Waterwereld 74 Eindhoven

Verkocht

Waterwereld 74
5658 RL, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 158 m2
  • Perceeloppervlakte: 211 m2
  • Inhoud: 561 m3
  • Bouwjaar: 2009

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Een prachtig en modern afgewerkte woning gelegen op een zeer gewilde woonlocatie in de wijk “Meerhoven” te Eindhoven. Voorzien van maar liefst vijf slaapkamers, twee badkamers, een lichte woonkamer, moderne keuken, eigen oprit en een fraai aangelegde achtertuin met ruime garage.

Ligging:
De woning is gelegen aan een rustige straat in de gewilde wijk Waterrijk (Meerhoven). Deze kindvriendelijke buurt is voorzien van allerlei voorzieningen waaronder basisscholen, kinderopvang en een goede busverbinding. Daarnaast is er ook een winkelcentrum aanwezig waarin diverse winkels zoals supermarkten, drogisterijen, kledingwinkels en eetgelegenheden te vinden zijn. Meerhoven ligt aan de rand van Eindhoven en nabij Veldhoven. Verder ligt de woning gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen.

Indeling:

Begane grond:
Aan de zijkant van de woning is de voordeur gesitueerd. Via deze deur naast de eigen oprit, is de hal te bereiken voorzien van een houten vloer, hier bevinden zich de garderobe ruimte, moderne toilet en de meterkast (10 groepen, kookgroep en 3 aardlekschakelaars). Vanuit de hal is de sfeervolle woonkamer te bereiken.

Toiletruimte:
Aansluitend bevindt zich een hal met toegang tot de moderne toiletruimte welke voorzien is van een mooie tegelvloer, wandcloset en een bijpassend fonteintje.

Woonkamer:
De sfeervolle living is voorzien van een mooie houten vloer. Het is een fijne en lichte verblijfsruimte met grote raampartijen, de deur achterin geeft toegang tot de achtertuin. De sfeervolle living is verdeeld in een zit en eetgedeelte.

Keuken:
Er is een open doorgang naar de ruime moderne en lichte open keuken, welke veel werkruimte biedt en voorzien is van inbouwverlichting, spoelbak, inductieplaat-kookplaat, combimagnetron en een koel-/vriescombinatie. De diverse kasten en lades bieden meer dan voldoende bergruimte.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zuiden en is verzorgd aangelegd met een terras, gazon, sierbestrating en plantenborders met vaste beplanting. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich de vrijstaande houten garage welke voorzien is van water en een elektrische deur.

1ste verdieping:
De overloop biedt toegang tot de twee ruime slaapkamers en de badkamer. De gehele 1e verdieping is voorzien van een houten parketvloer. Met uitzondering van de badkamer en de master bedroom.

Slaapkamers:
Slaapkamer I: Royale master-bedroom welke aan de achterzijde van de woning is gelegen en is voorzien van een linoleum vloer en grote raampaartijen.
Slaapkamer II: is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een inbouwkast met inbouwverlichting en een eigen badkamer. De volledig betegelde ruime badkamer is voorzien van een wandcloset, douche en een dubbele wastafel met een bijpassend meubel.

2e verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken waar de andere slaapkamers, wasruimte, toilet en de 2e badkamer zich bevinden. De gehele tweede verdieping is voorzien van een houten vloer met uitzondering op de badkamer en toiletruimte.

Badkamer:
De moderne badkamer is deels betegeld en is voorzien van een ligbad, douche, design radiator en een dubbele wastafel met een bijpassend meubel.

Toilet:
De volledig betegelde toiletruimte is voorzien van een wandcloset.

Kenmerken:
• De woning is gelegen op een zeer gewilde woonlocatie in de wijk “Meerhoven” te Eindhoven.
• De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van een energielabel A.
• Fraai onder architectuur gebouwd woonhuis.
• De woning beschikt over een moderne keuken en 2 badkamers
• De woning is voorzien van een eigen oprit en tevens een garage met een elektrische deur.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten.
Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×