Ruwenberg 17 Eindhoven

Verkocht

Ruwenberg 17
5653 PS, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 134 m2
  • Perceeloppervlakte: 234 m2
  • Inhoud: 459 m3
  • Bouwjaar: 1975

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Keurig onderhouden zeer ruime tussenwoning gelegen op een gewilde woonlocatie in de wijk “Genderbeemd” te Eindhoven. De woning beschikt over 6 volwaardige slaapkamers, half open keuken, moderne badkamer en sanitair en een keurig aangelegde voor en achtertuin met carport.
Ligging:
De woning is gunstig gelegen ten opzichte van diverse scholen, doktersposten, winkelcentrum Kastelenplein, de High Tech Campus en ASML. Diverse sportaccommodaties zoals o.a. twee golfclubs, een zwembad, een ijsbaan, voetbal- en hockeyvelden en fitnesscentra zijn in de nabijheid gelegen alsmede het Nelson Mandelapark. Een ideale woning voor gezinnen!
INDELING:
Middels de keurig aanlegde voortuin welke is voorzien van sierbestrating en carport toegang tot de overdekte entree. Vanuit de hal heeft u toegang tot de toiletruimte. De hal is voorzien van een houtenparketvloer welke is doorgelegd naar de woonkamer.
Toiletruimte:
Moderne toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.
Woonkamer:
De woonkamer is voorzien van grote raampartijen aan de voor en achterzijde, trap naar de 1e verdieping, trappenkast, eethoek en biedt u toegang tot de half open keuken.
Keuken:
De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur zoals; koelkast, vaatwasser, rvs spoelbak, oven, magnetron en een 4-pits gaskookplaat met afzuigschouw.
De keuken beschikt over meer dan voldoende opbergruimte in de diverse onder en bovenkasten, houten werk blad en een tegelvloer. Vanuit de keuken middels een loopdeur toegang tot de achtertuin.
1ste VERDIEPING:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer, tussenportaal en de trapopgang naar de 2e verdieping.
Slaapkamers:
Slaapkamer 1 ca 3.46 x 3.10 meter (ca 10 m²) gelegen aan de voorzijde;
Slaapkamer 2 ca 4.85 x 3.10 meter (ca 15 m²) gelegen aan de achterzijde;
Slaapkamer 3 ca 3.87 x 2.25 meter (ca 8 m²) gelegen aan de achterzijde;
Badkamer:
De geheel betegelde badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet, radiator en een dubbele wastafel met bijpassend meubel.
2e VERDIEPING:
Middels vaste trap te bereiken royale zolderverdieping met maar liefst 3 extra slaapkamers en een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Tevens kunt u hier de aansluitingen van het witgoed vinden.

Slaapkamers 2e verdieping:
Slaapkamer 4 ca 3.49 x 3.18 meter (ca 11 m²) gelegen aan de voorzijde;
Slaapkamer 5 ca 3.75 x 3.18 meter (ca 11 m²) gelegen aan de achterzijde;
Slaapkamer 6 ca 3.75 x 2.17 meter (ca 8 m²) gelegen aan de achterzijde;

Tuin:
Keurig aanlegde achtertuin gelegen op het zuidwesten welke is voorzien van gazon, sierbestrating, een vrijstaande stenen berging met overkapping en een vrije achterom.
Kenmerken:
• Ruime tussenwoning voorzien van 6 volwaardige slaapkamers.
• De woning is gelegen op een gewilde woonlocatie in de wijk “Genderbeemd “ te Eindhoven.
• Op korte afstand van alle denkbare voorzieningen, diverse sportclubs, Nelson Mandelapark, bushaltes en uitvalswegen.
• Ruime oprit met carport voor voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
• Een vaste trap naar de 2e verdieping en een dakkapel over de volle breedte van de 2e verdieping aan de achterzijde van de woning.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×