Verhuur en beheer

Wat moet je nu doen?

Snel jouw woning verhuren en zorgeloos laten beheren!

Jij neemt contact met ons op, tijdens dit gesprek bespreken we samen kort wat de opties zijn voor de verhuur van jouw woning.
1.
Jij neemt contact met ons op, tijdens dit gesprek bespreken we samen kort wat de opties zijn voor de verhuur van jouw woning.
Na het eerste contact komen we tot een goed uitgewerkte afspraak. Daarna gaan we stap voor stap voor jou aan de slag.
2.
Na het eerste contact komen we tot een goed uitgewerkte afspraak. Daarna gaan we stap voor stap voor jou aan de slag.
Wij zorgen voor een goede woningopname en actieve promotie van jouw object, regelen de bezichtigingen en maken profielschetsen van de huurders.
3.
Wij zorgen voor een goede woningopname en actieve promotie van jouw object, regelen de bezichtigingen en maken profielschetsen van de huurders.
We zorgen ook voor de huurovereenkomst en sleuteloverdracht. Als de woning is verhuurd, regelen we het beheer.
4.
We zorgen ook voor de huurovereenkomst en sleuteloverdracht. Als de woning is verhuurd, regelen we het beheer.
Met het beheer zorgen wij ervoor dat eventuele klachten van huurders correct worden opgelost en coördineren het onderhoud.
5.
Met het beheer zorgen wij ervoor dat eventuele klachten van huurders correct worden opgelost en coördineren het onderhoud.
Wij regelen ook de huurbetaling, signaleren eventuele achterstanden en zorgen voor de incassoprocedure. Jij bent dus helemaal zorgeloos.
6.
Wij regelen ook de huurbetaling, signaleren eventuele achterstanden en zorgen voor de incassoprocedure. Jij bent dus helemaal zorgeloos.

Verhuur & Beheer

VERHUUR

HUIS VERHUREN EINDHOVEN VIA DHVC VASTGOED

Wil je graag jouw huis verhuren in Eindhoven? Het is dan van belang dat je snel een goede huurder vindt die betrouwbaar is en voldoende inkomen heeft om de huur te betalen. DHVC Vastgoed heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het verhuren van huizen en appartementen in Eindhoven en omgeving. Als verhuur makelaar in Eindhoven helpen wij jou snel aan een nieuwe huurder. Je huis verhuren aan een Expat? DHVC Vastgoed maakt deel uit van een netwerk van internationale bedrijven en makelaars die in de Expat branche opereren (relocation agencies). Doordat we dichtbij de bron opereren, minimaliseren wij jouw leegstand en zorgen we voor een optimaal rendement. Wil je meer weten over woningverhuur in Eindhoven? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken.

 • Uitgebreid netwerk van partners
 • Dynamisch verhuurteam met jarenlange ervaring
 • Gespecialiseerd in de verhuurmarkt van Eindhoven en omgeving

 

HUIS VERHUREN EINDHOVEN OP PROFESSIONELE WIJZE?

Of het nu gaat om de verhuur van een centraal gelegen appartement in het centrum van Eindhoven of een gestoffeerd huis dichtbij de internationale school, DHVC Vastgoed verhuurt jouw huis of appartement snel en vakkundig. Naast het actief adverteren van jouw huis of appartement op diverse Nederlandse internet platforms richten wij ons ook op de Expat die een huis wil huren in Eindhoven. Ons doel is jou te ontzorgen en maximaal rendement uit de verhuur van jouw huis te halen. Dit betekent dat DHVC Vastgoed in overleg met jou de verhuurprijs voor jouw huis of appartement vast stelt, de voorwaarden bepaalt, jouw huis of appartement presenteert, de bezichtigingen verzorgt en via Huurcheck Nederland de kandidaten grondig screent en selecteert. Daarnaast stellen wij het juridisch getoetst contract op, begeleiden de huurder tijdens het in- en uitchecken, incasseren de borg- en huurbetaling en zorgen voor een uitgebreid inspectierapport. Indien gewenst lossen wij eventuele klachten voor je op. Het voordeel hiervan is dat je zelf geen omkijken hebt naar het verhuren van jouw huis of appartement en dat alles geheel volgens jouw wensen, wet- en regelgeving verloopt. DHVC Vastgoed verhuurt allerlei soorten woonruimten zoals huizen, appartementen, kamers en villa’s. Daarnaast kunnen wij zowel één appartement verhuren als complete complexen met tientallen appartementen. Als allround verhuur makelaar in Eindhoven  kunnen wij jou compleet ontzorgen. We zijn namelijk zowel gespecialiseerd in de verhuur als in het beheer van huizen en appartementen in Eindhoven.

 • Gemiddeld binnen 1.5 week verhuurd
 • Gescreende kandidaten
 • Meer rendement uit de verhuur

 

TIJDELIJK HUIS VERHUREN EINDHOVEN: ZORGELOOS KUNNEN TERUGKEREN UIT HET BUITENLAND

Indien je vertrekt naar het buitenland, wil je jouw huurhuis niet leeg en onbeschermd achterlaten. Je wilt een goede huurder en met een gerust hart terug kunnen keren in jouw eigen huis. DHVC Vastgoed neemt je bij de hand en begeleid je in dit traject.

 • Gedegen juridisch advies en professionele tijdelijke huurcontracten
 • Ervaring in je huis verhuren aan expats Eindhoven
 • Bied mogelijkheid tot het volledig ontzorgen door middel van beheer

 

VERHUURTRAJECT:

Stap 1: Huis verhuren Eindhoven: Adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertellen wij jou alles over onze unieke wijze voor het verhuren van jouw huis. Wij overleggen met jou alle mogelijkheden m.b.t. woningverhuur in Eindhoven. Verhuur je jouw huis langdurig aan een Nederlands stel of heb je liever dat een Expat tijdelijk jouw appartement huurt.  We bespreken alle mogelijkheden en geven je advies over de huurprijzen en dynamiek in de verhuurmarkt.

Stap 2: Huis verhuren Eindhoven: Publiceren van jouw huurhuis

DHVC Vastgoed maakt allereerst een verhuuradvertentie van jouw huurhuis. Dan verspreiden wij de verhuuradvertentie automatisch naar o.a. de volgende toonaangevende websites: Pararius, Funda en diverse websites voor Expats. Zo vinden wij snel een goede huurder voor jouw huurhuis.

Stap 3: Huis verhuren Eindhoven: Bezichtiging & screening kandidaat huurder

Zodra wij een kandidaat huurder hebben gevonden gaat één van onze verhuurmakelaars jouw huurhuis of appartement bezichtigen. De huurder wordt uiteraard eerst uitgebreid gescreend. Als de huurder aan de juiste voorwaarden voldoet en het huis of appartement graag wil huren, dan nemen wij contact met jou op om de kandidaat voor te leggen.

Stap 4: Huis verhuren Eindhoven: Afhandeling woningverhuur

Met jouw goedkeuring gaan wij het huis of appartement verhuren aan de voorgestelde kandidaat. Wij maken de huurovereenkomst, handelen de betalingen af en verzorgen de sleuteloverdracht.

verhuurmakelaar Helmond , verhuurmakelaar Veldhoven , verhuurmakelaar Eindhoven

huis verhuren Helmond , huis verhuren Veldhoven , huis verhuren Eindhoven

 

BEHEER

BEHEER VAN JOUW HUURWONING: WIJ NEMEN ALLE ZAKEN VOOR JOU UIT HANDEN 

 • Professioneel administratief beheersysteem
 • Afhandeling door ervaren technisch team
 • Optimaal rendement door adequaat beheer

Als vastgoedbelegger wil je rust, zowel financieel als operationeel. Je zit niet te wachten op ditjes en datjes waarover je (telefonisch) wordt lastig gevallen of om uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor welk onderhoud. En als particuliere vastgoedbelegger wil je fiscaal belast worden in box 3 in plaats van box 1. Heb je geen tijd of zin om je bezig te houden met jouw verhuurde woning of vastgoed? Of zit je tijdelijk in het buitenland? DHVC Vastgoed ontzorgt particuliere en professionele beleggers met het administratief en technisch beheer.

FINANCIEEL & ADMINISTRATIEF BEHEER

 • Maandelijks incasseren van de huurpenningen
 • Indien er toch niet betaald wordt, schakelen wij gratis een incassobureau in
 • Jaarlijks indexeren van de huurprijs
 • Beheren van de waarborgsommen
 • Corresponderen en communiceren met de huurders.

TECHNISCH BEHEER & ONDERHOUD

 • Afhandeling van alle meldingen van technische calamiteiten.
 • Bewaken van de service- en reparatie opdrachten.
 • Corresponderen en communiceren met de servicemonteurs, loodgieters, aannemers enz.
 • Administreren en verrekenen van de gemaakte kosten van service- en reparatie opdrachten met de geïnde huurpenningen.
 • Administreren en archiveren van alle relevante correspondentie.
 • Aanvragen van offertes ten behoeve van de eventuele verzorging van jouw vastgoed.

 

Wil je hier meer over weten? Bel ons dan op 040 245 7844 of vul het contactformulier in!

Snel naar > Huis verhuren Eindhoven –  Verhuurmakelaar Eindhoven

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×