Willem Barentzstraat 6C Eindhoven

Verkocht

Willem Barentzstraat 6C
5612 KL, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 56 m2
  • Inhoud: 180 m3
  • Bouwjaar: 1995

Omschrijving

DHVC VASTGOED BIEDT U AAN: Fraai 2-kamer appartement met balkon en berging gelegen op een zeer gewilde woonlocatie nabij het stadscentrum en de Woenselse Markt te Eindhoven.

Indeling:

Ligging:
Het appartement ligt op de eerste verdieping van een kleinschalig en zeer centraal gelegen appartementencomplex, gelegen in de wijk Hemelrijken (Woensel). Om de hoek ligt de gezellige drukte van de Kruisstraat met al haar winkel- en eetvoorzieningen. Tevens liggen het stadscentrum, NS-station, TU/e en Fontys Hogescholen op zeer korte afstand.

Begane grond:
De centrale, representatieve entree is voorzien van bellentableau, brievenbussen en bergkasten. Vanuit de entree is er toegang tot de berging en trapopgang naar de eerste verdieping.

Indeling appartement (1e verdieping):
Ruime hal voorzien van een eikenhouten vloer, garderobe, bergkast en intercominstallatie. Vanuit de hal is er toegang tot toilet, woonkamer en de slaapkamer.

Toiletruimte:
Geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

Woonkamer:
Ruime living met eet- en zitgedeelte voorzien van eikenhouten vloer en toegang tot het balkon.

Keuken:
Geheel betegelde, nette keuken in hoekopstelling voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combioven en diverse boven- en onderkasten.

Berging:
Separate bergkast voorzien met opstelling cv-ketel en voorzien van aansluitingen ten behoeve van de was-apparatuur en meterkast (4 groepen en 1 aardlekschakelaar).

Slaapkamer:
Royale slaapkamer voorzien van vloerbedekking en volop lichtinval door de twee raampartijen. Tevens is vanuit de slaapkamer de badkamer te bereiken.

Badkamer:
Geheel betegelde badkamer voorzien van douchecabine met thermostaatkraan en wastafel.

Balkon:
Balkon van ca. 5m² groot en gelegen op het oosten.

Kenmerken:
• Fraai 2-kamer appartement gelegen in een kleinschalig complex op een gewilde woonlocatie nabij het stadscentrum, NS station en de Woenselse Markt te Eindhoven.
• De servicekosten zijn relatief laag en bedragen totaal € 49,00 per maand.
• Het balkon van dit appartement is gelegen op het oosten.
• Het appartement beschikt over een energielabel C.
• Kortom: uniek wonen in hartje centrum met alle denkbare voorzieningen op loopafstand;

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×