Vastgoed Beheer Eindhoven

Zorgeloos het beheer van je vastgoed uitbesteden

Vastgoed beheerder DHVC: Jouw Vastgoedmanager

Als vastgoedbelegger wil je rust, zowel financieel als operationeel. Je zit niet te wachten op ditjes en datjes waarover je (telefonisch) wordt lastig gevallen of om uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor welk onderhoud. En als particuliere vastgoedbelegger wil je fiscaal belast worden in box 3 in plaats van box 1. Heb je geen tijd of zin om je bezig te houden met jouw verhuurde huis of vastgoed? Of zit je tijdelijk in het buitenland? DHVC Vastgoed als vastgoedmanager ontzorgt particuliere en professionele beleggers met het administratief en technisch beheer.

 

Beleggen in Vastgoed?

Sparen levert weinig op. Wat ga je met je spaargeld doen? Beleggen op de beurs is riskant. Zeker als je hier nog geen ervaring mee hebt. Er is een alternatief die minder risicovol is en een hoog rendement oplevert. Namelijk een tweede woning kopen voor de verhuur. Het voordeel hiervan is dat je de zekerheid hebt van eigendom. Je legt jouw spaargeld vast en ontvangt huurinkomsten. Omdat de woning eigen bezit is, kun je deze met meerwaarde verkopen. Daarom is beleggen in woonruimte een veilige en rendabele keuze. Door onze unieke combinatie als verhuur- en verkoopmakelaar zitten wij dicht bij het vuur. Bij de aankoop van beleggingsvastgoed spelen andere motieven een rol dan bij het kopen van een eigen huis. Het gaat hier over rendement en de mate van verhandelbaarheid en over markt- en prijsontwikkelingen. Onze uitgebreide ervaring met verhuurd onroerend goed maakt dat DHVC Vastgoed je helpt het maximale uit jouw investering te halen.

 

 • Erkend taxateur
 • Begeleiden van beleggers
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Unieke combinatie verkopen en verhuren
 • Groot netwerk van kopers en huurders
 • Lid van NVM

 

 

Zorgeloos het beheer van je vastgoed uitbesteden

Maak snel een afspraak met onze professionals!

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

Wat is vastgoed?

Vastgoed en onroerend goed betekent hetzelfde. De term vastgoed of onroerend goed verwijst naar het niet-verplaatsbare karakter van deze goederen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan huizen, winkels en bedrijfshallen. Ook de grond hoort daarbij. Investeren in vastgoed betekent op een stabiele manier  inkomsten genereren zonder de last van inflatie.

 

Vastgoedbeheer betekenis

 

Wat is vastgoedbeheer?

Bij vastgoedbeheer door een professioneel kantoor schakel je als het ware een tussenpersoon in die voor jou de problemen oplost met de huurder. DHVC als vastgoedbeheerder werkt voor de eigenaar van de huurwoning. Er zijn grofweg twee vormen van beheer, namelijk financieel & administratief beheer en technisch beheer & onderhoud . Kiest je voor beiden dan nemen wij alle zaken voor jou uit handen en dan wordt je compleet ontzorgd.

 

 

 • Professioneel administratief beheersysteem
 • Afhandeling door ervaren technisch team
 • Optimaal rendement door adequaat beheer

Soorten vastgoedbeheer

 

Financieel & administratief beheer

 • Maandelijks incasseren van de huurpenningen
 • Indien er toch niet betaald wordt, schakelen wij gratis een incassobureau in
 • Jaarlijks indexeren van de huurprijs
 • Beheren van de waarborgsommen
 • Corresponderen en communiceren met de huurders.

 

Technisch beheer & onderhoud

 • Afhandeling van alle meldingen van technische calamiteiten.
 • Bewaken van de service- en reparatie opdrachten.
 • Corresponderen en communiceren met de servicemonteurs, loodgieters, aannemers enz.
 • Administreren en verrekenen van de gemaakte kosten van service- en reparatie opdrachten met de geïnde huurpenningen.
 • Administreren en archiveren van alle relevante correspondentie.
 • Aanvragen van offertes ten behoeve van de eventuele verzorging van jouw vastgoed.

 

 

 

 

 

TEVREDEN KLANT

“Very professional, experienced and committed. His suggestions were precious and he really helped to bring the negotiation close to our initial expectations”.

 

Meer dan 8.500 volgers

Aangesloten bij:

Vastgoedbeheer kosten 

 

Heb jij onroerend goed met huurders die je graag wil laten beheren door een professioneel kantoor? DHVC Vastgoed kan je al compleet ontzorgen vanaf 4% *beheercourtage.

4% beheercourtage                                       (> 10 verhuurpanden)

5% beheercourtage                                       (2-10 verhuurpanden)

6% beheercourtage                                       (1 verhuurpand)

 

*beheercourtage wordt berekend als percentage van de maandelijkse bruto huursom.

Zorgeloos het beheer van je vastgoed uitbesteden

Maak snel een afspraak met onze professionals!

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

KOSTEN HUURWONING BUITEN HET BEHEER

Naast de beheerkosten moet je rekening houden met de verhuurkosten voor de bemiddeling van een nieuwe huurder. Vergeet ook niet de onderhoudskosten, verzekeringen, gemeentelijke belastingen, inrichting van je woning en hypotheekkosten.

BORGSOM HUURDER

Bij aanvang van de huurperiode betaalt een huurder een borgsom aan de verhuurder. Als de eindinspectie van de huurder in orde is dan dien je als verhuurder de borgsom (binnen 1 maand na vertrek) terug te storten op het bankrekeningnummer van de oude huurder. Bij eventuele schade hou je als verhuurder het schadebedrag in op de borgsom. Let wel; de schade moet wel onderbouwd worden aan de hand van facturen.

UITSLUITEN SLECHTE HUURDER

Door een uitgebreide screening onderscheidt je goede huurders van slechte huurders. Wij accepteren niet alle huurders. Wij controleren de gegevens van huurder bij de werkgever en doen een kredietcheck om te kijken of huurders grote schulden hebben. Bij ondernemers vragen wij de jaarstukken (laatste 3 jaar) op van de onderneming en controleren wij de IB aangifte van de ondernemer. Maar 100% zekerheid heb je als verhuurder nooit. Er zal altijd een risico bestaan dat een huurder niet betaalt of slecht met jouw woning omgaat. Onze taak is om dit risico zoveel mogelijk te beperken in hoeverre dat juridisch kan.

TOESTEMMING VERHUURDER VERANDERING AAN DE WONING

Als je als verhuurder schriftelijke toestemming hebt gegeven aan de huurder om veranderingen aan te brengen aan de woning dan hoeft de huurder deze veranderingen niet terug te brengen in originele staat als hij/zij de woning verlaat. Denk hierbij aan het ophangen van planken, leggen van een nieuwe vloer etc…

BEGIN-INSPECTIE

Wij nemen contact op met de nieuwe huurder om de beginstaat van de woning op te nemen. Zowel de huurder als verhuurder weten dan precies waar ze aan toe zijn. Als huurder ben je bijvoorbeeld niet verantwoordelijk voor de deuk in de vloer (die er al in zat voordat je daar ging wonen). Ons uitgebreide begin-inspectierapport met foto’s voorkomt discussies hierover. De verhuurder kan precies bepalen of er schade is bij gekomen tijdens de huurperiode en de huurder kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor schade die hij/zij niet heeft veroorzaakt. Door ondertekening van het begin-inspectierapport en de sleuteloverdracht kan de nieuwe huurder jouw woning betrekken!

EIND-INSPECTIE

Als de woning van huurder wisselt dan voeren wij namens de verhuurder een eindinspectie uit. Tijdens de inspectie lopen wij samen met de oude huurder de woning door en kijken wij of er nog dingen gerepareerd of hersteld dienen te worden. Alles leg je vast in een eindinspectierapport (met foto’s) en bespreek je wie waar verantwoordelijk voor is. De huurder moet de woning in oorspronkelijke staat achterlaten en is daarmee verantwoordelijk voor alle afwijkingen t.o.v. de begin-staat. De huurder dient bijvoorbeeld alle spijkers en schroeven uit de muren en plafonds te halen en alle gaten dicht te maken. Ook moet de woning schoon opgeleverd worden.

FOTO’S HEEL BELANGRIJK!

Tijdens de inspecties maken wij altijd foto’s van de beschadigingen zodat achteraf geen discussie meer kan ontstaan over de toestand van de woning. Indien er sprake is van eigen energiemeters dan vergeten wij ook nooit foto’s te maken van de meterstanden. Hiermee kan de nieuwe huurder zich aanmelden bij een energiemaatschappij met de juiste meterstanden.

LUISTER NAAR ONZE PROFESSIONAL SANDER

VEELGESTELDE VRAGEN

WAT VOOR SOORT WONINGEN BEHEERT DHVC VASTGOED?

Bij ons kan je terecht voor allerlei soorten woningen: kamers, studio’s, appartementen tot ruime eengezinswoningen met een tuin. DHVC Vastgoed is actief in de regio Eindhoven.

BEHEREN JULLIE OOK BEDRIJFSRUIMTES?

Jazeker. DHVC Vastgoed beheert ook winkels, kantoorruimtes en bedrijfshallen. Onze core business zijn wel particuliere woningen maar voor sommige verhuurders beheren wij ook portefeuilles met uitsluitend bedrijfs onroerend goed (BOG).

WIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR WELK ONDERHOUD?

Grofweg gezegd is de verhuurder verantwoordelijk voor groot onderhoud en de huurder voor klein onderhoud. Voor meer details zie onderstaande link:
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huurwoning/vraag-en-antwoord/onderhoud-huurwoning

WAT VERSTAAN JULLIE ONDER GEMEUBILEERDE, GESTOFFEERDE OF KALE HUUR?

Als je een woning kaal verhuurt dan is er sprake van de volgende inrichting: standaard keukenblok, betegelde badkamer met wastafel, bad of douche. Bij een gestoffeerde woning is de ruimte voorzien van een vloer, gordijnen, vaste verlichting en een volledig ingerichte keuken met apparatuur. Bij gemeubileerde verhuur is de woning (nast de stoffering) ook voorzien van meubilair, apparatuur, internet en tv. De huurder kan hier direct intrekken.

VERHUREN AAN EEN PARTICULIER OF BEDRIJF?

Een bedrijf kan een goede keuze zijn om aan te verhuren. Het moet dan wel gaan om een solvabel bedrijf die je zekerheid kan bieden qua huurbetalingen. Het nadeel hiervan is dat het bedrijf hoofhuurder is en zij hebben de mogelijkheid voor onbepaalde tijd de woning onder te verhuren aan eigen personeel. Zo heb je geen grip op wie er in de woning zit en wat de toestand van de woning is (zolang het bedrijf huurt). Verhuren aan een particuliere huurder heeft onze voorkeur. Wij kunnen een huurder erg zorgvuldig screenen waardoor het risico relatief laag is.

ALS VERHUURDER WOON IK NIET IN NEDERLAND. IS DAT EEN PROBLEEM?

Veel van onze verhuurders wonen in het buitenland. Met de moderne communicatie tools van tegenwoordig is het voor ons geen enkel probleem om goed met onze verhuurders te communiceren. Ook op afstand kunnen wij alles van A tot Z regelen zoals schoonmaak van de woning of offertes opvragen voor eventuele renovatie.

WANNEER STORTEN WIJ DE HUREN DOOR?

Wij maken op de 10e van iedere maand de huur over naar de verhuurders. Het kan een dag afwijken indien de 10e dag in het weekend valt. Als de huurder zijn huur nog niet heeft betaald op de 1e van de maand dan manen wij de huurder aan (14 dagen brief). Indien er na 14 dagen nog niets is betaald dan schakelen wij gratis een incassobureau in (buitengerechtelijke incasso). Wordt er uiteindelijk een gerechtelijke procedure opgestart dan zijn de kosten voor de verhuurder.

CONTACT  EN OPENINGSTIJDEN

Aalsterweg 224
5644 RJ Eindhoven
Nederland
E-MAIL: info@dhvc.nl
TEL: 040 2457844

Maandag 09.30 – 18.00 uur
Dinsdag 09.30 – 18.00 uur
Woensdag 09.30 – 18.00 uur
Donderdag 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Zorgeloos het beheer van je vastgoed uitbesteden

Maak snel een afspraak met onze professionals!

 • Met het invullen van het formulier ga je ermee akkoord dat DHVC Vastgoed jouw gegevens opslaat, enkel om contact op te nemen. Je krijgt geen SPAM of marketing emails. Bekijk ons privacybeleid.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gesprek is geheel vrijblijvend en ter oriëntatie. Je zit nergens aan vast.

OF BEL: 040 2457844

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×