan bezichtigen.

Deze techniek van het bedrijf Matterport onderscheidt zich van bestaande technologieën als fotografie en 360-graden foto’s door de realistische, levensechte beleving zonder vertekening van grootte en diepte. Met deze nieuwe manier van presenteren is de kans groter dat geïnteresseerden overgaan tot koop. Men kan namelijk vanaf zijn eigen computer, smartphone of tablet “echt” door jouw woning lopen.

Er zijn maar liefst drie verschillende manieren om een woning te bekijken: Als virtual reality tour, 3D-plattegrond, en als poppenhuis-model om een perfect totaalbeeld van de woning te krijgen. Tevens kunnen we met Matterport direct de woning inmeten en plattegronden hiervan maken.

Wat kost een makelaar van DHVC Vastgoed?

Bij veel makelaars is het onduidelijk wat de tarieven zijn, negen van de tien zal niet direct antwoorden bij vragen over de hoogte van de courtage. Wij zijn graag transparant als het gaat om onze tarieven. Bekijk hier het overzicht:

Prijsklasse Presentatiekosten Courtage incl. btw
€0 – €725.000 € 595 1,25%
€725.000 of meer maatwerk Maatwerk
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×