Rietbeek 36 Veldhoven

Verkocht

Rietbeek 36
5501 CB, Veldhoven

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 182 m2
  • Perceeloppervlakte: 318 m2
  • Inhoud: 674 m3
  • Bouwjaar: 1976

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: ruim en licht geschakelde tussenwoning gelegen op een mooi perceel van 318m² met onder andere een serre, erg ruime woonkamer, 5 slaapkamers en een keurig aangelegde achtertuin met ruime berging gelegen op het zuidoosten.

Ligging:
De woning is nabij het centrum van Veldhoven gelegen. Scholen, doktersposten, winkels, banken, schouwburg, bioscoop, muziekschool, etc. op korte afstand. Goede ligging t.o.v. verschillende uitvalswegen. Een ideale woning voor gezinnen!

INDELING:
Middels de keurig aanlegde voortuin welke is voorzien van sierbestrating toegang tot de ruime garage en toegang tot de overdekte entree. Vanuit de hal heeft u toegang tot de toiletruimte en de trap naar de 1e verdieping. De hal is voorzien van een betegelde welke is doorgelegd over bijna de gehele begane grond.

Toiletruimte:
Toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een staand toilet en fonteintje.

Woonkamer:
De L-woonkamer is voorzien van grote raampartijen aan de voor en achterzijde, ruime zithoek en biedt u toegang tot de keuken en serre.

Keuken:
De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals; koelkast, vaatwasser, rvs spoelbak en een 4-pits gaskookplaat met afzuigschouw.
De keuken beschikt over meer dan voldoende opbergruimte in de diverse onder en bovenkasten, houten werk blad en een tegelvloer. In de keuken is ook plek voor een ruime eethoek. Vanuit de keuken middels een deur toegang tot de serre.

Serre:
Heel erg lichte serre welke middels de schuifpui toegang verschaft tot de ruime tuin op het zuidoosten. Deze ruimte is vanuit de woonkamer en keuken te bereiken.

Bijkeuken:
Ruime bijkeuken met spoelbak en meterkast. Erg veel opbergruimte. Loopt u deze ruimte door dan komt u in de garage.

Garage:
Hier is plek voor minimaal 1 auto en verder heel veel opbergruimte. De garage is circa 17 m² groot. Garage is voorzien van elektrische deur.

1ste VERDIEPING:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamers:
Slaapkamer 1 (ca 11 m²) met schuifkast en deur naar de badkamer gelegen aan de voorzijde;
Slaapkamer 2 (ca 16 m²) voorzien van wastafelmeubel en schuifkast gelegen aan de achterzijde;
Slaapkamer 3 (ca 9,5 m²) voorzien van wastafel en inloopkast gelegen aan de achterzijde;

Badkamer:
De vrijwel geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, staand toilet, designradiator en een wastafel. Middels de slaapkamer voor en de overloop te bereiken.

2e VERDIEPING:
Middels vaste trap te bereiken royale zolderverdieping met maar liefst 2 extra slaapkamers en een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Tevens kunt u hier de C.V.-installatie vinden en zijn er aansluitingen van het witgoed. Erg lichte overloop dankzij het grote zijraam.

Slaapkamers 2e verdieping:
Slaapkamer 4 (ca 9 m²) voorzien van dakraam en wastafel, gelegen aan de voorzijde van de woning;
Slaapkamer 5 (ca 9 m²) gelegen aan de achterzijde en voorzien van dakkapel;

Tuin:
Keurig aangelegde diepe achtertuin gelegen op het zuidoosten welke is voorzien van terras, sierbestrating, en een vrijstaande houten berging.

Kenmerken:
• Ruim geschakelde tussenwoning voorzien van 5 volwaardige slaapkamers.
• Op korte afstand van alle denkbare voorzieningen en goede ligging t.o.v. verschillende uitvalswegen. Een ideale woning voor gezinnen!
• Ruime oprit met garage voor voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
• Een vaste trap naar de 2e verdieping en een dakkapel aan de achterzijde van de woning.
• Oplevering in overleg; kan snel.

Algemene informatie:
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie, waaronder plattegronden en maatvoering, is met zorg samengesteld (maar deze kunnen afwijken van de werkelijkheid) en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie:
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koopovereenkomst dient de kopende partij, na het tot stand komen van de koopovereenkomst, een bankgarantie c.q. een waarborgsom van 10% van de koopsom te stellen bij de notaris.

Meetclausule:
Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de in meting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Video

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×