de Koppele 87 Eindhoven

Verkocht

de Koppele 87
5632 LG, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 48 m2
  • Inhoud: 155 m3
  • Bouwjaar: 1969

Omschrijving

VOOR DEZE WONING WORDEN ALLEEN TRANSPARANTE BIEDINGEN VIA OPEN BIEDEN GEACCEPTEERD. OP ONZE WEBSITE (DHVC.NL) KUN JE JOUW BOD MET EVENTUELE VOORWAARDEN UITBRENGEN. JIJ KUNT HIER OOK DE BIEDINGEN VAN ANDEREN ZIEN. DUS GA NAAR DE WEBSITE EN BRENG JE BOD UIT.

Een in een net appartementencomplex gesitueerd, efficiënt ingedeeld, goed onderhouden vijfde etage 2-kamer hoekappartement voorzien van blokverwarming, nette keuken & badkamer, balkon, parterre berging en ruime parkeergelegenheid direct voor het complex.

Ligging in de nabijheid van alle gewenste voorzieningen, het Winkelcentrum Woensel, Fontys en TU/e en in de nabijheid van de noordelijke uitvalswegen.

INDELING EN AFWERKING:

BEGANE GROND:

gemeenschappelijke en overdekte entree voorzien van bellentableau, intercominstallatie en brievenbussen; toegang tot ontvangsthal met liften naar de etages, trappenhuis en toegang tot de individuele bergingen; parkeergelegenheid op een terrein direct voor het complex.

VIJFDE ETAGE:

lifthal; galerij naar de individuele appartementen; entreehal met laminaatvloer; gang voorzien van laminaatvloer; lichte, gezellige woonkamer 4.70 x 4.60 (deels 3.60) voorzien van laminaatvloer, veel lichtinval vanuit de westzijde en toegang tot een op het westen gesitueerd balkon over de volle breedte van het appartement; in semi open verbinding met betegelde en ingerichte keuken voorzien van laminaat 3.00 x 1.70 met r.v.s. aanrechtblad, vierkante r.v.s. spoelbak, gasfornuis met oven, en diverse kastjes; slaapkamer 3.60 x 3.20 aan de achterzijde van het appartement voorzien van rolluik; betegelde badkamer 3.00 x 1.50 voorzien van glazen douchecabine met thermostaat mengkraan, vaste wastafel met kast ombouw en wandspiegel, toilet en aansluiting wasmachine.

BIJZONDERHEDEN:
– volledig transparant bieden op de website van de makelaar
– maandelijkse VVE kosten van € 144,- per maand inclusief voorschot stookkosten;
– het appartement is aan beide zijden voorzien van rolluiken;
– het appartement is grotendeels voorzien van isolerende beglazing;
– prima ligging (fietsafstand) van het Winkelcentrum Woensel, Fontys en TU/e;
– fraai uitzicht over het noordelijke deel van Eindhoven;
– het balkon is op het westen gesitueerd;
– koper dient rekening te houden met het stellen van een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom;
– deze brochure is door ons met de meeste zorg samengesteld aan de hand van aan ons kantoor ter beschikking gestelde gegevens en tekeningen, doch ten aanzien van de inhoud en de juistheid ervan kunnen door ons geen garanties worden verstrekt;
– deze brochure vormt niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

86401651.pdf
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×