Wijnpeerstraat 45 Eindhoven

Verkocht

Wijnpeerstraat 45
5632 MG, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 48 m2
  • Inhoud: 176 m3
  • Bouwjaar: 1966

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Fraai instap klaar 2-kamer hoek-appartement met ruim balkon op het westen, lichte woonkamer, een moderne keuken (vernieuwd in 2020), een ruime slaapkamer en een zonnig balkon gelegen op het westen.

Ligging:
Het appartement is gelegen in een winkelcentrum met alle denkbare voorzieningen zoals een gezondheidscentrum, een apotheek, een fitnesscentrum, supermarkten, kledingwinkels en eetgelegenheden. Verder op korte afstand van een groot park en in- en uitvalswegen zijn goed bereikbaar evenals het Winkelcentrum Woensel en het centrum van Eindhoven.

Begane grond:

Algemene entree/Hal:
Via de entree met bellentableau komt u binnen in de algemene ontvangsthal van het complex. Deze nette ruimte is voorzien van de brievenbussen, de liften en trapopgang naar de diverse verdiepingen. Deze algemene ruimte ziet er keurig uit met een tegelvloer, deels tegelwerk en deels stucwerk wanden. Vanuit de hal heeft u toegang tot de bergingen en het achtergelegen parkeerterrein.

Berging:
Inpandige berging van ca. 8 m² groot welke is voorzien van elektra.

1ste verdieping:

Entree/Hal:
Aangekomen op de 1ste verdieping bereikt u de galerij waaraan de entree van het appartement aan is gelegen. U komt binnen in de hal met meterkast. De hal is voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz wanden. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de centrale gang welke toegang biedt tot alle ruimtes gelegen in het appartement.

Woonkamer:
Lichte woonkamer voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en plafond. Deze ruimte geniet veel lichtinval door de aanwezigheid van een grote raampartij en een deur naar het naastgelegen balkon.

Keuken:
De fraaie moderne keuken is vernieuwd in 2020 en beschikt over een wandopstelling met diverse onder- en bovenkasten, met dubbele (rvs) spoelbak en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur zoals; een vaatwasser, koel/vries combi, oven, magnetron, inductie kookplaat, afzuigplaat en tevens bevinden zich in de keuken de aansluiting voor de wasmachine. De keuken is afgewerkt met een laminaatvloer, deels tegelwerk wanden en deels stucwerk wanden.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld in een lichte tint en is uitgerust met een douche, een wastafel en verwarming.

Toiletruimte:
De moderne toiletruimte is voorzien van deels betegelde wanden, een toilet en een fonteintje.

Slaapkamer:
De slaapkamer is ca. 11 m² groot en afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk wanden. De kamer is voorzien van rolluiken en een inbouwkast.

Balkon:
Het balkon is aan de woonkamer gelegen en ligt op het westen zodat er tot laat op de dag van de zon genoten kan worden.

Bijzonderheden:
• Instap klaar 2-kamer hoek-appartement gelegen op de 1e verdieping nabij het centrum van Eindhoven en alle denkbare voorzieningen.
• Voldoende parkeergelegenheid op naastgelegen parkeerterrein.
• In 2020 is in het gehele appartement de elektrische bedrading, schakelmateriaal en
• stoppenkast vervangen en zijn er extra groepen aan toegevoegd.
• In 2020 is het appartement voorzien van een nieuwe moderne keuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.
• Het appartement is in 2020 binnen geheel voorzien van nieuw schilderwerk.
• Het appartement is voorzien van een zonnig gelegen balkon op het westen.
• De maandelijkse VVE kosten bedragen € 164,-
• Het maandelijkse voorschot aan stookkosten bedraagt € 166,- per maand.

BELANGRIJKE INFORMATIE De VVE is bezig met het verduurzamen van het complex. Daarvoor zijn reeds diverse onderzoeken en haalbaarheidsstudies uitgevoerd. Indien de VVE besluit het complex te upgraden en te verduurzamen, zal de maandelijkse bijdrage aan de VVE verhoogd worden. In welke mate dat zal zijn is nog niet bekend, maar een koper dient daar rekening mee te houden. VOOR MEER INFORMATIE VERWIJZEN WE NAAR DE VVE NOTULEN 30 NOVEMBER 2021*

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×