Hurksestraat 36 Helmond

Verkocht

Hurksestraat 36
5701 GZ, Helmond

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 125 m2
  • Perceeloppervlakte: 294 m2
  • Inhoud: 475 m3
  • Bouwjaar: 1931

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: een uitstekend onderhouden karakteristieke 2/1 kapwoning voorzien van een sfeervolle living, ruime keuken, 3 volwaardige slaapkamers en een eigen oprit met carport.

Locatie:
De woning is gelegen op loopafstand van de winkelstraat en nabij het centrum van Helmond. Daarbij ligt de woning gunstig ten opzichte van verschillende uitvalswegen en heeft ook verschillende openbaar vervoer opties.

Indeling:
Begane grond:

Entree:
Via de voortuin is de entree van de woning te bereiken. De voordeur leidt naar de hal welke voorzien is van een tegelvloer en een ruime opbergkast. Vanuit de hal zijn de kelderkast en de bovenverdiepingen te bereiken.

Woonkamer:
De hal biedt toegang tot de woonkamer. De royale doorzonwoonkamer is voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen. De voorzijde van de woning is voorzien van een erkerraam. Tevens bevindt hier zich ook de openhaard. Middels de openslaande deuren is er vanuit de woonkamer toegang tot de tuin.

Keuken:
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken. De keukenopstelling is voorzien van voldoende opbergruimte. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. Vanuit de keuken is onder ander de ruime kelder te bereiken en de achterste kamer die momenteel gebruikt word als eetgedeelte. Tevens is hier ook het toilet gesitueerd en een deur die naar de achtertuin leidt.

Toilet:
Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje.

Eerste verdieping:
Middels de vaste trap kom je uit op de eerste verdieping welke toegang geeft tot de 2 slaapkamers en badkamer.

Badkamer:
De badkamer van de woning is modern afgewerkt en is voorzien van een inloopdouche, wandcloset, design radiator en een dubbele wastafel met een bijpassend wastafelmeubel.

Slaapkamers:
Slaapkamer I: is een royale slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een mooie houtenvloer. Tevens biedt deze kamer toegang tot het platte dak.

Slaapkamer II: is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een erkerraam en een mooie houtenvloer.

Tweede verdieping:
Middels de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier is de 3e slaapkamer gesitueerd welke voorzien is van een laminaatvloer en 2 dakramen.

Tuin:
De fraaie voortuin is voorzien van beplanting en bestrating.
De zonnige achtertuin dat op het westen gelegen is, is voorzien van een terras, beplanting en bestrating. Achterin de tuin is een sfeervolle overkapping geplaatst waar je in de zomer lekker van de tuin kunt genieten.

Berging:
Achteraan de woning is een stenen berging aangebouwd welke van buitenaf bereikbaar is, de berging is voorzien van elektra. Tevens bevindt zich hier ook de CV- ketel.

Kenmerken:
– De woning is gelegen nabij het centrum van Helmond en gunstig gelegen t.o.v. uitvlaswegen.
– De woning is voorzien van een moderne badkamer
– De woning is voorzien van een eigen oprit en een diepe achtertuin.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×