St Servaasweg 62 Eindhoven

Verkocht

St Servaasweg 62
5614 CC, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 87 m2
  • Inhoud: 332 m3
  • Bouwjaar: 1950

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Op een gewilde woonlocatie in de woonwijk “Tuindorp”, aan de rand van het ‘Witte Dorp’ is gelegen deze ruime bovenwoning op de eerste en tweede verdieping met 2 balkons, 2 slaapkamers, bergzolder en eigen berging. Alle denkbare voorzieningen nabij en het stadscentrum + NS station van Eindhoven binnen 5 minuten fietsafstand.

Begane grond:
Hal met meterkast en trapopgang naar het appartement. Aan de achterzijde is via een alleen voor bewoners toegankelijk pad de eigen berging bereikbaar.

1e verdieping:

Overloop:
U komt binnen in de overloop welke is afgewerkt met een tegelvloer. In de overloop bevindt zich het toilet en de trapopgang naar de 2e verdieping. Verder geeft de hal toegang tot de woonkamer en het eetgedeelte.

Toilet:
Het toilet is deels betegeld en voorzien van een staand closet.

Woonkamer:
De woonkamer is afgewerkt met een houten vloer. De sfeervolle woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde en is voorzien van openslaande deuren welke u naar het eetgedeelte brengen. Vanuit het eetgedeelte is het balkon en de half-open keuken bereikbaar.

Keuken:
De keukenopstelling is geplaatst in een rechte opstelling met onderkasten en voorzien van een rvs spoelbak en 5-pits gaskookstel. Vanuit de keuken is het tweede balkon bereikbaar.

Balkon:
Het appartement beschikt over 2 balkons (circa 4m²) die beiden uitkijken op de straatzijde.

2e verdieping:
De ruime overloop is afgewerkt met een laminaatvloer en geeft toegang tot 2 slaapkamers en vernieuwde badkamer (2016). Verder hebt u hier toegang tot de bergzolder.

Slaapkamers:
Slaapkamer I is gelegen aan de voorzijde en biedt ruimte voor een ruime kast en een studeer-/werkplek.
Slaapkamer II is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een ruime inbouwkast, ook bereikbaar vanuit de overloop.
Alle slaapkamers zijn afgewerkt met dezelfde laminaatvloer.

Badkamer:
De badkamer is het afgelopen jaar vernieuwd en deels betegeld en uitgerust met een inloopdouche, wastafelmeubel, zwevend toilet, ligbad en designradiator.

Bergzolder:
Ruime bergzolder met wasmachine-aansluiting en Nefit C.V.-installatie uit 2011.

Kenmerken:
• Het betreft hier een ruime bovenwoning met drie kamers gelegen in de wijk “Oud Stratum” nabij alle mogelijke voorzieningen en diverse uitvalswegen.
• Er is voldoende openbare parkeergelegenheid voor de woning.
• De kozijnen zijn in 2022 volledig geschilderd.
• Het appartement is volledig gestucd in 2016.
• Het appartement is volledig voorzien van dubbel glas.
• De servicekosten bedragen € 100,00 per maand.
• Er is een VvE met voldoende eigen vermogen.
• Het appartement beschikt over een energielabel D.

Omgeving:
In de nabije buurt is een kerkplein (niet actieve kerk) met laadpalen en een straat verder bevindt zich basisschool de “Wilakkers”. Aan het eind van de straat begint het “Witte dorp” met een trapveldje en speeltuin Tuindorp op loopafstand.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×