Rubensstraat 3 Eindhoven

Verkocht

Rubensstraat 3
5613 JR, Eindhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 83 m2
  • Perceeloppervlakte: 72 m2
  • Inhoud: 313 m3
  • Bouwjaar: 1920

Omschrijving

Deze tussenwoning is gelegen in de wijk De Laak. Lakerlopen is een buurt in het stadsdeel Tongelre in de stad Eindhoven. De buurt ligt in het oosten van het centrum, binnen de ring. De Rubensstraat ligt op loopafstand van het centrum van Eindhoven (de Heuvelgalerie) en van Winkelcentrum Haagdijk.

Begane grond:

Entree / hal:
U komt de woning binnen in de hal met meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. De hal biedt middels een deur toegang tot de woonkamer.

Woonkamer:
De ruime woonkamer biedt voldoende ruimte voor een zit- en eethoek. Onder de trap bevindt zich een trapkast, welke vanuit de woonkamer bereikbaar is. De woonkamer beschikt verder over een lichte tegelvoer en een schuifpui naar de achtertuin.

Keuken:
De half- open keuken staat geplaatst in en is voorzien van onder- en bovenkasten in lichte kleurstelling en een kunststof werkblad met spoelbak. De keuken beschikt over een oven, koel-vries combi en gaskookplaat met afzuigkap.

Badkamer:
Vanuit de keuken toegang tot de volledig betegelde badkamer voorzien van wastafel en douchecabine, tevens bevindt zich hiernaast de volledig betegelde toiletruimte met een staand closet en fonteintje.

Eerste verdieping:

Overloop:
De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1: aan de voorzijde gelegen kamer voorzien van laminaatvloer en wastafel.
Slaapkamer 2: aan de achterzijde gelegen kamer en voorzien van laminaatvloer

Tweede verdieping:
Middels een vaste trapopgang toegang tot derde slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een laminaatvloer, groot dakraam en wastafel.

Tuin
De volledig omheinde achtertuin is volledig voorzien van bestrating en een afsluitbare achterom.

Ligging
De Lichtstad Eindhoven is gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant en telt ruim 200.000 inwoners en is daarmee de 5e stad van Nederland. Van oudsher een industriestad en inmiddels welbekend door met name Philips, DAF en PSV. Als universiteitsstad mag Eindhoven er ook zijn met de Technische Universiteit, de Design Academy en diverse ander Hoge Scholen. Vandaag de dag fungeert Eindhoven mede door de High Tech Campus, als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland. Eindhoven wordt ontsloten door diverse snelwegen (A2, A50, A67) en met Eindhoven Airport is deze Brabantse stad ook per vliegtuig goed te bereiken. Een bruisende stad waar jaarlijks evenementen als de Dutch Design Week, Marathon van Eindhoven en Internationale lichtfestival GLOW duizenden bezoekers trekken.

Bijzonderheden
• Koper dient rekening te houden met renovatie/moderniserings-kosten
• Tussenwoning gelegen op een gunstige locatie
• Nabij vele voorzieningen en het centrum van Eindhoven
• Voorzien van een woonkamer met open keuken
• 3 slaapkamers

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van de mondelinge overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is de kopende partij ook toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag.
Toelichtingsclausule NEN2580
De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×