Bolderiklaan 40 Waalre

Verkocht

Bolderiklaan 40
5582 AV, Waalre

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 132 m2
  • Perceeloppervlakte: 182 m2
  • Inhoud: 546 m3
  • Bouwjaar: 1978

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Ruime en modern afgewerkte hoekwoning, met voortuin, oprit, carport, garage, 5 slaapkamers, moderne keuken met praktische bijkeuken, moderne badkamer, 12 zonnepanelen en een privacy biedende achtertuin. De woning is gelegen aan een rustige en autoluwe straat in een kindvriendelijke en zeer gewilde woonomgeving met aan de achterzijde grenzend aan een mooi park.
Ligging:
De woning is gelegen in een rustige, zeer gewilde en kindvriendelijke woonomgeving nabij sportvoorzieningen, winkels, scholen en uitvalswegen. Tevens op korte afstand van High Tech Campus Eindhoven en ASML en Maxima Medisch Centrum Veldhoven.

INDELING:

Begane grond

Voortuin:
Oprit met carport en garage.
Entree:
Hal met tegelvloer, meterkast, trapopgang en toiletruimte met staand closet en fonteintje.
Woonkamer:
Ruime, sfeervolle woonkamer in L-vorm met tegelvloer, open haard, convectorput, schuifpui naar tuin en door de grote raampartijen aan de voor en achterzijde volop lichtinval.
Keuken:
Half open keuken met tegelvloer en moderne keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van granieten aanrechtblad, 5-pits-gaskookplaat met afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast, combimagnetron en voldoende kast- en laderuimte. Bijkeuken met tegelvloer, tuindeur, toilet en toegang tot garage/berging.

Eerste verdieping
Middels de overloop toegang tot 3 slaapkamers, trapopgang naar de 2e verdieping en de fraaie onlangs vernieuwde badkamer.
Slaapkamers:
Slaapkamer 1 & 2 zijn beide aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een laminaatvloer. Slaapkamer 3 (master-bedroom) is gelegen aan de achterzijde van de woning en is tevens afgewerkt met een laminaatvloer.

Badkamer:
Luxe, moderne badkamer met fraaie dubbele wastafel in bijpassend wandmeubel, zwevend toilet en grote inloopdouche met nis voorzien van opbergruimte. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en afgewerkt met glad stucwerk wanden.

2e verdieping:
Middels vaste trap naar de overloop en vanuit hier toegang tot 2 slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een dakkapel, praktische inbouwkast met schuifdeuren en afgewerkt met een laminaatvloer. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakraam en is afgewerkt met een laminaatvloer en biedt toegang tot een extra kamer met opstelling CV-ketel en aansluitingen wassen en drogen.

Tuin:
Fraai aangelegde privacy biedende achtertuin voorzien van sierbestrating, kunstgras, buitenkraan, nette erfafscheiding en afsluitbare achterom.

Garage:
Inpandig bereikbare garage (circa 19 m²) voorzien van elektra, wastafel, inbouwkast en aansluitingen voor wassen en drogen.

Kenmerken:

• Het betreft hier een ruim opgezet woonhuis, type hoekwoning, met garage en carport.
• De woning is gelegen in een rustige, zeer gewilde en kindvriendelijke woonomgeving, nabij sportvoorzieningen, winkels, scholen en uitvalswegen. Tevens op korte afstand van High Tech Campus Eindhoven en ASML en Maxima Medisch Centrum Veldhoven.
• Achter de woning is een mooi park gelegen met volop speelmogelijkheden voor kinderen.
• De woning beschikt over een moderne keuken, badkamer en een fraai aangelegde achtertuin.

VOOR EEN VIRTUELE TOUR VAN DEZE WONING GA NAAR DHVC.NL

Algemene informatie
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×