Verkoopmakelaar in Eindhoven kiezen

Veel verkoopmakelaars in Eindhoven (maar ook in de rest van Nederland) hanteren in grote lijnen dezelfde verkoopstrategie. Dan wordt het natuurlijk moeilijk kiezen tussen als die makelaarskantoren in Eindhoven.

Advies: ga op zoek naar een verkoopmakelaar die innovatief is op het gebied van de presentatie van de woningen en online marketing. Door de combinatie van de traditionele kanalen (o.a. Funda), eigen netwerk en moderne kanalen (Facebook en Instagram) genereren makelaars meer potentiële kopers. Dit leidt uiteindelijk tot een hogere verkoopprijs.

Verderop gaan we dieper in op het positieve effect van een digitale aanpak i.c.m. online marketing, maar nu eerst;

 

Huurders worden kopers…

Voordat DHVC Vastgoed zich ging richten op de verkoop van woningen, waren wij al een grote speler in Eindhoven op het gebied van verhuur en beheer. Door de jaren heen hebben wij hiermee een grote database opgebouwd. Wij ontvangen maandelijks vele aanvragen (vooral expats) voor huurwoningen in het hoger segment.

De huurmarkt is overspannen en helaas kunnen makelaars nu niet iedereen aan een huurwoning helpen. De potentiële huurders die overblijven zijn ook allemaal potentiële kopers, de kunst is om hen warm te maken voor jouw koopwoning!

 

Unieke Woningpresentatie met Matterport 3D

Bij verkoop laten wij standaard een 3D presentatie maken van jouw woning zodat een potentiële koper vanuit zijn luie stoel de woning kan bezichtigen. Deze techniek van het bedrijf Matterport onderscheidt zich van bestaande technologieën als fotografie en 360-graden foto’s door de realistische, levensechte beleving zonder vertekening van grootte en diepte.

Met deze nieuwe manier van presenteren is de kans groter dat geïnteresseerden overgaan tot koop. Men kan namelijk vanaf zijn eigen computer, smartphone of tablet “echt” door jouw woning lopen.

Er zijn maar liefst drie verschillende manieren om een woning te bekijken: Als virtual reality tour, 3D-plattegrond, en als poppenhuis-model om een perfect totaalbeeld van de woning te krijgen. Tevens kunnen we met Matterport direct de woning inmeten en plattegronden hiervan maken.

 

Zo genereer je bereik en bezichtigingen voor je woning — en een hogere koopsom

Toekomstbestendige makelaars houden statistieken bij over het effect van social media op de koopsom van een woning. Als we social media efficiënt inzetten als aanvulling op de traditionele kanalen (Funda etc.) dan merken wij dat dit een significant effect heeft op de koopsom.

Op Facebook en Instagram kunnen potentiële kopers zien hoeveel reactie er komt op een woning. Hierdoor zijn kopers eerder geneigd te gaan overbieden. Dit resulteert in een hogere verkoopprijs.

Wij hebben zelf een marketeer in dienst die gespecialiseerd is in online marketing voor de woningmarkt. Deze marketeer zorgt dat je woning maximaal geadverteerd wordt op de social media kanalen. DHVC Vastgoed adverteert de woning online op Funda, Jaap, Pararius, Huislijn, Facebook (5500 volgers), Instagram (2500 volgers), www.dhvc.nl, www.nu.nl en een grote eigen database van woningzoekenden.

Vorig jaar hadden wij via Facebook een groter bereik aan viewers voor een geadverteerde woning dan op Funda. Het resultaat was: 3.479 clicks, deelacties en reacties op deze woning. Maar het belangrijkste was dat de advertentie in slechts 1 week door 26.068 personen was gezien (bereik). En dit voordat het op Funda werd geadverteerd!

Onze directeur Marcel vertelt over deze aanpak:

Verder krijgt DHVC Vastgoed door haar unieke Woningpresentatie via Matterport 3D meer bezichtigingen op de woning dan een gemiddelde woning op Funda. Al onze woningen worden standaard gepresenteerd in de vorm van 360° graden foto’s.

 

Een stukje over DHVC: Al 25 jaar actief als makelaar in Eindhoven

DHVC Vastgoed is al 25 jaar actief als makelaar in Eindhoven. Eerst alleen als verhuurmakelaar en beheerder van onroerend goed. Vanaf 2016 zijn wij ons ook volledig gaan richten op de verkoop van woningen.

 

De expertise van DHVC Vastgoed als verkoopmakelaar in Eindhoven

DHVC Vastgoed is gespecialiseerd in vastgoed rondom Eindhoven. Door onze expertise met het verkopen, kopen, verhuren, beheren en financieren van woningen binnen jouw regio, kennen wij de regionale woningmarkt (Eindhoven en omstreken) als geen ander. Ons brede netwerk, regionale marktkennis en ervaring stelt ons in staat om jouw woning op een unieke wijze te promoten en succesvol te verkopen. Laat je verrassen door onze aanpak.

Uiteraard is een goede verkoopmakelaar vakkundig, betrokken en goed op de hoogte van de ontwikkelingen in Eindhoven en omgeving. De makelaar is betrouwbaar, goed bereikbaar en er moet een klik zijn tussen de makelaar en de klant. Daarnaast wil je een makelaar die:

 • Kennis heeft van de verschillende wijken en type woningen in Eindhoven. Elke straat heeft specifieke eigenschappen die de prijs van de woning bepalen.
 • Een combinatie van traditionele en moderne marketingmiddelen inzet om jouw woning te vermarkten. Bereik is alles. Wat blijkt: hoe meer mensen je woning zien, hoe hoger de verkoopprijs.
 • Vakkundig is in het presenteren van jouw woning. Van het maken van foto’s en video’s tot de inzet van moderne 3D presentatietechnieken zoals Matterport, waarmee potentiële kopers jouw woning al virtueel kunnen bezichtigen
 • Een duidelijk verkoopproces heeft. Een gestandaardiseerd proces zorgt voor een snelle doorlooptijd, een duidelijke communicatie en planning, en een aanpak die ertoe leidt dat jij het maximale uit jouw woning haalt

 

Een effectieve verkoopstrategie in Eindhoven en omstreken

Zoals gezegd is onze strategie is om de verkoopwoning zoveel mogelijk exposure te geven zodat er voor de klant een zo hoog mogelijke verkoopprijs wordt gerealiseerd. Natuurlijk is kennis van de stad cruciaal, evenals een visie op de toekomst.

Luister naar onze directeur Marcel over de toekomst van de woningmarkt in Eindhoven:

 

Een succesformule voor het verkoopproces van je woning

DHVC Vastgoed begeleidt je uitstekend bij zo’n intensief en belangrijk proces. We bieden je een zeer persoonlijke innovatieve aanpak en informeren je voortdurend. Onze makelaars hebben allemaal meer dan 15 jaar ervaring in de vastgoedbranche en zijn HBO-opgeleid. Een woning verkopen doe je niet iedere dag en daarom zetten wij ons volledig in voor een goed resultaat. Met advies en de juiste (online) kanalen zorgen we dat je jouw woning snel en tegen de beste prijs kan verkopen.

Bij DHVC Vastgoed heb je een vaste contactpersoon bij wie je terecht kan met jouw vragen en voor advies. Ook krijg je bijvoorbeeld na een bezichtiging altijd een terugkoppeling van jouw contactpersoon.

Hier de 7 stappen van ons verkoopproces:

 1. VRIJBLIJVENDE AANVRAAG
  • Je vraagt bij ons een gratis waardebepaling aan en je wordt teruggebeld voor een vrijblijvende afspraak. Ook ’s avonds en in het weekend.
 2. VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING
  • Aan de hand van referentiepanden en de opname van de woning zelf, bepalen we de marktwaarde van je woning.
 3. KOPERSPROFIEL & MARKETING + MEDIAPAKKET
  • We maken een gedetailleerd profiel van de kopersdoelgroep en weten juist die groep te bereiken met een op maat gemaakte multi-channel marketingcampagne.
 4. WONING IN DE VERKOOP
  • Een professional stelt een hoogwaardig presentatiepakket samen. Deze content wordt op social media getoond aan exact de juiste doelgroep. En natuurlijk via de gebruikelijke kanalen zoals Funda.
 5. BEZICHTIGING
  • We plannen bezichtigingen volgens een strak schema in, zodat jij er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. Tevens sturen we elke kijker een enquete om vast stellen hoe de woning en bezichtiging wordt ervaren.
 6. KOOPCONTRACT
  • We stellen de benodigde documentatie op: vragenlijst, lijst van zaken en de koopakte. Zo ben jij volledig ontzorgd — het papierwerk nemen wij voor onze rekening.
 7. OPLEVERING
  • We plannen een afspraak bij de notaris voor de levering. Voor de oplevering wordt een opleverinspectie gepland waar wij met de koper en jouzelf voor de laatste keer door de woning lopen. Een correcte staat van het huis en de meterstanden worden vastgesteld.

 

Zo word jij ontzorgd

Het verkoopplan stellen we met je op. Jij kent jouw huis het beste en natuurlijk heeft iedereen zijn specifieke wensen. Daarna nemen wij jou al het werk uit handen en begeleiden wij het hele verkoopproces. Je hebt nergens meer omkijken naar. Wij zorgen voor een perfecte presentatie en lichten daarbij de unieke elementen van jouw woning uit. Wanneer jij tevreden bent met het resultaat zorgen wij dat de woning gepresenteerd wordt bij het grootst mogelijke publiek.

 

Betrouwbaarheid claim je niet, dat moet blijken

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging VastgoedPro. Meer dan 800 makelaars en taxateurs zijn aangesloten bij VastgoedPRO. Dat betekent een landelijk dekkend netwerk in Nederland van professionals in vastgoed en een heel groot voordeel: jij staat als consument centraal. Het inschakelen van een VastgoedPRO makelaar betekent voor jou zekerheid van deskundigheid, professionaliteit en vakbekwaamheid. De VastgoedPRO makelaar is tevens aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken.

 

Succes als verkoopmakelaar voor Eindhovenaren

Sinds juli 2016 hebben wij 400+ succesvolle verkoop- en aankoopbemiddelingen gedaan. Dat zijn gemiddeld 8 bemiddelingen per maand. Daarmee zijn wij als relatief “jonge” verkoopmakelaar erg succesvol, vooral door onze unieke aanpak.

Bekijk hier de woningen die wij onlangs hebben verkocht

Lees ook wat onze klant Raymond te vertellen heeft over verkopen via DHVC:

En nog een tevreden klant, Paul:

 

Hoe lang doen jullie over de verkoop van een woning?

De snelheid waarmee DHVC Vastgoed je woning verkoopt is afhankelijk van een aantal factoren. Zo zijn afwerkingsniveau, oppervlakte en de locatie van je woning van belang. Natuurlijk houden wij bij het opstellen van het verkoopplan daar rekening mee, om je woning zo snel mogelijk tegen de beste condities te verkopen.

Afgelopen jaar hebben wij een gemiddelde verkooptermijn van iets meer dan 1 maand. Vanwege ons grote bereik is het regelmatig voorgekomen dat woningen zijn verkocht binnen 1 week, of zelfs soms binnen 1 dag.

 

Ligt de verkoopprijs meestal boven de vraagprijs, erop of
eronder?

Bij de door ons verkochte woningen liggen de uiteindelijke verkoopprijzen van de woningen in 75% van de gevallen boven vraagprijs.

 

Wat zijn de kosten bij verkopen van een huis via DHVC?

Bij veel makelaars is het onduidelijk wat de tarieven zijn, negen van de tien zal niet direct antwoorden bij vragen over de hoogte van de courtage. Wij zijn graag transparant als het gaat om onze tarieven. Bekijk hier het overzicht:

Prijsklasse                   Presentatiekosten       Courtage incl. btw

€0 – €725.000             € 595                           1,25%

€725.000 of meer       maatwerk                    Maatwerk

 

Hoe snel wij kunnen beginnen met het verkopen van jouw woning

Als wij de getekende opdracht ontvangen hebben starten wij direct met de verkoop van de woning. Vaak staat de woning de week erna al online.

 

Meer over DHVC

DHVC Vastgoed werd 25 jaar geleden opgericht in Eindhoven, waar ons kantoor (en hart) nog steeds ligt. Wij zijn een innovatieve vastgoedmakelaar dat het traditionele makelaarsvak doorbreekt en iets nieuws brengt in een hippe stad als Eindhoven.

We maken wel eens een grapje dat we net zo goed jouw buurman(nen) hadden kunnen zijn. Het voelt allemaal ook net iets vlotter bij ons dan bij een traditionele verkoopmakelaar. Ons team bestaat uit (young) professionals, hierdoor kunnen wij op een vlotte manier telkens weer het beste resultaat behalen.

Wij snappen namelijk erg goed waar jij behoefte aan hebt bij het aan- of verkopen van een woning. Ons team is het belangrijkste onderdeel van DHVC Vastgoed. Wij zijn meer dan collega’s. Dat merk je in de samenwerking. We gaan net iets verder voor elkaar.

Naast onze sfeer en cultuur hebben wij een doorgeoptimaliseerd en gestandaardiseerd verkoop- en presentatieproces, waardoor 75% van de woningen boven de vraagprijs zijn verkocht.

Op deze pagina lees je exact hoe wij de verkoop van jouw woning zouden aanpakken, en kun je geheel vrijblijvend een kosteloze waardebepaling van je woning aanvragen.

Er staan veel interessante video’s op die je een beter beeld geven, onder andere van klanten waarvan de woning succesvol verkocht is.

Neem snel een kijkje, ongeacht of je met ons de woning wil verkopen, want je weet zo in ieder geval wat je te wachten staat als je jouw woning via een verkoopmakelaar gaat verkopen.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×