Astronautenlaan 134 Helmond

Verkocht

Astronautenlaan 134
5702 GS, Helmond

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 89 m2
  • Perceeloppervlakte: 142 m2
  • Inhoud: 325 m3
  • Bouwjaar: 1974

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Keurig onderhouden tussenwoning welke van alle gemakken is voorzien. Met een ruime living, landelijke keuken en riante voor en achtertuin is dit een fijne plek om te wonen. Daarnaast is de woning keurig onderhouden, waardoor je hier direct kunt intrekken!

Ook de ligging van de woning is ideaal, in Helmond Noord. Het betreft een kindvriendelijke wijk met diverse scholen (basisschool en middelbare school) in de buurt. Ook alle benodigde voorzieningen zijn te vinden in het buurtwinkelcentrum. Daarnaast is de bereikbaarheid goed te noemen. Je bent binnen no time bij de N279 en ook het openbaar vervoer is nabij.

Indeling
Begane grond
Je komt de woning binnen via een ruime, groen omheinde, voortuin met stenen berging. Deze stenen berging kan eventueel worden ingezet als extra slaapkamer. Bij binnenkomst valt al direct op dat deze woning een authentieke uitstraling heeft. Via de hal kun je naar de badkamer of het woongedeelte in. Tevens bevindt zich hier de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Het woongedeelte is een open ruimte met veel lichtinval. Hier is dan ook genoeg plek voor het creëren van een woonkamer, eetkamer en half open keuken

De keuken is landelijk en klassiek ingericht met witte keukenkasten en zwart-witte tegels op de wand en vloer. Hier ben je van alle gemakken voorzien met onder andere 5-pits gasfornuis, dubbele gootsteen en meer. De badkamer is klein, maar heeft alles wat je nodig hebt. Hier vind je een douche, twee wastafels en een toilet.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is te bereiken via een vaste trap in de hal. Hier bevindt zich een ruime slaapkamer. De geplaatste dakkapel geeft de kamer nog meer ruimte en een prachtige lichtinval.

Buitenruimte
Naast een ruime voortuin is deze woning ook voorzien van een riante achtertuin. Deze is te bereiken via de deur in de keuken. Het voorste gedeelte van de tuin is betegeld en de rest van de tuin is voorzien van een grasveld en veel groen. De keurige houten schutting geeft de tuin veel privacy, waardoor je hier in alle rust kunt genieten van je huis, je tuin en de zon!

Bijzonderheden
– Authentieke tussenwoning
– Alle voorzieningen nabij
– Kindvriendelijke buurt
– Riante achtertuin
– Ruime voortuin met stenen berging
– Landelijke keuken

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×