Aankoopmakelaar Helmond

DHVC Vastgoed als aankoopmakelaar Helmond. Bespaar jezelf geld.

AANKOOPMAKELAAR HELMOND: DHVC VASTGOED  

Wanneer je een huis wil kopen en je schakelt DHVC Vastgoed in als aankoopmakelaar Helmond dan bespaar je jezelf geld. Dit is ten opzichte van kopers die geen aankoopmakelaar in Helmond inschakelen. Uiteraard verschilt de besparing per huis en is het afhankelijk van de omstandigheden. Maar door onze expertise en onderhandelingstechnieken weten wij in de meeste gevallen er een betere prijs uit te slepen dan een particuliere koper die zelf de aankoop doet.  

 

ZO WERKT ONZE AANKOOPMAKELAAR MARON

Op Funda beoordeeld met 9,2

Op Google beoordeeld met 4,9 (verkoop)

Maak een afspraak

Bespaar geld bij de aankoop van je droomhuis!

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

WIJ ZIJN ER VOOR HELMONDERS

 

Al meer dan 15 jaar verhuren wij woningen in Helmond. 5 jaar geleden is daar verkoop en aankoop bij gekomen. Erg succesvol overigens. Wij kennen de weg in Helmond en we krijgen steeds meer tevreden klanten die ons aanbevelen aan anderen. Dat komt door onze professionele dienstverlening en heldere voorwaarden. Wij bieden klanten een scherpe courtage en wij adverteren deze ook van te voren. Geen geheimen bij ons. Gewoonlijk eerlijk makelen!

 

DHVC VASTGOED ALS AANKOOPMAKELAAR VELDHOVEN: ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ  

 • Professionele NVM aankoopbegeleiding  
 • Wij zorgen ervoor dat je geen miskoop doet  
 • Je wordt als eerste op de hoogte gehouden van nieuwe koophuizen  
 • Mogelijkheid bezichtiging voordat het huis op Funda komt  
 • Gratis 1e hypotheekgesprek (om te kijken hoeveel je kan lenen)  
 • Wij werken o.b.v. No cure no pay 

 

AANKOOPMAKELAAR WEL OF NIET? DHVC VASTGOED EMOTIONEEL NIET BETROKKEN!

Bij een bezichtiging heb je al snel een emotionele band met het huis van jouw keuze. Dit verzwakt jouw onderhandelingspositie bij zowel het onderhandelingsproces als bij het onderzoek naar het huis. DHVC Vastgoed heeft als aankoopmakelaar Eindhoven deze emotie niet en blijft altijd jouw belang dienen.

 

AANKOOPMAKELAAR NODIG? WIJ DIENEN JOUW BELANG

Een verkoopmakelaar wil het huis graag verkopen en zal jou vooral de zonnige kanten van het huis laten zien. Zonder begeleiding van een aankoopmakelaar zal jij zelf de schaduwkanten van de koop moeten overzien. Je moet er dan op letten dat je vooral geen gebreken over het hoofd ziet en dat de gevolgen desastreus zijn voor jouw woongenot of jouw portemonnee. Als specialistische aankoopmakelaar in Helmond begeleidt DHVC Vastgoed jou door het gehele proces; wij handelen o.a. alle juridische zaken voor jou af en onderzoeken de bouwkundige staat van het huis.

AANKOOPMAKELAAR NVM: EXPERTISE EN ERVARING

Het kopen van een nieuw huis doe je misschien maar twee keer in je leven. Welke particuliere koper heeft zelf ooit een officiële woningtaxatie gedaan? Wie kent alle details van een koopovereenkomst en is op de hoogte van de juridische valkuilen in het koopproces? En wie legt jou het makelaarsjargon uit? Door onvoldoende know-how en ervaring met het aankoopproces laat je geld liggen. Ook loop je het risico dat je voor een dure verassing komt te staan.

 

TEVREDEN KLANT

“Very professional, experienced and committed. His suggestions were precious and he really helped to bring the negotiation close to our initial expectations”.

 

Meer dan 8.500 volgers

Aangesloten bij:

AANKOOPMAKELAAR KOSTEN: WAT IS DE COURTAGE VAN DHVC VASTGOED?

DHVC Vastgoed biedt jou als aankoopmakelaar Eindhoven een full-service aankooppakket aan voor € 2.995 incl. btw. Dit betekent dat wij alles van A tot Z voor jou regelen (eerste bezichtiging tot aan het tekenen van de akte bij de notaris).

 • DHVC Vastgoed zorgt voor een Gratis email-zoekservice (Je wordt dan via email op de hoogte gehouden van het nieuwste woningaanbod uit de NVM database voordat het op Funda.nl is geplaatst)
 • DHVC Vastgoed coördineert en maakt de afspraken voor de bezichtigingen
 • DHVC Vastgoed doet namens jou de onderhandelingen
 • DHVC Vastgoed waarborgt de juridische aspecten in het koopproces
 • DHVC Vastgoed plant namens jou de bouwtechnische keuring en het taxatierapport

 

NO CURE, NO PAY!

Wij werken op basis van no-cure, no-pay. Als de aankoop niet doorgaat dan ben jij ons geen aankoopcourtage verschuldigd behalve de de opstartkosten. Onze opstartkosten bedragen €495 incl. btw.

 

Maak een afspraak

Bespaar geld bij de aankoop van je droomhuis!

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

VRIJBLIJVEND AANKOOPADVIES

Als aankoopmakelaar behartigen we jouw belangen; we begeleiden je in het hele traject om een huis te kopen. Tijdens het gehele proces zijn wij je aanspreekpunt. We denken met je mee in opties wanneer je tegen dingen aanloopt. We beginnen met een gratis oriënterend gesprek waarbij we een aantal onderwerpen bespreken. Wat voor woning zoek je precies en in welk stadsdeel? Hoeveel kun je maximaal lenen? Kies je voor een bestaande- of nieuwbouw woning? Zie je geen gebreken over het hoofd? Onze aankoopmakelaar helpt je graag bij het zoeken, bezichtigen, onderhandelen en afhandelen.

RESULTAAT AANKOOPMAKELAAR

Overweeg je om een huis te kopen dan kan je natuurlijk zelf onderhandelen met de verkoopmakelaar van het huis. Vaak laat je je leiden door emoties wat resulteert dat je teveel betaalt voor het huis. De verkoopmakelaar werkt voor de huiseigenaar en heeft als doel er een zo hoog mogelijke prijs uit te slepen. Het is daarom juist verstandig om de hulp in te roepen van een aankoopmakelaar. Wij handelen als aankoopmakelaar altijd zakelijk (zonder emotie) en dienen altijd jouw belang. Onze kosten worden veelal terug verdiend in de onderhandeling.

AANKOOP-PROFIEL & AANBOD

Wij raden je altijd aan eerst op een rijtje te zetten welke gemeenten en wijken jou aanspreken. Als NVM-makelaar beschikken wij over een database waarmee we als eerste inzicht krijgen in de huizen die op de markt komen in deze gemeenten en wijken. Door onze expertise en ervaring maken wij voor jou snel een goede selectie uit dit actuele aanbod. Je kan natuurlijk ook zelf zoeken. Op www.funda.nl vindt je nagenoeg het volledige aanbod van koopwoningen in Nederland. Maar wij zorgen voor een Gratis email-zoekservice (Je wordt dan via email op de hoogte gehouden van het nieuwste woningaanbod uit de NVM database voordat het op Funda.nl is geplaatst).

EEN HUIS KOPEN IN EEN GESPANNEN MARKT

Je hebt een mooi huis gevonden dat nog maar net op Funda staat. Je belt de makelaar en krijgt te horen dat het huis al “onder bod” is. Of je hebt een leuk appartement gezien en er volgt een inschrijving en je bent het weer niet geworden. Het is inmiddels bekend dat het in de meeste stedelijke gebieden lastig is om een woning te vinden en te kopen. Je moet dus op zoek naar manieren om te zorgen dat jij de volgende keer wél de woning kunt aankopen. Een aankoopmakelaar biedt dan zeker uitkomst.

ONDERZOEKSPLICHT

Als koper heb je een onderzoeksplicht. Dat wil zeggen dat jij er alles aan moet doen om goed op de hoogte te zijn van de staat van het huis. Wij adviseren je over de bouwtechnische staat en zullen bij onduidelijkheden een aanvullend (bouwkundig-) onderzoek aanraden. Dan weet je dat er niets over het hoofd wordt gezien en dat er na een eventuele koop geen vervelende zaken aan het licht komen. Is na onderzoek dit nog steeds je droomhuis dan gaan we verder met onderhandelen.

MEDEDELINGSPLICHT VAN DE VERKOPER

Natuurlijk heeft verkoper ook plichten. De verkoper zal jou moeten informeren over zaken zoals lekkages, vochtproblemen etc.. De verkoper is echter niet verplicht om gebreken te melden die je zelf kunt waarnemen. Denk hierbij aan rotte kozijnen of scheuren in de muur.

WAARDEBEPALING

De juiste waarde van jouw droomhuis is de basis voor de onderhandelingen met de verkoper. Belangrijkste factoren voor de waardebepaling zijn: -Ligging van de woning. Hoe beter de wijk, hoe hoger de prijs. -Perceel en woonoppervlakte. Hoe groot is het grondstuk en hoeveel m2 krijgt de koper? Niet alleen de ligging maar ook de staat waarin het huis verkeert is relevant. Is er sprake van achterstallig onderhoud van de kozijnen, dak of schilderwerk? Is er recentelijk nog een nieuwe keuken geplaatst? Is de CV ketel inmiddels al 10 jaar oud? Bij aankoop van appartementen is een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren van belang. Bij elke waardebepaling kijkt DHVC Vastgoed ook zorgvuldig naar de prijzen van vergelijkbare woningen in de buurt en checken wij alle mogelijke (juridische) bronnen die iets over de waarde kunnen zeggen (NVM Database, kadaster).

VEELGESTELDE VRAGEN

HEB IK EEN AANKOOPMAKELAAR NODIG?

Het is uiteraard niet verplicht om in zee te gaan met een aankoopmakelaar maar het is wel sterk aan te raden. Bij het kopen van een huis spelen er allerlei juridische en bouwkundige factoren. Als particulier heb je hier weinig ervaring mee aangezien je slechts 1 of 2 keer in je leven een huis koopt. Ook onderhandelen wij de beste prijs voor jou. In de huizenmarkt van tegenwoordig wordt de vraagprijs vaak overboden. Hoeveel? Dat kan je van te voren nooit inschatten. Maar wij als makelaar wel. Laat ons maar de onderhandelingen doen. Zo voorkom je dat je uiteindelijk teveel betaalt voor het huis.

IS HET NIET RAAR ALS IK EEN EIGEN MAKELAAR MEENEEM?

Nee hoor. De verkopende makelaar weet dan dat je serieus bent en doet ook graag zaken met de aankoopmakelaar. Zo weten ze dat de verkoop professioneel verloopt.

KAN IK ALS KOPER EEN MAXIMUMPRIJS AANGEVEN?

Zeker. Je geeft van te voren aan wat jouw maximale koopprijs mag zijn. Dit gebeurt uiteraard in overleg met onze makelaar om te zien of jouw koopprijs haalbaar is in de onderhandelingen.

HOE GROOT ZIJN MIJN KANSEN?

Via DHVC Vastgoed is de kans dat je het huis kan kopen groter dan wanneer je dit zelf probeert te doen. Via DHVC Vastgoed krijg je het nieuwste woningaanbod uit de NVM database voordat het op Funda.nl is geplaatst. Ook geven wij in een vroeg stadium al aan of het huis marktconform geprijsd is en in welke staat het zich bevindt. Hierdoor kan je sneller beslissen en kunnen wij de onderhandelingen starten.

BETAAL IK OOK MAKELAARSKOSTEN ALS ER NIETS VAN DE PRIJS AF GAAT?

Ja want er heeft uiteindelijk wel een transactie plaats gevonden. In de markt van tegenwoordig komt het niet vaak voor dat er iets van de prijs af gaat. Er wordt veelal overboden. Maar dan is het van belang dat je niet teveel biedt. Daar helpen wij dus mee. Je betaalt bij een succesvolle bemiddeling het vaste bedrag zoals is afgesproken in de bemiddelingsopdracht.

ALS ER GEEN TRANSACTIE PLAATS VINDT, BETAAL IK DAN COURTAGE AANKOOPMAKELAAR?

Als wij er bijvoorbeeld met de verkoper niet uitkomen qua verkoopprijs dan ben je ons niets verschuldigd. Wij gaan dan voor jou weer een ander huis zoeken die voldoet aan je wensen.

KUNNEN JULLIE OOK DE HYPOTHEEK REGELEN?

Jazeker. DHVC Vastgoed werkt samen met De Hypotheekshop Eindhoven Zuid. Om te beginnen plan jij zelf een gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek in. Je kan natuurlijk geen persoonlijk advies geven als je elkaar niet kent. Tijdens het gesprek vertel jij de adviseur hoe jouw leven er uit ziet, wat jij belangrijk vindt en wat jouw plannen voor de toekomst zijn. De adviseur vertelt jou wat je van De Hypotheekshop kan en mag verwachten. Hij schat ook je maandlasten en maximale hypotheek in. Hij geeft een indicatie van de kosten voor je hypotheekadvies. Hierna besluit jij of je met De Hypotheekshop verder gaat en kan je de hypotheek gaan afsluiten.

DOEN JULLIE OOK EEN BOUWKUNDIGE KEURING?

DHVC Vastgoed regelt een bouwkundige keuring namens jou maar voert deze niet daadwerkelijk zelf uit. Hiervoor bestaan specialisten die een bouwkundig rapport opstellen met daarin bijvoorbeeld welke kosten op korte- en langere termijn zijn te verwachten. Problemen die kunnen voortkomen uit zo’n inspectie zijn bijvoorbeeld rotte kozijnen, lekkend dak, asbest, funderings- en vochtproblemen etc… Wij zullen altijd een bouwkundige keuring adviseren omdat deze ook gebruikt kan worden als ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst.

KUNNEN JULLIE OOK EEN TAXATIERAPPORT REGELEN VOOR DE HYPOTHEEK?

Ja dat kunnen wij regelen voor jou. Helaas mogen wij als makelaar/taxateur de taxatie niet zelf uitvoeren omdat wij betrokken zijn bij de aankoop van het huis. Maar uiteraard kennen wij meerdere onafhankelijke taxateurs die een officieel taxatierapport kunnen opstellen voor jou.

CONTACT  EN OPENINGSTIJDEN

Aalsterweg 224
5644 RJ Eindhoven
Nederland
E-MAIL: info@dhvc.nl
TEL: 040 2457844

Maandag 09.30 – 18.00 uur
Dinsdag 09.30 – 18.00 uur
Woensdag 09.30 – 18.00 uur
Donderdag 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Maak een afspraak

Bespaar geld bij de aankoop van je droomhuis!

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×