P Czn Hooftlaan 4c Eindhoven

Verkocht

P Czn Hooftlaan 4c
5611 NV, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 54 m2
  • Inhoud: 169 m3
  • Bouwjaar: 1956

Omschrijving

Geheel gerenoveerd en hoogwaardig afgewerkt 2-kamer appartement met eigen berging en parkeerplaats gelegen in de gewilde woonwijk “ de Elzent “ midden in het centrum van Eindhoven.

Het appartement is gelegen in het souterrain van het complex en beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer, berging en eigen parkeerplaats.

Kortom een geheel gemoderniseerd appartement op een zeer gewilde woonlocatie en gelegen op loopafstand van werkelijk alle denkbare voorzieningen en het bruisende centrum van Eindhoven

TOPLOCATIE & INSTAPKLAAR

Appartement

Entree / hal
Via trappartij toegankelijke gezamenlijke entree met intercominstallatie en brievenbussen.
Middels de fraaie lichte hal voorzien van laminaatvloer toegang tot de toiletruimte, badkamer, berging en de woonkamer. De ruime toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een fraaie wastafel met bijpassend meubel.

De moderne en riante badkamer is volledig betegeld en voorzien van een whisper whirlpool met verlichting, separate douche, designradiator, wastafel in bijpassend meubel met veel extra opbergruimte en de aansluiting voor een wasmachine.

De woonkamer beschikt over een inbouwkast voor extra berging en zowel aan de voor en achterzijde voorzien van grote raampartijen, hierdoor geniet de kamer van veel lichtinval. De wanden en het plafond zijn voorzien van nieuw stuc en schilderwerk en is verder voorzien van een fraaie laminaatvloer.
Vanuit de woonkamer is de slaapkamer bereikbaar welke is voorzien van een laminaatvloer, radiator en een grote raampartij met draai-kiep raam.

De open keuken is in wandopstelling geplaatst en beschikt over diverse onder-en bovenkasten in hoogglans wit. Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat met afzuigkap en een houten werkblad met rvs-spoelbak.

Berging
Het appartement beschikt over een eigen berging van ca. 3 m², wat voldoende ruimte biedt voor het stallen van een fiets en opslag spullen.

Parkeren
Aan de voorzijde van het complex bevindt zich een eigen parkeerplaats, welke eventueel ook los verhuurd kan worden.

Ligging
De Lichtstad Eindhoven is gelegen in het Zuidoosten van de provincie Noord-Brabant en telt ruim 200.000 inwoners en is daarmee de 5e stad van Nederland. Van oudsher een industriestad en inmiddels welbekend door met name Philips, DAF en PSV. Als universiteitsstad mag Eindhoven er ook zijn met de Technische Universiteit, de Design Academy en diverse ander Hoge Scholen. Vandaag de dag fungeert Eindhoven mede door de High Tech Campus, als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland. Eindhoven wordt ontsloten door diverse snelwegen (A2, A50, A67) en met Eindhoven Airport is deze Brabantse stad ook per vliegtuig goed te bereiken. Een bruisende stad waar jaarlijks evenementen als de Dutch Design Week, Marathon van Eindhoven en Internationale lichtfestival GLOW duizenden bezoekers trekken.

Kenmerken:

• Geheel gerenoveerd en modern instap klaar appartement op centrum locatie
• Beschikking over een eigen berging en parkeerplaats
• Appartement is voorzien van nieuwe vloeren, keuken, sanitair, stuc en schilderwerk
• Appartement is volledig voorzien van dubbel glas en goed geïsoleerd en waardoor zeer energiezuinig en dus lage energielasten.

KORTOM EEN FRAAI EN MODERN AFGEWERKT APPARTEMENT MIDDEN IN HET CENTRUM VAN EINDHOVEN

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

86401709.pdf
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×