Schootsestraat 99c Eindhoven

Verkocht

Schootsestraat 99c
5616 RC, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 59 m2
  • Inhoud: 181 m3
  • Bouwjaar: 2009

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Op een zeer centrale locatie in stadsdeel Strijp is dit tweekamer appartement gelegen. Het appartement is voorzien van een lichte woonkamer, een open keuken, één slaapkamer, nette badkamer, patio (buitenruimte), een parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder en een gezamenlijke fietsenberging. Het appartement ligt in de directe omgeving van supermarkten, winkels en het bruisende Strijp-S. Op loopafstand van het stadscentrum en ideaal gelegen t.o.v. de belangrijke uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Indeling:

Entree
Via enkele treden bereikbare entree met brievenbussen en automatische deur voorzien van intercom. Zeer nette centrale entree voor 3 appartementen, voorzien van een meterkast (5 groepen + 2 aardlekschakelaars).

Woonkamer
Via de centrale entree kom je binnen bij de hal. De hal is voorzien van een laminaatvloer en geeft toegang tot de woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, volledig gestucte wanden en een verlaagd plafond met inbouwspots. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Keuken
De open keuken heeft een keukeninrichting in wandopstelling en is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, een recirculatiekap, een koelkast met vriesgedeelte, een vaatwasser en een combi-oven.

Slaapkamer
De slaapkamer is vanuit de hal bereikbaar en is voorzien van een laminaatvloer en stucwerk wanden en plafond. Vanuit de slaapkamer is tevens het washok toegankelijk, waar ook de CV-combiketel is gesitueerd (Remeha, 2019). Vanuit de hal is ook de deels betegelde toilet met fonteintje bereikbaar.

Badkamer
Modern betegelde badkamer voorzien van een douchecabine met thermostaat kraan, Balinees ligbad en wasmeubel.

Patio
Via de loopdeur in de slaapkamer is de patio bereikbaar. Deze is voorzien van een houten planken vloer en heeft de perfecte ruimte voor een gezellige tuinset.

Parkeerkelder
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats (o.b.v. erfpacht) in de afgesloten parkeerkelder.

Algemeen:
– Beschikt over een gemeenschappelijke stallingsruimte voor fietsen;
– Het appartement is volle eigendom;
– De parkeerplaats is op basis van erfpacht – canon bedraagt €103,32,- pm;
– De servicekosten bedragen in totaal €83,33,- per maand voor het appartement en de parkeerplaats;

De Schootsetraat is gelegen in het stadsdeel Strijp, bij het Sint Trudoplein. Stadsdeel Strijp kenmerkt zich door de veelal mooie vooroorlogse bebouwing en de invloeden van Philips. De ligging is zeer centraal; het stadscentrum (via de Strijpsestraat en de Willemstraat ca. 10 minuten fietsen) de ring als de A2 (2 minuten met de auto) zijn eenvoudig te bereiken. Alle voorzieningen, zoals winkels (o.a. Hema, Blokker. Albert Heijn, Lidl), scholen, diverse eetgelegenheden, verse bakker, cafés, zeer populaire Italiaanse ijssalon en recreatievoorzieningen bevinden zich in de directe omgeving.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×