Samuel de Langestraat 48 Eindhoven

Verkocht

Samuel de Langestraat 48
5654 GG, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 69 m2
  • Perceeloppervlakte: 164 m2
  • Inhoud: 273 m3
  • Bouwjaar: 1947

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan; Leuke eindwoning voorzien van een fijne en lichte woonkamer, halfopen keuken, drie slaapkamers, badkamer en een praktische bergzolder. De diepe en privacy biedende achtertuin met berging en achterom is gunstig op het westen gelegen.

De woning is gelegen aan een rustige eenrichtingsstraat in stadsdeel Gestel (Bennekel-Oost) met om de hoek een speeltuintje. Op loopafstand bevinden zich de winkelvoorzieningen van het Franz Leharplein, apotheek, huisartsenpost, tandarts, basisschool de Kameleon en speeltuin De Bennekel met aansluitend de heerlijke groene zone langs de Dommel richting de Genneper Parken, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Op slechts 5 minuten fietsen vindt u diverse sportvoorzieningen en de High Tech Campus. In circa 15 minuten fietsen staat u in het stadscentrum van Eindhoven.

Indeling:
Begane grond:
Via de voortuin is de entree te bereiken. In de hal, voorzien van een vinyl vloer, bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping en een deur biedt toegang tot de woonkamer.

Woonkamer:
De fijne woonkamer heeft een oppervlakte van circa 22 m² en is voorzien van een vinyl vloer. Het is een fijne en lichte verblijfsruimte met een prettige lichtinval door de grote raampartijen aan de voor en achterzijde. Tevens is er een praktische trapkast met daarin de groepenkast opgesteld.

Keuken:
De halfopen keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met een spoelbak en een gaskookplaat.

Toilet:
Aansluitend biedt een portaal toegang tot de toiletruimte en de achtertuin.

Tuin:
De diepe achtertuin, gelegen op het westen, is voorzien van een verhard terras en diverse plantenborders. Achterin de tuin staat de stenen berging. Tevens is er een eigen achterom aanwezig.

1ste verdieping:
De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een inbouwkast.

Slaapkamer 1 (circa 10 m²) is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een vinyl vloer, een dakkapel en een inbouwkast.

Slaapkamer 2 (circa 7 m²) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een vinyl vloer en een klein dakkapel.

Slaapkamer 3 (circa 3 m²) is tevens aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een vinylvloer en tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.

De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een wastafel en een designradiator. Het geheel is uitgevoerd met lichte wandbetegeling en een mooie lichte tegelvloer.

2e verdieping:
Via een vlizotrap is een praktische bergzolder te bereiken. Hier bevindt zich de opstelling van de c.v. ketel.

ALGEMEEN:
• Leuke eindwoning gelegen op een rustige en gewilde woonlocatie nabij alle denkbare voorzieningen.
• De woning beschikt over een diepe achtertuin met berging gelegen op het westen.
• De eigendomsoverdracht kan indien gewenst op korte termijn plaatsvinden.
• De woning is gedeeltelijk voorzien van kunststof kozijnen.
• Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×