Verhuurmakelaar Venlo

Je woning snel verhuren voor een topprijs. Laat geen geld liggen, behaal het maximale rendement.

Verhuurmakelaar Venlo: Huis verhuren aan Expats 

In Venlo bestaat er een grote vraag naar huizen en appartementen die geschikt zijn voor expat verhuur. Tegenwoordig is Venlo een aantrekkelijke regio met een uitstekende faciliteiten en een internationale mindset. Bijvoorbeeld op de Brightlands Campus Greenport Venlo werken ondernemers, wetenschappers en studenten samen aan onderzoek naar gezonde en veilige voeding, future farming en bio-circulaire economie.  Werknemers en studenten van over heel de wereld komen naar Venlo om deel uit te maken van deze innovatieve voedingsindustrie. DHVC Vastgoed als verhuurmakelaar Venlo maakt deel uit van een netwerk van internationale bedrijven en makelaars die in de Expat branche opereren (relocation agencies). Doordat we dichtbij de bron opereren, minimaliseren wij jouw leegstand en zorgen we voor een optimaal rendement. 

Met inmiddels meer dan 4500 HBO studenten van over de hele wereld is Venlo een opkomende internationale studentenstad. Tal van evenementen en activiteiten worden georganiseerd. De oude binnenstad heeft vele winkels voor ieders smaak. Het aanbod in kunst en cultuur is aantrekkelijk voor jonge mensen die hier graag willen studeren. De hogescholen Fontys en HAS en de Campus Venlo van de Maastricht University bieden een breed aanbod aan opleidingen: Van logistiek, agro-food, health, international business tot maakindustrie.

 

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN

VERHUUR- & BEHEERKLANTEN

"DHVC VASTGOED VERHUURT EN BEHEERT MEERDERE WONINGEN VAN ONS IN VENLO". "ERG TEVREDEN. ZE DOEN DIT GOED.".

Verhuurder

Venlo
Bekijk alle reviews

Jouw woning verhuren?

DHVC Vastgoed kan jou van A tot Z begeleiden. Bij ons ben je verzekerd van een gescreende, betrouwbare huurder. Als allround verhuurmakelaar Venlo kunnen wij jou compleet ontzorgen. Wij zijn lid van de NVM. Betrouwbaarheid en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel.

DHVC Vastgoed: verhuurmakelaar Venlo

Er zijn voldoende mogelijkheden om jouw huis te verhuren. Er zijn meerdere verhuurmakelaars in Venlo. Maar heb je ook de juiste verhuurmakelaar? DHVC Vastgoed bied je de zekerheid van een betrouwbare huurder in combinatie met professionele dienstverlening. De markt in Venlo is volop in beweging en daar spelen wij op in door actief te zijn op social media en expat platforms.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Huis verhuren aan Expats Venlo
  • Appartement verhuren Venlo
  • Studentenkamers verhuren Venlo

Waarom een verhuurmakelaar?

Als verhuurder wil je rust. Je zit niet te wachten op administratief werk. Tevens moet je als verhuurder je aan de regels en wetten van de woningverhuur houden. Een verhuurmakelaar heeft alle kennis in huis om jou hierin te ontzorgen. DHVC Vastgoed kent als verhuurmakelaar Venlo alle regeltjes en wetswijzigingen m.b.t. de woningverhuur. Door DHVC Vastgoed als verhuurmakelaar Venlo in te schakelen bespaar je jezelf een hoop tijd en moeite en wij zorgen dat de verhuur van jouw huis zonder zorgen verloopt.

Appartementen en kamers verhuren Venlo

Wij zetten breed in zodat de woningverhuur van jouw flat, studio of appartement snel geregeld is. Wij adverteren jouw appartement op Facebook en talloze websites waaronder Pararius, Funda, Expatrentals, Huurwoningen.nl. We bereiken hiermee op grote schaal de Nederlandse huurder alsmede de internationale Expat.


Met inmiddels meer dan 4500 HBO studenten van over de hele wereld is Venlo een opkomende internationale studentenstad. Het overgrote deel van deze studenten zoekt een leuke en goed onderhouden kamer om te huren in een leuk studentenhuis in Venlo.

AANTREKKELIJK TARIEF

We hebben door de jaren heen duizenden woningen verhuurd. Onze looptijd van het verhuurproces is relatief kort. Wij besteden er minder tijd aan dan bijv. 5  jaar geleden. Hier profiteert de klant van doordat wij onze verhuurcourtage laag kunnen houden. Hoe dat kan? Ons verhuurproces is de afgelopen 5 jaar continu geoptimaliseerd en efficiënter geworden. Wij beschikken over vele afzetkanalen waaronder ook social media. Wij zijn de #1 verhuurmakelaar in Venlo op Facebook.

Waarom DHVC Vastgoed als verhuurmakelaar Venlo?

  • Gedegen juridisch advies en professionele huurcontracten
  • Ervaring in je huis verhuren aan expats Venlo
  • Bied mogelijkheid tot het volledig ontzorgen door middel van beheer

HUURDERSSPROFIEL & MARKETING

We maken een profiel van de huurdersdoelgroep en weten juist die groep te bereiken via diverse internet platforms en een netwerk van internationale bedrijven en makelaars die in de verhuurbranche opereren. Doordat we dichtbij de bron opereren, minimaliseren wij jouw leegstand en zorgen we voor een optimaal rendement. Onze professionele verhuurmakelaars stellen een hoogwaardig presentatiepakket samen. Deze content wordt op social media getoond aan exact de juiste doelgroep. En natuurlijk via de gebruikelijke kanalen zoals Pararius, Funda, huurwoningen.nl, expatrentals.

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Jouw woning verhuren?

Wij hebben duizenden woningzoekers in portefeuille.

  • Met het invullen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring, enkel om contact
    op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails.
  • Hidden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×