Daslaan 49 Waalre

Verkocht

Daslaan 49
5581 CB, Waalre

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 115 m2
  • Perceeloppervlakte: 238 m2
  • Inhoud: 433 m3
  • Bouwjaar: 1962

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Kluswoning met verrassende indeling, royale tuin en oprit. Gelegen aan brede laan nabij het centrum van Waalre met velerlei voorzieningen zoals scholen, winkels, sport en natuur. Prima ontsluitingsmogelijkheden naar A2/A50/A67, het centrum van Eindhoven en tevens op fietsafstand van ASML, Maxima MC en de High Tech Campus.

Begane grond:
Entree met toegang tot royale hal met tegelvloer, garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar de keuken, toilet en woonkamer.

Woonkamer is voorzien van een houten vloer en stucwerk wanden.
Gesloten keuken met een eenvoudig keukenblok voorzien van wasbak, gaskookplaat en oven. De keuken is voorzien van een tegelvloer en middels een toegangsdeur naar de voortuin.
Toilet met wandcloset en fonteintje.

Eerste verdieping:
Middels de overloop met vloerbedekking toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer I aan voorzijde en is voorzien van vloerbedekking, inbouwkast, wastafel en stucwerkwanden (5.08 x 2.86).
Slaapkamer II aan achterzijde en is voorzien van vloerbedekking, wastafel, stucwerkwanden en toegang naar het balkon (4.85 x 2.93).
Slaapkamer III aan achterzijde en is voorzien van vloerbedekking, stucwerkwanden en toegang naar de vliering (4.05 x 2.65).

Tweede verdieping:
Via 2 luiken vanuit overloop en slaapkamer te bereiken bergvliering.

Tuin:
Nette tuin op het zuiden met terras voorzien van elektrisch zonneluifel, gazon en houten berging.

Bijzonderheden:
– Te renoveren tussenwoning op top locatie
– De gehele woning geniet door de vele raampartijen veel lichtinval.
– De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing
– Tuin gelegen op het zonnige zuiden (119m2)

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×