Vastgoed Beheer Eindhoven

Zorgeloos het beheer van je vastgoed uitbesteden!

Vastgoed beheer Eindhoven: DHVC Vastgoed, jouw Vastgoedmanager

Als vastgoedbelegger wil je rust, zowel financieel als operationeel. Je zit niet te wachten op ditjes en datjes waarover je (telefonisch) wordt lastig gevallen of om uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor welk onderhoud. En als particuliere vastgoedbelegger wil je fiscaal belast worden in box 3 in plaats van box 1. Heb je geen tijd of zin om je bezig te houden met jouw verhuurde huis of vastgoed? Of zit je tijdelijk in het buitenland? DHVC Vastgoed als vastgoedmanager ontzorgt particuliere en professionele beleggers met het administratief en technisch vastgoed beheer in Eindhoven en omgeving.

Vastgoed in Box3

Fiscaal gezien is de uitbesteding van het beheer van jouw vastgoedbelegging(en) verstandig. Vastgoedbeleggingen voor particuliere beleggers worden in principe fiscaal belast in ‘box 3 beleggingen’. Dit resulteert effectief in 30% heffing over het fictief rendement van het (positieve) netto vermogen dat in box 3 valt. Wanneer jij je als particuliere belegger te zeer inspant om dit ‘vermogensbeheer’ actief te beïnvloeden, kan dit tot gevolg hebben dat de Belastingdienst deze activiteiten betitelt als ‘meer dan actief vermogensbeheer’. In dat geval zal het inkomen uit het onroerend goed worden belast in box 1 (winst uit onderneming), tegen het progressieve belastingtarief van (maximaal) 52%, het werkelijke rendement wordt dan belast. In de wet wordt geen definitie gegeven wat nu actief vermogensbeheer is, voorbeelden hiervan zijn het zelf fysiek opknappen van een pand maar ook een telefoongesprek van 5 minuten dat een substantieel bedrag oplevert. In de rechtspraak is soms al een minimale hoeveelheid arbeid voldoende om het voordeel volgens box 1 te belasten.

Wat klanten van ons vinden

Beheerklanten

DHVC beheert al meer dan 15 jaar mijn panden. Dat doen ze heel goed. Ze zijn goed op de hoogte van de juridische details

Belegger in Vastgoed

Eindhoven
Bekijk alle reviews

Zorgeloos het beheer van je pand uitbesteden.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

Beleggen in Vastgoed?

Sparen levert weinig op. Wat ga je met je spaargeld doen? Beleggen op de beurs is riskant. Zeker als je hier nog geen ervaring mee hebt. Er is een alternatief die minder risicovol is en een hoog rendement oplevert. Namelijk een tweede woning kopen voor de verhuur. Het voordeel hiervan is dat je de zekerheid hebt van eigendom. Je legt jouw spaargeld vast en ontvangt huurinkomsten.

DHVC helpt je het maximale uit jouw belegging te halen

 • Erkend taxateur
 • Begeleiden van beleggers
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Unieke combinatie verkopen en verhuren
 • Groot netwerk van kopers en huurders
 • Lid van NVM

Beleggen in Vastgoed?

Omdat jouw woning eigen bezit is, kun je deze met meerwaarde verkopen. Daarom is beleggen in woonruimte een veilige en rendabele keuze. Door onze unieke combinatie als verhuur- en verkoopmakelaar zitten wij dicht bij het vuur. Bij de aankoop van beleggingsvastgoed spelen andere motieven een rol dan bij het kopen van een eigen huis. Het gaat hier over rendement en de mate van verhandelbaarheid en over markt- en prijsontwikkelingen. Onze uitgebreide ervaring met verhuurd onroerend goed maakt dat DHVC Vastgoed je helpt het maximale uit jouw investering te halen.

Wat is vastgoed?

Vastgoed en onroerend goed betekent hetzelfde. De term vastgoed of onroerend goed verwijst naar het niet-verplaatsbare karakter van deze goederen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huizen, winkels en bedrijfshallen. Ook de grond hoort daarbij. Investeren in vastgoed betekent op een stabiele manier  inkomsten genereren zonder de last van inflatie.

Vastgoedbeheer?

Bij vastgoedbeheer door een professioneel kantoor schakel je als het ware een tussenpersoon in die voor jou de problemen oplost met de huurder. DHVC is bekend met vastgoedbeheer in Eindhoven en werkt uitsluitend voor de eigenaar van de huurwoning. Er zijn grofweg twee vormen van beheer, namelijk financieel & administratief beheer en technisch beheer & onderhoud . Kiest je voor beiden dan nemen wij alle zaken voor jou uit handen en dan wordt je compleet ontzorgd.

Financieel & Technisch Vastgoed beheer Eindhoven

 • Maandelijks incasseren van de huurpenningen.
 • Indien er toch niet betaald wordt, schakelen wij gratis een incassobureau in.
 • Jaarlijks indexeren van de huurprijs.
 • Beheren van de waarborgsommen.
 • Corresponderen en communiceren met de huurders.
 • Afhandeling van alle meldingen van technische calamiteiten.
 • Bewaken van de service- en reparatie opdrachten.
 • Corresponderen en communiceren met de servicemonteurs, loodgieters, aannemers enz.
 • Administreren en verrekenen van de gemaakte kosten van service- en reparatie opdrachten met de geïnde huurpenningen.
 • Administreren en archiveren van alle relevante correspondentie.
 • Aanvragen van offertes ten behoeve van de eventuele verzorging van jouw vastgoed.

Vastgoedbeheer kosten

Heb jij onroerend goed met huurders die je graag wil laten beheren door een professioneel kantoor? DHVC Vastgoed kan je al compleet ontzorgen vanaf 4% beheercourtage.

Openingstijden

Maandag 09.30 - 18.00
Dinsdag 09.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Zorgeloos jouw beheer uitbesteden?

Maak snel een afspraak met onze professionals!

 • Met het invullen van het formulier ga je akkoord met onze privacyverklaring, enkel om contact
  op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails.
 • Hidden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×