Willibrorduslaan 118 Waalre

Verkocht

Willibrorduslaan 118
5581 GJ, Waalre

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 172 m2
  • Perceeloppervlakte: 633 m2
  • Inhoud: 600 m3
  • Bouwjaar: 1957

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: een vrijstaande woning met eigen oprit, garage, prachtige diepe ruin gelegen op het zuiden op een TOP locatie in Waalre dorp? Dan bent u bij deze woning aan het juiste adres. Deze ruime woning behoeft modernisering maar is traditioneel gebouwd. De woning is geheel naar eigen wens en smaak te verbouwen en uit te breiden. Gelegen nabij diverse voorzieningen zoals winkels, scholen, bossen en uitvalswegen. Op fietsafstand van Eindhoven, ASML, High Tech campus en Maxima MC.

Begane grond:
Middels de keurige aangelegde oprit heeft u toegang tot de hal met de half betegelde toilet met fontein, de meterkast (6 groepen en 1 krachtgroep), de open trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de keuken en de woonkamer.

De woonkamer van ca. 49m2 is voorzien van een houten vloer en erkers aan de voor- en zijkant en meerdere raampartijen waardoor u geniet van veel lichtinval. De woonkamer beschikt over een open haard en openslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit de hal kunt u middels een loopdeur naar de keuken.

De keuken is ca. 9m2 en heeft een hoekopstelling en beschikt over meerdere boven- en onderkasten, een 4 pits kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken kunt u middels een loopdeur toegang naar de achtertuin.

1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een aparte douche en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn ca. 20m2 en 8m2 groot en beschikt over een vaste inbouwkast en een wastafel.

De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 16m2 groot. Deze kamer is voorzien van een vaste kast een wastafel en toegang tot het balkon middels openslaande deuren.

Badkamer 1 – De volledig betegelde badkamer van ca. 9m2 is voorzien van een ligbad met handdouche, toilet, bidet en wastafel.
Badkamer 2 – Half betegelde badkamer met inloopdouche.

2e verdieping:
De zolderverdieping is een open ruimte met een aparte bergzolder. Beide ruimtes voorzien van daglicht. Er zijn diverse mogelijkheden om hier een 4e en/of 5e slaapkamer te creëren.

Tuin:
Deze woning is voorzien van een beschutte tuin, welke rondom de woning is gelegen. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten. De tuin is geheel omheind en voorzien van bestrating, gazon, beplanting en een buitenkraan. Tevens heeft de achtertuin toegang tot de oprit met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein en een ruime garage met berging. De voortuin van de woning is voorzien van gazon en beplanting.

Garage:
De woning beschikt over een geschakelde stenen garage van ca. 28m2 met elektrische deur naar de oprit en is voorzien van elektra.
Berging:
De berging is ca. 16,2 groot en is voorzien van elektra.

Algemeen:
– De woning is volledig voorzien van enkel glas.
– De woning is voorzien van houten kozijnen met deels metalen draaiende onderdelen.
– De begane grond heeft een houten vloerafwerking m.u.v. de keuken.
– De begane grond en de 1e verdieping zijn voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
– De 2e verdieping heeft een houten verdiepingsvloeren.
– Houdt u bij deze woning rekening met moderniseringskosten.

Ligging:
De woning is zeer centraal gelegen t.o.v. de dorpskern van Waalre dorp, het wegennet en het centrum van Eindhoven. Binnen enkele minuten bent u waar u wilt zijn.
De dorpskern van Waalre beschikt over allerlei voorzieningen die u kunnen voorzien in de dagelijkse behoeften zoals een supermarkt, bakker, slager, kapper, drogist e.d.
De woning is gunstig gelegen t.o.v. ASML, HTC en MMC. Binnen 5 minuten bereikt u deze bedrijven. Het nationale wegennet is ideaal gelegen t.o.v. de woning. Binnen 5 a 10 minuten bevindt u zich op de A2 en A67.

Verkoopvoorwaarden:

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×