Smetsakker 6 Eindhoven

Verkocht

Smetsakker 6
5625 SH, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 133 m2
  • Perceeloppervlakte: 163 m2
  • Inhoud: 324 m3
  • Bouwjaar: 1968

Omschrijving

DHVC VASTGOED biedt u aan: Een keurig onderhouden tussenwoning waar momenteel de begane grond gedeeltelijk wordt gebruikt als kapsalon, welke uiteraard vrij eenvoudig gewoon weer als woonkamer kan worden gebruikt.

Ligging:
De Smetsakker ligt midden in de wijk Vlokhoven en op loopafstand van een kleinschalig winkelcentrum en alle andere denkbare voorzieningen. Daarbij woon je aan een rustige straat en ben je omringd door meerdere scholen wat dit een zeer kindvriendelijke buurt maakt.

Begane grond:
Nadat je de betegelde voortuin bent overgestoken leidt de voordeur je naar een lange hal, waar je aan je linkerhand direct de voormalige kapperszaak hebt. Loop je echter rechtdoor dan kom je uit bij de vaste trap naar boven, de keuken en de bijkeuken.

De kapperszaak, wat eventueel de woonkamer kan worden, is een lange ruimte van ruim 32 m2. Voorbij de woonkamer/kapperszaak volgt de bijkeuken, die weer doorloopt in de keuken zodat je in feite een rondje kunt lopen. De bijkeuken biedt tevens toegang tot de achtertuin, ook kan je hier handig je wasmachine en/of droger kwijt.

De keuken is zeer praktisch met een lang werkblad aan weerszijden. Aan de ene kant staat alle apparatuur ingebouwd, zo beschik je over een vaatwasser, gasfornuis, heteluchtoven, koel/vriescombinatie en een dubbele wasbak. Allemaal keurig weggewerkt achter klassieke witte kastjes. Aan de overzijde is het werkblad omringd met nog meer keukenkastjes zodat je aan opbergplek geen tekort zult hebben.

Eerste verdieping

De vaste trap leidt je naar een overloop waar je zowel de woonkamer vindt als de badkamer. De woonkamer is riant en eventueel (weer) op te splitsen tot twee (slaap)kamers, mocht een zaak aan huis toch niet je droom zijn. Met grote ramen aan de voor- en achterzijde komt het zonlicht goed binnen, daarbij staan de ramen respectievelijk op het westen en oosten.

De badkamer is in heldere, witte tegels gestoken en zowel op het plafond als vloer van een diagonaal patroon voorzien. Daarbij beschik je over een ruime inloopdouche, zwevend toilet, urinoir en een dubbele wasbak.

Tweede verdieping

Op de zolderverdieping kom je als eerste langs de CV ruimte, die keurig is weggewerkt in een afgesloten kast. Hierna volgt de master bedroom, waar je dankzij de dakkapellen aan weerszijden volop loop- en sta ruimte hebt. Met ook nog extra kastruimte achter het knieschot en op de overloop is dit een zeer veelzijdige ruimte.

Buitenruimte

Via de bijkeuken kan je de knus aangelegde tuin betreden. Deze begint als overdekt terras, dankzij de enorme luifel, waarna een betegelde tuin volgt met achterin je eigen berging. Het tegelwerk is in decoratieve patronen gelegd, met volop plek voor plantenbakken en perkjes tussen de verschillende verhogingen. Daarbij is er in het midden een sfeervolle fontein geïnstalleerd en houden de volgroeide bomen het heerlijk beschut. Met als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl nog je eigen houten berging achterin de tuin.

Bijzonderheden

– voormalige kapperszaak
– werkgedeelte begane grond, woongedeelte boven
– rustige, kindvriendelijke buurt
– op loopafstand van winkelcentrum
– uitvalsweg nabij
– sfeervolle, beschutte tuin op het oosten
– houten berging

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×