Tinelstraat 5E Eindhoven

Verkocht

Tinelstraat 5E
5654 LS, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 51 m2
  • Inhoud: 174 m3
  • Bouwjaar: 1960

Omschrijving

DHVC VASTGOED biedt u aan: Een keurig onderhouden en licht 2-kamer appartement met een zonnig gelegen dakterras van ca. 28m²!

Met een lichte en knusse woonkamer, een eenvoudige maar complete open keuken, één ruime slaapkamer en een nette badkamer beschik je over het nodige wooncomfort om jarenlang met veel plezier te kunnen wonen. Vergeet niet daarbij het ruime dakterras bij op te tellen. Kortom een ideaal appartement voor starters of een prima beleggingsobject!

Ligging:
Dit fijne appartement is gelegen in de wijk Bennekel nabij de High Tech Campus. Tegenover het complex vind je een grasveld en op 1 minuut loopafstand vind je een bushalte. Verder zijn uitvalswegen als de A2 nabij gelegen.

Indeling
Als we aankomen bij het appartement op de 1e verdieping, stap je binnen middels de entree. Hier vind je een verzorgd toilet en toegang tot alle overige vertrekken, te beginnen in de woonkamer.

Woonkamer
De ruime woonkamer is knus en tegelijkertijd lekker licht dankzij de verschillende grote ramen waardoor veel natuurlijk daglicht binnen komt. Daarnaast is de ruimte voorzien van een lichte wandafwerking en een nette laminaatvloer.

Keuken
De keuken bevindt zich in dezelfde ruimte als de woonkamer en sluit naadloos aan. Het geheel is eenvoudig maar compleet, geplaatst in een rechte opstelling, uitgevoerd in een lichte kleur en afgewerkt met stalen greepjes en een grijs werkblad. Dankzij de open verbinding hou je evengoed contact met je gasten aan de eettafel of in de woonkamer terwijl jij staat te kokkerellen. Vanuit de keuken toegang middels een loopdeur toegang tot het riante dakterras van ca. 28m2. Dit dakterras is voorzien van een tegelvloer en is gelegen op het zuiden en biedt de nodige privacy door diverse schermen.

Slaapkamer
Het appartement is uitgerust met een ruime slaapkamer. De slaapkamer is lekker licht, zoals verwacht keurig afgewerkt en van goed formaat. Er is genoeg ruimte om een tweepersoonsbed en een linnenkast neer te zetten. Vanuit de slaapkamer toegang tot de badkamer.

Badkamer
De badkamer is van grond tot plafond betegeld in een lichte kleur en oogt daardoor fris en verzorgd. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, wastafel en de aansluitingen voor de was-apparatuur. Vanaf de entree vind je in een separate ruimte een verzorgd toilet.

Kenmerken:
– Ideaal starters-appartement of beleggingsobject
– Sfeervolle living en een riant dakterras van ca. 28m²
– VVE bijdrage is € 135,- per maand incl. voorschot G/W/L
– Op loopafstand van uitstekende voorzieningen en nabij uitvalswegen en het centrum van Eindhoven

VOOR EEN VIRTUELE TOUR VAN DEZE WONING GA NAAR DHVC.NL

ALGEMENE INFORMATIE:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

BANKGARANTIE:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

MEETCLAUSULE:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×