Huis kopen Waalre

DHVC Vastgoed als aankoopmakelaar Waalre. Bespaar jezelf geld.

HUIS KOPEN WAALRE VIA DHVC VASTGOED?

 • Zonder aankoopmakelaar weinig kans in een gespannen markt
 • Één van de belangrijkste aankopen uit jouw leven
 • Stressvol als je niet de nodige kennis hebt van het verkoopproces
 • Geen risico nemen bij zo een belangrijke beslissing
 • Mogelijk betaal je te veel en zie je een gebrek over het hoofd

 

Maak een afspraak

Bespaar geld bij de aankoop van je droomhuis!

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

HUIS KOPEN WAALRE VIA DHVC VASTGOED: OVERSPANNEN MARKT

Je wil een mooi huis kopen in Waalre dat nog maar net op Funda staat. Je belt de verkoopmakelaar en krijgt te horen dat het huis al “onder bod” is. Of je hebt een leuk appartement gezien en er volgt een inschrijving en je bent het weer niet geworden. Het is inmiddels bekend dat het in de meeste stedelijke gebieden lastig is om een huis te kopen. Je moet dus op zoek naar manieren om te zorgen dat jij de volgende keer wél het huis in Waalre kan kopen. Een aankoopmakelaar zoals DHVC Vastgoed biedt dan zeker uitkomst.

 

HUIS KOPEN WAALRE VIA DHVC VASTGOED: HOE WERKT DAT?

Als aankoopmakelaar Waalre behartigen we jouw belangen; we begeleiden je in het hele traject om een huis in Waalre te kopen. Tijdens het gehele proces zijn wij je aanspreekpunt. We denken met je mee in opties wanneer je tegen dingen aanloopt. We beginnen met een gratis oriënterend gesprek waarbij we een aantal onderwerpen bespreken. Wat voor huis zoek je precies en in welk stadsdeel van Waalre? Hoeveel kun je maximaal lenen? Kies je voor een bestaande- of nieuwbouw woning? Zie je geen gebreken over het hoofd? Onze aankoopmakelaars zijn experts in Waalre en helpen je graag bij het zoeken, bezichtigen, onderhandelen en afhandelen.

 

 

 

ZOEKEN

DHVC Vastgoed wil je daarbij graag van dienst zijn want wij behartigen alleen jouw belangen als koper. Wij beschikken over een heel netwerk aan contacten en weten vaak al eerder dat een woning te koop komt voordat deze op Funda verschijnt. Informatie over een huis kopen in Waalre die je als consument niet hebt maar wij wel. In een gespannen markt kan snel handelen soms net dat verschil maken. Wil je bijvoorbeeld graag in een specifieke buurt wonen, dan kunnen wij dat onder onze collega’s delen en levert je dat een voordeel op.

BEZICHTIGEN

Wij gaan met jou mee om huizen in Waalre te bezichtigen. Dankzij onze expertise en ervaring weten wij precies waar we op moeten letten. Dat is wel zo geruststellend, want als koper heb je een onderzoeksplicht. Dat wil zeggen dat jij er alles aan moet doen om goed op de hoogte te zijn van de conditie van het huis. Wij adviseren je over de bouwtechnische staat en zullen bij onduidelijkheden een aanvullend (bouwkundig-) onderzoek aanraden. Dan weet je dat er niets over het hoofd wordt gezien en dat er na een eventuele koop geen vervelende zaken aan het licht komen. Is na onderzoek dit nog steeds je droomhuis dan gaan we verder met onderhandelen.

 

ONDERHANDELEN

Onderhandelen is ons vak! Wij zijn dagelijks bezig met het aan- en verkopen van huizen in Waalre. Onze ervaring heeft ons geleerd dat kopers zich vaak laten leiden door hun emotie. Daardoor kunnen kopers achteraf spijt krijgen omdat ze wellicht teveel betaald hebben. Wij onderhandelen zonder emotie en proberen jouw droomhuis in Waalre aan te kopen tegen een zo laag mogelijke prijs en onder de meest gunstige voorwaarden. Uiteraard nemen wij hierin ook zaken mee als ontbindende voorwaarden, aanvaarding en roerende zaken. Iedere stap in het onderhandelingsproces wordt met je doorgenomen en we houden je telefonisch op de hoogte van het verloop van de onderhandelingen.

AFHANDELEN

Wij controleren de koopakte en de stukken die bij het huis horen. Tegelijkertijd plannen we de bouwtechnische keuring. Na de keuring en een heldere uitleg teken je de koopakte en leggen we je uit wat je nog allemaal te wachten staat. De taxatie vragen wij voor je aan en nu kun je aan de slag met je hypotheek. Wij houden samen met jou alle deadlines in de gaten. Tot slot gaan we samen met jou nog een laatste keer het huis inspecteren voordat je naar de notaris gaat. Zo weet je zeker dat het huis in orde is. Als dat niet zo is helpen wij je en zoeken we naar een oplossing. Daarna kun je met een gerust hart je handtekening zetten onder de akte van levering. Een huis kopen in Waalre via DHVC Vastgoed geeft jou rust en zekerheid. Ook onderhandelen wij voor jou de beste voorwaarden.

TWIJFEL JE NOG?

Wanneer je twijfelt is het nooit slecht om te luisteren naar de meningen van anderen die met ons samengewerkt hebben in het verleden. Hun ervaringen kan je hier  terugvinden.

 

Meer dan 8.500 volgers

Aangesloten bij:

AANKOOPMAKELAAR KOSTEN: WAT IS DE COURTAGE VAN DHVC VASTGOED?

DHVC Vastgoed biedt jou als aankoopmakelaar Eindhoven een full-service aankooppakket aan voor € 2.995 incl. btw. Dit betekent dat wij alles van A tot Z voor jou regelen (eerste bezichtiging tot aan het tekenen van de akte bij de notaris).

 • DHVC Vastgoed zorgt voor een Gratis email-zoekservice (Je wordt dan via email op de hoogte gehouden van het nieuwste woningaanbod uit de NVM database voordat het op Funda.nl is geplaatst)
 • DHVC Vastgoed coördineert en maakt de afspraken voor de bezichtigingen
 • DHVC Vastgoed doet namens jou de onderhandelingen
 • DHVC Vastgoed waarborgt de juridische aspecten in het koopproces
 • DHVC Vastgoed plant namens jou de bouwtechnische keuring en het taxatierapport

 

NO CURE, NO PAY!

Wij werken op basis van no-cure, no-pay. Als de aankoop niet doorgaat dan ben jij ons geen aankoopcourtage verschuldigd behalve de de opstartkosten. Onze opstartkosten bedragen €495 incl. btw.

Maak een afspraak

Bespaar geld bij de aankoop van je droomhuis!

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

LUISTER NAAR ONS SUCCESVOLLE AANKOOPPROCES

 

VRIJBLIJVEND AANKOOPADVIES

Als aankoopmakelaar behartigen we jouw belangen; we begeleiden je in het hele traject om een huis te kopen. Tijdens het gehele proces zijn wij je aanspreekpunt. We denken met je mee in opties wanneer je tegen dingen aanloopt. We beginnen met een gratis oriënterend gesprek waarbij we een aantal onderwerpen bespreken. Wat voor woning zoek je precies en in welk stadsdeel? Hoeveel kun je maximaal lenen? Kies je voor een bestaande- of nieuwbouw woning? Zie je geen gebreken over het hoofd? Onze aankoopmakelaar helpt je graag bij het zoeken, bezichtigen, onderhandelen en afhandelen.

RESULTAAT AANKOOPMAKELAAR

Overweeg je om een huis te kopen dan kan je natuurlijk zelf onderhandelen met de verkoopmakelaar van het huis. Vaak laat je je leiden door emoties wat resulteert dat je teveel betaalt voor het huis. De verkoopmakelaar werkt voor de huiseigenaar en heeft als doel er een zo hoog mogelijke prijs uit te slepen. Het is daarom juist verstandig om de hulp in te roepen van een aankoopmakelaar. Wij handelen als aankoopmakelaar altijd zakelijk (zonder emotie) en dienen altijd jouw belang. Onze kosten worden veelal terug verdiend in de onderhandeling.

AANKOOP-PROFIEL & AANBOD

Wij raden je altijd aan eerst op een rijtje te zetten welke gemeenten en wijken jou aanspreken. Als NVM-makelaar beschikken wij over een database waarmee we als eerste inzicht krijgen in de huizen die op de markt komen in deze gemeenten en wijken. Door onze expertise en ervaring maken wij voor jou snel een goede selectie uit dit actuele aanbod. Je kan natuurlijk ook zelf zoeken. Op www.funda.nl vindt je nagenoeg het volledige aanbod van koopwoningen in Nederland. Maar wij zorgen voor een Gratis email-zoekservice (Je wordt dan via email op de hoogte gehouden van het nieuwste woningaanbod uit de NVM database voordat het op Funda.nl is geplaatst).

EEN HUIS KOPEN IN EEN GESPANNEN MARKT

Je hebt een mooi huis gevonden dat nog maar net op Funda staat. Je belt de makelaar en krijgt te horen dat het huis al “onder bod” is. Of je hebt een leuk appartement gezien en er volgt een inschrijving en je bent het weer niet geworden. Het is inmiddels bekend dat het in de meeste stedelijke gebieden lastig is om een woning te vinden en te kopen. Je moet dus op zoek naar manieren om te zorgen dat jij de volgende keer wél de woning kunt aankopen. Een aankoopmakelaar biedt dan zeker uitkomst.

ONDERZOEKSPLICHT

Als koper heb je een onderzoeksplicht. Dat wil zeggen dat jij er alles aan moet doen om goed op de hoogte te zijn van de staat van het huis. Wij adviseren je over de bouwtechnische staat en zullen bij onduidelijkheden een aanvullend (bouwkundig-) onderzoek aanraden. Dan weet je dat er niets over het hoofd wordt gezien en dat er na een eventuele koop geen vervelende zaken aan het licht komen. Is na onderzoek dit nog steeds je droomhuis dan gaan we verder met onderhandelen.

MEDEDELINGSPLICHT VAN DE VERKOPER

Natuurlijk heeft verkoper ook plichten. De verkoper zal jou moeten informeren over zaken zoals lekkages, vochtproblemen etc.. De verkoper is echter niet verplicht om gebreken te melden die je zelf kunt waarnemen. Denk hierbij aan rotte kozijnen of scheuren in de muur.

WAARDEBEPALING

De juiste waarde van jouw droomhuis is de basis voor de onderhandelingen met de verkoper. Belangrijkste factoren voor de waardebepaling zijn: -Ligging van de woning. Hoe beter de wijk, hoe hoger de prijs. -Perceel en woonoppervlakte. Hoe groot is het grondstuk en hoeveel m2 krijgt de koper? Niet alleen de ligging maar ook de staat waarin het huis verkeert is relevant. Is er sprake van achterstallig onderhoud van de kozijnen, dak of schilderwerk? Is er recentelijk nog een nieuwe keuken geplaatst? Is de CV ketel inmiddels al 10 jaar oud? Bij aankoop van appartementen is een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren van belang. Bij elke waardebepaling kijkt DHVC Vastgoed ook zorgvuldig naar de prijzen van vergelijkbare woningen in de buurt en checken wij alle mogelijke (juridische) bronnen die iets over de waarde kunnen zeggen (NVM Database, kadaster).

HUIS KOPEN TIPS

 Tegenwoordig is het kopen van een huis in Eindhoven lastig. Maar je bent erop gebrand je droomhuis te vinden. Waar begin je en waar moet je vooral op letten?

Gedurende het aankoopproces moet je met verschillende zaken rekening houden. Hieronder vind je een lijst met 15 tips die wij aanbevelen bij het kopen van een nieuw huis. Indien gewenst kunnen wij je van A tot Z  begeleiden in het aankoopproces. Hiervoor betaal je ons dan wel een courtage. Maar in vele gevallen ben je goedkoper uit als je ons als specialist in de arm neemt.

 

HUIS KOPEN WAAR OP LETTEN?

Huis kopen checklist

Check van te voren waar je droomhuis aan moet voldoen. Dit bespaart je tijd! Doe hierbij de test om te kijken welk huis jou het beste bevalt.

Onderzoek eerst je financiële mogelijkheden

Alles valt of staat bij de mogelijkheden van financiering van je toekomstige huis. Daarom raden we je aan altijd eerst een hypotheekgesprek te hebben. Wij brengen je graag in contact met een hypotheekadviseur waar we op een prettige manier mee samen werken. Alles op een rijtje hebben is wel zo geruststellend.

Bezichtig overdag

Bezichtig het huis bij daglicht! Dan krijg je de beste indruk van het huis. Ook valt bij daglicht de details meer op. Denk bijvoorbeeld aan het schilderwerk of krassen in de vloer.

Bekijk meerdere huizen

Ga altijd meerdere huizen bekijken alvorens je een huis te gaat kopen. Dit is een van de belangrijkste aankopen in je leven. Door verschillende huizen te hebben gezien kan je ze goed met elkaar vergelijken en heb je ook een beter idee wat je voor je geld kan kopen.

Maak zelf ook foto’s en neem een meetlint mee

Ook al staan er foto’s van het huis op internet, dan is het nog verstandig om zelf foto’s te maken van het huis. Zo kan je alle details die voor jou belangrijk zijn vastleggen en later weer terugkijken. Neem ook een meetlint mee en papier en pen. Dan kan je alvast enkele ruimtes opmeten die van jou van belang zijn.

Check huizenaanbod via Social Media

Veel makelaars adverteren tegenwoordig hun aanbod ook op Facebook. Soms worden nieuwe huizen hierop eerder geadverteerd dan op Funda. Zorg dat je er snel bij bent en volg de makelaars op Facebook.

Bezichtig een interessant huis minimaal twee keer

Heb je een woning gevonden waar je interesse in hebt? Twijfel dan niet om nog een keer te kijken. Na één keer kijken mis je vaak details die je de tweede keer wel ziet. Zo voorkom je een verkeerde beslissing of neem je twijfel weg. Wil je nog een tip over het bekijken van de woning, lees dan vooral de volgende twee tips!

Controleer achterstallig onderhoud

Bekijk nauwkeurig de conditie van het huis. Zijn de kozijnen rot? Zijn er sporen van vocht onder het dak? Reken globaal uit wat het achterstallig onderhoud jou gaat kosten. Wij adviseren om bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Zij maken een rapport op voor jou met daarin een overzicht van de herstelkosten m.b.t. achterstallig onerhoud.

Onderzoeksplicht

Dat wil zeggen dat jij er alles aan moet doen om goed op de hoogte te zijn van de conditie van het huis. Wij adviseren je over de bouwtechnische staat en zullen bij onduidelijkheden een aanvullend (bouwkundig-) onderzoek aanraden. Dan weet je dat er niets over het hoofd wordt gezien en dat er na een eventuele koop geen vervelende zaken aan het licht komen.

Onderzoek de apparatuur

Let op hoe oud de cv-ketel en de keukenapparatuur is. Vraag na of er garantie op de vaatwasser zit en wanneer het laatste onderhoud is gepleegd op de cv ketel. Het vervangen van een cv-ketel kost al snel zo’n 1500 euro.

Verken de buurt

Heb je het gevoel dat je hier wil wonen? Zijn er scholen dichtbij voor de kinderen? Kortom: ga eerst eens in de buurt kijken!

Koop een huis voor de toekomst

Hoe ziet jouw leven er over 5 jaar uit? Heb je inmiddels 3 kinderen en woon je dan liever buiten het drukke centrum? Het is belangrijk hier over na te denken. Anders kan een snelle verhuizing je geld gaan kosten. Denk hierbij aan de overdrachtsbelasting die je moet terugverdienen.

 Zijn er uitbouw mogelijkheden?

Wil je graag je woonkamer met 3 meter verlengen? Of wil je een dakkapel plaatsen aan de voorkant van je huis? Of toch liever aan de achterkant? Onderzoek wat er bouwtechnisch mogelijk is en of je een vergunning krijgt voor deze werkzaamheden.

 Bezichtig altijd met z’n tweeën

Neem iemand mee tijdens jouw bezichtiging. Twee personen zien meer dan één. Ook kijkt een tweede “neutrale” persoon objectief naar het huis. Zelf zie je misschien alles door een roze bril maar het is ook belangrijk dat iemand jouw enthousiasme kan temperen en de realiteit meer onder ogen ziet.

 Niet te enthousiast, maar ook niet te kritisch

Zoals gezegd, ben niet te enthousiast tijdens de bezichtiging. Als je laat merken dat je het huis te graag wil kopen dan zal de verkoopmakelaar (namens zijn  klant) dat in zijn voordeel uitbuiten. Uiteindelijk zal je dan teveel voor het huis betalen. Het is ook niet goed als je te kritisch bent. De verkoopmakelaar kiest dan liever voor een andere partij.

VEELGESTELDE VRAGEN

HEB IK EEN AANKOOPMAKELAAR NODIG?

Het is uiteraard niet verplicht om in zee te gaan met een aankoopmakelaar maar het is wel sterk aan te raden. Bij het kopen van een huis spelen er allerlei juridische en bouwkundige factoren. Als particulier heb je hier weinig ervaring mee aangezien je slechts 1 of 2 keer in je leven een huis koopt. Ook onderhandelen wij de beste prijs voor jou. In de huizenmarkt van tegenwoordig wordt de vraagprijs vaak overboden. Hoeveel? Dat kan je van te voren nooit inschatten. Maar wij als makelaar wel. Laat ons maar de onderhandelingen doen. Zo voorkom je dat je uiteindelijk teveel betaalt voor het huis.

IS HET NIET RAAR ALS IK EEN EIGEN MAKELAAR MEENEEM?

Nee hoor. De verkopende makelaar weet dan dat je serieus bent en doet ook graag zaken met de aankoopmakelaar. Zo weten ze dat de verkoop professioneel verloopt.

KAN IK ALS KOPER EEN MAXIMUMPRIJS AANGEVEN?

Zeker. Je geeft van te voren aan wat jouw maximale koopprijs mag zijn. Dit gebeurt uiteraard in overleg met onze makelaar om te zien of jouw koopprijs haalbaar is in de onderhandelingen.

HOE GROOT ZIJN MIJN KANSEN?

Via DHVC Vastgoed is de kans dat je het huis kan kopen groter dan wanneer je dit zelf probeert te doen. Via DHVC Vastgoed krijg je het nieuwste woningaanbod uit de NVM database voordat het op Funda.nl is geplaatst. Ook geven wij in een vroeg stadium al aan of het huis marktconform geprijsd is en in welke staat het zich bevindt. Hierdoor kan je sneller beslissen en kunnen wij de onderhandelingen starten.

BETAAL IK OOK MAKELAARSKOSTEN ALS ER NIETS VAN DE PRIJS AF GAAT?

Ja want er heeft uiteindelijk wel een transactie plaats gevonden. In de markt van tegenwoordig komt het niet vaak voor dat er iets van de prijs af gaat. Er wordt veelal overboden. Maar dan is het van belang dat je niet teveel biedt. Daar helpen wij dus mee. Je betaalt bij een succesvolle bemiddeling het vaste bedrag zoals is afgesproken in de bemiddelingsopdracht.

ALS ER GEEN TRANSACTIE PLAATS VINDT, BETAAL IK DAN COURTAGE AANKOOPMAKELAAR?

Als wij er bijvoorbeeld met de verkoper niet uitkomen qua verkoopprijs dan ben je ons niets verschuldigd. Wij gaan dan voor jou weer een ander huis zoeken die voldoet aan je wensen.

KUNNEN JULLIE OOK DE HYPOTHEEK REGELEN?

Jazeker. DHVC Vastgoed werkt samen met De Hypotheekshop Eindhoven Zuid. Om te beginnen plan jij zelf een gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek in. Je kan natuurlijk geen persoonlijk advies geven als je elkaar niet kent. Tijdens het gesprek vertel jij de adviseur hoe jouw leven er uit ziet, wat jij belangrijk vindt en wat jouw plannen voor de toekomst zijn. De adviseur vertelt jou wat je van De Hypotheekshop kan en mag verwachten. Hij schat ook je maandlasten en maximale hypotheek in. Hij geeft een indicatie van de kosten voor je hypotheekadvies. Hierna besluit jij of je met De Hypotheekshop verder gaat en kan je de hypotheek gaan afsluiten.

DOEN JULLIE OOK EEN BOUWKUNDIGE KEURING?

DHVC Vastgoed regelt een bouwkundige keuring namens jou maar voert deze niet daadwerkelijk zelf uit. Hiervoor bestaan specialisten die een bouwkundig rapport opstellen met daarin bijvoorbeeld welke kosten op korte- en langere termijn zijn te verwachten. Problemen die kunnen voortkomen uit zo’n inspectie zijn bijvoorbeeld rotte kozijnen, lekkend dak, asbest, funderings- en vochtproblemen etc… Wij zullen altijd een bouwkundige keuring adviseren omdat deze ook gebruikt kan worden als ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst.

KUNNEN JULLIE OOK EEN TAXATIERAPPORT REGELEN VOOR DE HYPOTHEEK?

Ja dat kunnen wij regelen voor jou. Helaas mogen wij als makelaar/taxateur de taxatie niet zelf uitvoeren omdat wij betrokken zijn bij de aankoop van het huis. Maar uiteraard kennen wij meerdere onafhankelijke taxateurs die een officieel taxatierapport kunnen opstellen voor jou.

CONTACT  EN OPENINGSTIJDEN

Aalsterweg 224
5644 RJ Eindhoven
Nederland
E-MAIL: info@dhvc.nl
TEL: 040 2457844

Maandag 09.30 – 18.00 uur
Dinsdag 09.30 – 18.00 uur
Woensdag 09.30 – 18.00 uur
Donderdag 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Maak een afspraak

Bespaar geld bij de aankoop van je droomhuis!

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×