Welschapsedijk 99 Eindhoven

Verkocht

Welschapsedijk 99
5652 XK, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 123 m2
  • Inhoud: 384 m3
  • Bouwjaar: 1960

Omschrijving

DHVC vastgoed biedt u aan: Een royaal 4-kamer hoek-appartement (maisonnette) met 2 balkons, moderne badkamer en sanitair en een royale berging. Het appartement is gelegen op de 1e en 2e woonlaag en heeft een schitterend vrij uitzicht.

Ligging:
Het appartement is gelegen in de wijk “Lievendaal” in het Eindhovense stadsdeel Strijp nabij het “Philips van Lennepark”. De centrale ligging ten opzichte van het centrum, ASML en de High-tech campus maken het een bijzonder interessant object voor een brede doelgroep. Het stadscentrum van Eindhoven met veel winkel-, culturele- en uitgaansvoorzieningen bereikt u binnen circa 10 fietsminuten. Dichter bij huis vindt u een uitgebreid winkelaanbod voor de dagelijkse boodschappen. Op korte afstand vindt u ook scholen, een gezondheidscentrum en de Internationale school.

INDELING:

Begane grond:
Entree, royale entreehal met een opstelling brievenbussen en belplateau en videofooninstallatie.

Berging:
In de kelder van het appartementen complex bevindt zich de berging tevens zit hier ook de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Inpandige berging:
Vanuit de hal is de royale berging te bereiken welke voorzien is van aansluitingen voor de wasmachine/droger en meer dan voldoende opbergruimte. Tevens bevindt zich hier de opstelling van de mechanische ventilatie en opstelling van de CV combiketel (Intergas 2011)

Begane grond:
Appartement:
Vanuit de royale hal met de toiletruimte is de slaapkamer bereikbaar. De hal is voorzien van een laminaatvloer die door het gehele appartement is doorgelegd met uitzondering van de living, badkamer en toiletruimte.

Toiletruimte:
De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een hangend closet en fonteintje.

Slaapkamers:
Slaapkamer I: is gelegen aan de voorzijde van het appartement en voorzien van een grote raampartij met een ventilatierooster. Tevens kan je vanuit deze kamer 1 van de 2 balkons betreden.

Slaapkamer II: is ook gelegen aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van een groot raampartij met een ventilatierooster.

Slaapkamer III: is ook gelegen aan de voorzijde van het appartement voorzien van grote raampartijen en wastafel met bijpassend wastafelmeubel.

Badkamer:
De moderne badkamer is voorzien van een royale inloopdouche en een wastafel met bijpassend meubel.

Keuken:
De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur zoals: een vaatwasser, koelkast, magnetron-oven combinatie en een gaskookplaat. De keuken beschikt over een lichte keukeninrichting. Tevens biedt de keuken toegang tot het andere balkon.

Woonkamer:
Vanuit de hal toegang tot de sfeervolle woonkamer, met een prettige natuurlijke lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van het appartement, en is onderverdeeld in een zitgedeelte en een eetgedeelte. De living is voorzien van een parketvloer en biedt een fraai uitzicht over het groen.

Balkon:
Vanuit het eetgedeelte is het balkon aan de voorzijde toegankelijk. Het balkon is gelegen op het zuidwesten en voorzien van een fraai uitzicht over het groen.

Kenmerken:
• Royaal 4-kamer hoek-appartement gelegen op een zeer gewilde woonlocatie in Eindhoven.
• Het appartement bevindt zich in een keurige staat van onderhoud.
• Het appartement beschikt over een moderne badkamer en sanitair
• Het appartement beschikt over een royale berging en 2 balkons.
• Servicekosten bedragen ca. € 173,14 per maand
• Gezonde en actieve VVE

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×