Rozemarijnstraat 29 Eindhoven

Verkocht

Rozemarijnstraat 29
5614 GA, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 70 m2
  • Inhoud: 200 m3
  • Bouwjaar: 1958

Omschrijving

Het appartement bevind zich in een kleinschalig complex en is voorzien van veel lichtinval, 3 kamers, ruime L-vormige living, keuken, zonnig balkon en een eigen berging op de begane grond.
Indeling:
Begane grond:
Middels een eigen entree en trapopgang naar de hal van de 1e verdieping. De meterkast is gesitueerd naast de trap. Er is een eigen berging, deze bevindt zich onder de trap, begaanbaar vanaf buiten.
Eerste verdieping:
Middels de hal toegang tot het balkon, garderobe, toiletruimte en de woonkamer. De fraai en vooral lichte L-vormige woonkamer is voorzien van een fraaie rustieke eiken houten vloer en grote raampartijen aan de voor en achterzijde en geniet daardoor een prettige lichtinval.
Aan de achterzijde is keuken gelegen welke voorzien is van een 5-pits gaskookplaat incl. wokbrander, koelkast, combi-oven en een terrazzo keukenblad en spoelbak.
Tweede verdieping:
Vanuit de hal op de 1e verdieping middels een vaste trap toegang tot de 2e verdieping, waar zich 3 slaapkamers bevinden en de badkamer.
2 slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van het appartement, en 1 slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een wastafel en aansluitingen voor wassen en drogen.
Verder zijn alle ruimtes zijn voorzien van grote raampartijen met dubbel glas en kunststof kozijnen. Het dak is geïsoleerd en voorzien van een bitumineuze bedekking.
De Vereniging Van Eigenaren is actief. Elke maand worden er servicekosten (€ 35,-) door alle bewoners betaald om zo te sparen voor onderhoud zoals ramenwassers en de gezamenlijke opstalverzekering. Men houdt zich aan het meerjaren onderhoudsplan dat is opgesteld en jaarlijks wordt herzien.

Kenmerken:
– Sfeervolle living met veel lichtinval
– Gelegen op zeer gewilde woonlocatie nabij het stadscentrum van Eindhoven
– Aan de voorzijde toegankelijke eigen berging
– De servicekosten bedragen momenteel € 90,- per jaar
– Het kleinschalige complex beschikt over een actieve en gezonde VVE

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

GA NAAR WWW.DHVC.NL VOOR EEN VIRTUELE TOUR VAN DEZE WONING

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×