Wal 189 Veldhoven

Verkocht

Wal 189
5501 HG, Veldhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 65 m2
  • Inhoud: 214 m3
  • Bouwjaar: 1978

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Royaal 2-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping met een inpandige berging, balkon en een mooi vrij uitzicht op het park.

Ligging:
Gunstig centraal gelegen ten opzichte van scholen en winkels zowel in Veldhoven als Eindhoven. Tevens liggen op fietsafstand ASML en het High Tech Campus gelegen.

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en intercom. Middels het trappenhuis of per lift zijn de verdiepingen en de inpandige kelder welke voorzien is van elektra te bereiken.

Entree:
Middels de hal toegang bied tot de meterkast, toilet-ruimte en de ruime woonkamer welke voorzien is van een tegelvloer.

Woonkamer:
De sfeervolle woonkamer geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer is verdeeld in een zit- en eetgedeelte. Middels de woonkamer toegang tot de half-open keuken.

Keuken:
Half open keuken, gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van een 4 pits kookplaat, afzuigkap en een spoelbak. De keuken is voorzien van diverse witte onder- en bovenkasten voor voldoende opbergruimte, tevens bevindt zich hier ook de aansluiting van de wasmachine.

Badkamer:
Ruime badkamer welke volledig is betegeld en is voorzien van een ligbad, toilet en dubbele wastafels met bijpassend meubel.

Balkon:
Privacy biedend balkon voorzien van hardhouten vlonders en gelegen op het zonnige zuiden, verder bevindt zich hier ook een praktische berging met daarin de opstelling cv-ketel (2009)

Kenmerken:

• Maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt € 138,00
• Nagenoeg gehele appartement voorzien van isolerende beglazing.
• Gelegen direct nabij het City Centrum met winkels, theater, bibliotheek en sportaccommodaties op loopafstand.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×