Verhuurmakelaar Eindhoven

Je woning snel verhuren voor een topprijs. Laat geen geld liggen, behaal het maximale rendement.

Verhuurmakelaar Eindhoven: Huis verhuren aan Expats 

In Eindhoven en de dorpen eromheen bestaat er een grote vraag naar huizen en appartementen die geschikt zijn voor expat verhuur. Tegenwoordig is Eindhoven een bruisende stad en koploper op het gebied van innovatie, design en technologie. Werknemers en studenten van over heel de wereld moeten de bloeiende hightechsector in onze regio straks van de broodnodige impulsen voorzien. DHVC Vastgoed maakt als verhuurmakelaar in Eindhoven deel uit van een netwerk van internationale bedrijven (ASML, Bosch, Philips, de NAVO en High Tech Campus) en makelaars die in de Expat branche opereren (relocation agencies). Doordat we dichtbij de bron opereren, minimaliseren wij jouw leegstand en zorgen we voor een optimaal rendement.

WAT KLANTEN VAN ONS VINDEN

VERHUUR- & BEHEERKLANTEN

"DHVC VERHUURT EN BEHEERT AL MEER DAN 15 JAAR MIJN PANDEN". "TOT VOLLE TEVEREDENHEID"

Verhuurder

Eindhoven
Bekijk alle reviews

Jouw woning verhuren?

DHVC Vastgoed kan jou van A tot Z begeleiden. Bij ons ben je verzekerd van een gescreende, betrouwbare huurder. Als allround verhuurmakelaar in Eindhoven kunnen wij jou compleet ontzorgen. Wij zijn één van de langst bestaande verhuurmakelaars van de regio Eindhoven en tevens NVM lid. Betrouwbaarheid en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel.

DHVC Vastgoed: verhuurmakelaar Eindhoven

Er zijn voldoende mogelijkheden om jouw huis te verhuren. Er zijn meerdere verhuurmakelaars in Eindhoven. Maar heb je ook de juiste verhuurmakelaar? DHVC Vastgoed bied je de zekerheid van een betrouwbare huurder in combinatie met professionele dienstverlening. De markt in Eindhoven is volop in beweging en daar spelen wij op in door actief te zijn op social media en expat platforms.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Huis verhuren aan Expats Eindhoven 
  • Appartement verhuren Eindhoven 
  • Studentenkamers verhuren Eindhoven 

Waarom een verhuurmakelaar?

Als verhuurder wil je rust. Je zit niet te wachten op administratief werk. Tevens moet je als verhuurder je aan de regels en wetten van de woningverhuur houden. Een verhuurmakelaar heeft alle kennis in huis om jou hierin te ontzorgen. DHVC Vastgoed kent als verhuurmakelaar in Eindhoven alle regeltjes en wetswijzigingen m.b.t. de woningverhuur. Door DHVC Vastgoed als verhuurmakelaar Eindhoven in te schakelen bespaar je jezelf een hoop tijd en moeite en wij zorgen dat de verhuur van jouw huis zonder zorgen verloopt.

Appartementen en kamers verhuren Eindhoven

Wij zetten breed in zodat de woningverhuur van jouw flat, studio of appartement snel geregeld is. Wij adverteren jouw appartement op Facebook en talloze websites waaronder Pararius, Funda, Expatrentals, Huurwoningen.nl. We bereiken hiermee op grote schaal de Nederlandse huurder alsmede de internationale Expat.


In Eindhoven wonen bijna 20.000 studenten die o.a. studeren aan de TU/e, De Design Academy, Fontys Hogescholen en de Sportacademy. Het overgrote deel van deze studenten zoekt een leuke en goed onderhouden kamer om te huren in een leuk studentenhuis.

AANTREKKELIJK TARIEF

We hebben door de jaren heen duizenden woningen verhuurd. Onze looptijd van het verhuurproces is relatief kort. Wij besteden er minder tijd aan dan bijv. 5  jaar geleden. Hier profiteert de klant van doordat wij onze verhuurcourtage laag kunnen houden. Hoe dat kan? Ons verhuurproces is de afgelopen 5 jaar continu geoptimaliseerd en efficiënter geworden. Wij beschikken over vele afzetkanalen waaronder ook social media. Wij zijn de #1 verhuurmakelaar in Eindhoven op Facebook.

Waarom DHVC Vastgoed als verhuurmakelaar Eindhoven?

  • Gedegen juridisch advies en professionele huurcontracten
  • Ervaring in je huis verhuren aan expats Eindhoven
  • Bied mogelijkheid tot het volledig ontzorgen door middel van beheer

HUURDERSSPROFIEL & MARKETING

We maken een profiel van de huurdersdoelgroep en weten juist die groep te bereiken via diverse internet platforms en een netwerk van internationale bedrijven en makelaars die in de verhuurbranche opereren. Doordat we dichtbij de bron opereren, minimaliseren wij jouw leegstand en zorgen we voor een optimaal rendement. Onze professionele verhuurmakelaars stellen een hoogwaardig presentatiepakket samen. Deze content wordt op social media getoond aan exact de juiste doelgroep. En natuurlijk via de gebruikelijke kanalen zoals Pararius, Funda, huurwoningen.nl, expatrentals.

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Jouw woning verhuren?

Wij hebben duizenden woningzoekers in portefeuille.

  • Met het invullen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring, enkel om contact
    op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails.
  • Hidden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×