De nieuwe website is live!

Wij doen het anders

Wij bij DHVC Vastgoed zijn een bedrijf dat continu in volle ontwikkeling is, wij willen ons vernieuwen en verbeteren in plaats van stil te staan. Onze nieuwe website is hier het bewijs van, wij doorbreken de standaard die de meeste makelaars volgen en brengen met dit nieuwe ontwerp een visuele en praktische website naar voren. Op deze manier kunnen wij onze service nog verder verbeteren. Neem zeker een kijkje op www.dhvc.nl

Visueel eigen gemaakt

Wij hebben onze website zo ontworpen dat de focus ligt op het beeldmateriaal, wat volgens ons ook het belangrijkste is voor onze klanten. Dan denken we aan de foto’s van ons aanbod, de foto’s van ons kantoor om jullie een idee te geven en natuurlijk foto’s van ons mooie Eindhoven. Op deze manier leveren wij een volledig authentieke Eindhovense website aan!

Introductie nieuwe technieken

Met deze website zorgen wij er voor dat ons bereik op onze eigen kanalen zoals onze Facebook- en Instagrampagina nog groter worden. Op dit moment zijn wij al veruit de grootste makelaar online en deze vernieuwing gaat dit alleen maar versterken.

Het geeft ons ook de kans om het vernieuwende Matterport te gebruiken. Dit is een 3D tour die wij bij binnenkort bij elk verkooppand zullen gaan aanbieden. Op deze manier kan elke klant jouw woning perfect vanuit zijn eigen woonkamer bezichtigen. Wil je een voorproefje? Kijk dan naar dit voorbeeld.

Heb je vragen? Twijfel dan niet om ons te contacteren. Mail naar info@dhvc.nl of bel naar  040 245 7844

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×