Online bieden

Wat is Online bieden?

Door Online bieden kun je eenvoudig (zichtbare) biedingen plaatsen op onze woningen of je inschrijven voor een van onze woningen. Dit betekent voor jou als woningzoekende een eerlijke kans en een geïnformeerde beslissing wanneer je gaat bieden op je nieuw droomhuis!

Voordelen van Online bieden!

• Makkelijker zoeken door meer informatie over de huidige status van woningen.
• Eenvoudig bieden of inschrijven, met één account telkens op dezelfde manier.
• Een eerlijke kans doordat iedereen beschikt over dezelfde informatie en dezelfde spelregels volgt.
• Altijd op de hoogte zijn van de status van je bod of inschrijving en indien je het niet geworden bent, hoor je ook waarom.

Hoe werkt Online bieden?

Online bieden is gemakkelijk in 4 stappen uit te leggen:

1. Zoek naar je favoriete woning;
Bij DHVC Vastgoed kan je altijd op alle woningen transparant bieden. Op andere huizenwebsites zoals Funda en Pararius staat in de beschrijving van de woning dat je via Online bieden zichtbaar kunt bieden. Mocht je op de website van een makelaar kunnen bieden via de Online bieden widget dan weet je zeker dat het proces eerlijk en transparant verloopt.

2. Analyseer de zichtbare biedingen en bepaal jouw eigen bod;
Wanneer je een woning hebt gevonden kan je de andere biedingen en de eventuele (ontbindende) voorwaarden zien. Met deze informatie kan je zelf goed jouw eigen bod bepalen. Dit mag ook lager zijn dan het hoogste bod. De timer geeft duidelijk aan hoeveel tijd je nog hebt. Vervolgens kies je het bedrag en geef je de eventuele (ontbindende) voorwaarden op. Je kan kiezen tussen een eenmalig bod of een automatisch bod, en je kunt meerdere keren bieden.

3. Wat is anti-sniping / waarom wordt de looptijd verlengt?
Anti-sniping betekent dat wanneer er een nieuw hoogste bod op het laatste moment wordt uitgebracht, de resterende looptijd aangevuld wordt met een vooraf bepaalde tijd (bijvoorbeeld 10 minuten).

4. De makelaar en verkoper kiezen de beste kandidaat o.b.v. bod en voorwaarden;
Nadat je je bod hebt geplaatst blijf je via e-mail op de hoogte van eventuele updates. Bijvoorbeeld als je bent overboden of wanneer de biedprocedure is afgelopen.Als de timer is afgelopen kun je niet meer bieden. Dat is het moment waarop de verkoper en/of makelaar een keuze zal maken uit alle bieders op basis van bod en (ontbindende) voorwaarden.

5. Je bent het geworden, klaar om te verhuizen?
Wordt de woning aan jou gegund? Gefeliciteerd! Je hebt de woning verkregen doordat je transparant hebt geboden via Online bieden. De makelaar zal persoonlijk contact met je opnemen voor het tekenen van de koopovereenkomst.

DHVC Vastgoed is de eerste makelaar in Eindhoven die deze methode van Online bieden mogelijk maakt.

Ben jij de gelukkige koper van je droomhuis dan nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gesprek met onze adviseur van de Hypotheekshop Eindhoven Zuid. Dan ben je verzekerd van de beste hypotheekvoorwaarden. De koffie staat klaar!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×