Busonilaan 8 Eindhoven

Verkocht

Busonilaan 8
5654 NP, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 94 m2
  • Perceeloppervlakte: 170 m2
  • Inhoud: 361 m3
  • Bouwjaar: 1959

Omschrijving

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING BESTAAT ER HELAAS GEEN MOGELIJKHEID MEER OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN

DHVC VASTGOED BIEDT U AAN: Nabij het centrum van Eindhoven gelegen leuke tussenwoning met serre, drie slaapkamers, badkamer en privacy biedende achtertuin.

Ligging:
Gelegen in de directe nabijheid van uitvalswegen, winkels, het openbaar vervoer, het stadscentrum en de Genneper Parken.

Indeling:

Begane grond:

Entree:
hal met tegelvloer en toegang tot de geheel betegelde toiletruimte met fontein. Meterkast met 4 groepen, krachtstroom en beveiligd middels 2 aardlekschakelaars.

Woonkamer:
Sfeervolle doorzon woonkamer voorzien van een laminaatvloer en middels een schuifpui toegang tot de serre. De serre is voorzien van een tegelvloer en middels een schuifpui toegang tot de achtertuin. De woning geniet veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voor– en achterzijde van de woning.

Keuken:
Dichte woonkeuken met keukeninrichting in U-opstelling en voorzien van een tegelvloer. De keukeninrichting is uitgerust met een composiet aanrechtblad, koelkast, vriezer, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken is er tevens toegang tot een praktische kelderkast.

Eerste verdieping:
Overloop met hieraan gelegen drie slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping.
Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een tegelvloer en behangen wanden.
Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer en deels behangen wanden.
Slaapkamer 3 is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een laminaatvloer en deels behangen wanden.

Badkamer:
Geheel betegelde badkamer voorzien van een toilet, wastafel, douchecabine en tevens bevinden zich hier ook de aansluitingen voor wassen en drogen.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Zolderverdieping met opstelling cv-ketel (2019) en hier is eventueel een vierde slaapkamer te realiseren. De kamer is voorzien van vloerbedekking, wastafel, opbergruimte en 2 dakramen.

Tuin:
Privacy biedende achtertuin met achterom voorzien van sierbestrating, bloemperken en een vrijstaande stenen berging voorzien van elektra.

Kenmerken:

• De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.
• De woning is gelegen nabij het centrum van Eindhoven en alle denkbare voorzieningen.
• In 2019 is de woning voorzien van een nieuwe cv-ketel (Remeha 2019)
• Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×