Vlinderplein 19 Eindhoven

Verkocht

Vlinderplein 19
5641 GA, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 100 m2
  • Perceeloppervlakte: 128 m2
  • Inhoud: 345 m3
  • Bouwjaar: 1995

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Ruime hoekwoning voorzien van een royale living met open keuken, 3 slaapkamers, privacy biedende tuin en voldoende parkeergelegenheid achter de woning.

Ligging:
De woning is gelegen op een zeer kindvriendelijke woonlocatie in de wijk ‘`t Hofke” te Eindhoven nabij diverse winkels, scholen, TU Eindhoven, Maxima Medisch Centrum, Karpendonkse Plas, openbaar vervoer en uitvalswegen.

INDELING :

Begane grond:
Overdekte entree: Ruime hal voorzien van een laminaat vloer welke toegang biedt tot de meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping, toiletruimte en de woonkamer.

Toiletruimte:
Toilet, geheel betegeld en met spuitwerk plafond. Voorzien van een fonteintje en closet met laaghangend reservoir.

Woonkamer:
Royale, doorzon woonkamer voorzien van een laminaatvloer en een grote raampartij aan de achterzijde (met dubbel glas) met fraai zicht op de achtertuin, een praktische trapkast met diverse legplanken. Vanuit de woonkamer toegang tot portaal met trapopgang naar 1e verdieping en deur naar de achtertuin.

Keuken:
Moderne keuken met kunststof antraciet werkblad, Zanussi kookplaat (incl. wokbrander), afzuigschouw, kraan met moderne handgrepen, vaatwasser, combi-oven en koelkast.

1e verdieping:
Overloop welke is voorzien van vloerbedekking en vanuit hier toegang tot 2 slaapkamers, badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamers:
Slaapkamer I: gelegen aan de voorzijde, voorzien van vloerbedekking en raampartij.
Slaapkamer II: gelegen aan de voorzijde, voorzien van vloerbedekking en een grote raampartij.

Alle slaapkamers zijn voorzien van ventilatie d.m.v. dauerluftung.

Badkamer:
Grotendeels betegelde badkamer in lichte kleurstelling, voorzien van wastafel, ligbad, staand closet en een design radiator.

2e verdieping:
Vaste trap naar voorzolder met groot raam (dubbel glas), voorzien van vloerbedekking en de opstelling van de c.v.-ketel (Bosch) en diverse legplanken.

Slaapkamer III:
Royale 3e slaapkamer gelegen aan de voorzijde voorzien van vloerbedekking en een grote raampartij.

Tuin:
Achtertuin met bestrating, beplanting en houten vlonderterras, siergrind, kunstgras, kleine overkapping, een stenen berging met elektra en een eigen afsluitbare achterom.

Kenmerken:
• Ruime hoekwoning gelegen op een zeer kindvriendelijke woonlocatie in de wijk ‘`t Hofke” te Eindhoven;
• Het woonhuis beschikt een fraaie en ruime living en 3 volwaardige slaapkamers;
• De woning beschikt over een energielabel B;
• Gelegen op korte afstand van diverse winkels, groenvoorzieningen en uitvalswegen;
• De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×