't College 20 Eindhoven

Verkocht

't College 20
5611 EH, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 170 m2
  • Perceeloppervlakte: 381 m2
  • Inhoud: 570 m3
  • Bouwjaar: 2002

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Royale woon-/werkvilla met parkeerplaats op toplocatie midden in het centrum van Eindhoven.

Ligging:
De woning is gelegen binnen het Medinacomplex, wat is gebouwd in 2000-2002 op een toplocatie binnen de middeleeuwse stadsgrenzen van de stad Eindhoven. De bouw van het complex maakt deel uit van een groter plan, dat het totale Smalle Havengebied bestrijkt. Het Medinacomplex ligt centraal in de Eindhovense binnenstad, tussen de Dommel aan de ene en het Catharinaplein met de ingang naar de Heuvelgalerie aan de andere kant. In de directe omgeving bevinden zich onder andere het Van Abbemuseum, het Muziekgebouw, het Designhuis, het Stadhuis, het Stratumseind en de Markt.
Indeling:

Entree/hal:
Middels de overdekte entree toegang tot het tochtportaal met meterkast en vanuit hier kun je naar de hal met berging/garderobe en trapopgang naar de eerste verdieping. De hal verleent tevens toegang tot een toiletruimte en de multifunctionele ruimte.

Multifunctionele ruimte:
Royale lichte ruimte met grote raampartijen aan de voorzijde welke momenteel wordt gebruikt als kantoorruimte maar kan uiteraard ook voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt zoals het creëren van extra slaapkamers, atelier of beroep aan huis.

Toiletruimte:
Gedeeltelijk betegelde toiletruimte voorzien van zwevend closet en fonteintje.

1e verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een berging en een ruime badkamer.

Slaapkamers:
Beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en grote raampartijen. Eén van de slaapkamers is voorzien van een inbouwkast en geeft toegang tot de serre en de andere tot het balkon.

Berging:
Vanuit de overloop toegang tot de royale bergruimte welke is voorzien van de cv-opstelling, witgoedaansluiting en warmtepomp.

Badkamer:
De royale badkamer is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een verlaagd ligbad, douche, dubbele wastafel en een toilet.

2e verdieping:
Via de vaste trap komen we op de tweede verdieping, waar zich de woonkamer, keuken en het toilet bevinden.

Woonkamer:
De royale woonkamer is voorzien van een fraaie parket vloer en strak gestucte wanden. De schuifpui naar het balkon verbindt buiten en binnen met elkaar en zorgt voor een prettige lichtinval.

Keuken:

De half open keuken kent een wandopstelling en beschikt over meer dan voldoende bergruimte. De keuken is voorzien alle denkbare inbouw apparatuur zoals van een recent vernieuwde vaatwasser, koelkast, elektrische kookplaat en een provisieruimte naast de keuken.

Balkons:
Naast de tuinen van het complex beschikt de woning over twee balkons. De deuren naar het balkon op de eerste etage en naar de serre, en de schuifpui in de woonkamer zijn voorzien van hordeuren. Het balkon bij de woonkamer beschikt tevens over een zonneluifel.

Parkeerkelder:
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder van het complex.

Kenmerken:
• Het betreft hier om een royale woon-/werk villa op een toplocatie midden in het centrum van Eindhoven met alle denkbare voorzieningen op loopafstand.
• De woning beschikt over 3 woonlagen, 2 balkons, berging en een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder van het complex.
• De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over een warmtepomp en zodoende beschikt het over een energielabel A+.
• In 2017 is de cv-ketel vernieuwd, in 2019 de vaatwasser en in 2020 is de woning voorzien van een warmte pomp.
• Het betreft hier een appartementsrecht.
• De maandelijkse VVE kosten bedragen € 166,- voor de woning en voor de parkeerplaats € 33,-

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×