Ranonkelstraat 1 Eindhoven

Te koop

Ranonkelstraat 1
5644 LA, Eindhoven

€ 385.000 / K.K.

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 225 m2
  • Perceeloppervlakte: 183 m2
  • Inhoud: 945 m3
  • Bouwjaar: 1999

Omschrijving

DHVC Vastgoed biedt u aan: Ranonkelstraat 1, Eindhoven

Gelegen in de buurt ”Oud Stratum”, vind je dit beleggingspand aan de Ranonkelstraat 1. De begane grond beschikt over multifunctionele ruimtes en de op eerste verdieping een 2-kamer appartement met eigen opgang. Beide delen van dit pand zijn momenteel verhuurd!

De begane grond beschikt over een algemene entree welke toegang biedt tot een ruime wachtruimte. Vanuit de wachtruimte heb je toegang tot een toilet en een brede tussenhal welke toegang biedt tot de eerste pantry en een provisieruimte. Via de hal betreed je de kantoortuin welke beschikt over vijf seperate kantoorruimtes en een tweede pantry.

Via de trap in de ontvangsthal betreeft je de overloop van de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot een woonkamer, eetkamer, overloop, badkamer en een dakterras! Op de tweede verdieping bevindt zich de riante slaapkamer van maar liefst ca. 20m2.

Momentele huurprijzen zijn volgens het puntensysteem;
Jaarlijkse huurstroom is €25.716,- per jaar.

Bovenwoning €10.728,- per jaar.
Kantoorruimte €14.988,- per jaar.

Bijzonderheden:
– Begane grond beschikt over multifunctionele ruimtes en de verdiepingen betreft een 2-kamer appartement met eigen opgang.
– Nabij alle mogelijke voorzieningen, zoals winkels, scholen. Tevens goede verbinding naar het stadscentrum en uitvalswegen.
– Momenteel alle ruimtes verhuurd!
– Huidige huur op basis van het puntensysteem
– Begane grond beschikt over een CV ketel (Intergas-installatie uit 2012) en het
appartement beschikt over een CV ketel (Nefit uit 2018).

Documenten

Download hier extra documenten in PDF over deze woning.

Brochure
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×