Wijnpeerstraat 45 Eindhoven

Verkocht

Wijnpeerstraat 45
5632 MG, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 47 m2
  • Inhoud: 176 m3
  • Bouwjaar: 1966

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: leuk 2-kamer hoekappartement met ruim balkon en berging gelegen in de wijk Vaartbroek. Het appartement beschikt over een lichte woonkamer, een separate keuken, een ruime slaapkamer en voldoende bergruimte.
Diverse voorzieningen als een gezondheidscentrum, een apotheek, een fitnesscentrum, supermarkten, kledingwinkels en eetgelegenheden zijn in de directe omgeving gelegen. Een groot park is binnen vijf minuten lopen bereikbaar. Ook in- en uitvalswegen zijn vlot bereikbaar evenals het Winkelcentrum Woensel en het centrum van Eindhoven.

Begane grond

Algemene entree/Hal
Via de entree met bellentableau komt u binnen in de algemene ontvangsthal van het complex. Deze nette ruimte is voorzien van de brievenbussen, de liften en trapopgang naar de diverse verdiepingen. Deze algemene ruimte ziet er keurig uit met een tegelvloer, deels tegelwerk en deels stucwerk wanden.
Vanuit de hal heeft u toegang tot de bergingen en de achtergelegen parkeerplaats.

Berging
Inpandige berging van ca. 8 m2 groot voorzien van elektra.

Eerste verdieping

Entree/Hal
Aangekomen op de eerste verdieping bereikt u de galerij waaraan de entree van het appartement aan is gelegen.
U komt binnen in de hal met meterkast. De hal is voorzien van een laminaatvloer en spagtelputz wanden. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de centrale gang welke toegang biedt tot alle ruimten gelegen in het appartement.

Woonkamer
Lichte woonkamer voorzien van een laminaatvloer, spagtelputz wanden en een stucwerk plafond. Deze ruimte geniet veel lichtinval door de aanwezigheid van een grote raampartij en een deur naar het naastgelegen balkon. In de kamer zijn twee inbouwkasten aanwezig welke extra bergruimte bieden.

Keuken
De separate keuken beschikt over een wandopstelling met diverse onder- en bovenkasten in een lichte tint, een rvs aanrechtblad met spoelbak. In de keuken zijn de witgoedaansluitingen gesitueerd en is voldoende ruimte aanwezig voor een koelkast, een gasfornuis en een vaatwasmachine. De ruimte is voorzien van een laminaatvloer, deels tegelwerk wanden en deels stucwerk wanden.

Badkamer
De badkamer is volledig betegeld in een lichte tint en is uitgerust et een douche, een wastafel en verwarming.

Toiletruimte
De toiletruimte is voorzien van deels betegelde wanden, een toilet en een fonteintje.

Slaapkamer
De slaapkamer is ca. 11 m2 groot en afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk wanden. De kamer is voorzien van rolluiken en een grote vaste kast.

Exterieur

Balkon
Het balkon is aan de woonkamer gelegen en ligt op het westen zodat er tot laat op de dag van de zon genoten kan worden.

Ligging
De Lichtstad Eindhoven is gelegen in het Zuidoosten van de provincie Noord-Brabant en telt ruim 200.000 inwoners en is daarmee de 5e stad van Nederland. Van oudsher een industriestad en inmiddels welbekend door met name Philips, DAF en PSV. Als universiteitsstad mag Eindhoven er ook zijn met de Technische Universiteit, de Design Academy en diverse Hogescholen. Vandaag de
dag fungeert Eindhoven mede door de High Tech Campus, als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland. Eindhoven wordt ontsloten door diverse snelwegen (A2, A50, A58, A67) en met Eindhoven Airport is deze Brabantse stad ook per vliegtuig goed te bereiken. Een bruisende stad waar jaarlijks evenementen als de Dutch Design Week, de Marathon van Eindhoven en het Internationale lichtfestival GLOW duizenden bezoekers trekken.

Bijzonderheden
– Leuk 2-kamer hoekappartement.
– Voorzien van een lichte woonkamer.
– Ruime slaapkamer met rolluik en vaste kastruimte.
– Balkon gelegen op het westen.
– Voldoende parkeergelegenheid op naastgelegen parkeerterrein.
– Diverse voorzieningen zijn op loopafstand gelegen.

VOOR EEN VIRTUELE TOUR VAN DEZE WONING GA NAAR ONZE WEBSITE DHVC.NL

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×